Aslında aldatmak ya da aldatılmak kadar kötü bir duygu yoktur, Şimdi şöyle bir şey söylemek isterim ki eğer Bir erkek Bir kadın aldatırsa bir kadın bunu çok kolay bir şekilde hissedebilir, hatta o kadın hissettiğini bile belli etmez sadece doğru zamanı beklemeyi tercih eder. Ama bir kadın bir erkeği aldatırsa erkek eğer gözü kapalı yani öyle seviyorum güzel sözler söylüyor bana değer veriyor şeklinde kadına kanmayı tercih ederse doğruyu söylemek gerekirse kadın o erkeği parmağında oynatır ve çok kolay bir şekilde de aldatır. Bugün gerçekten siz sanıyor musunuz ki sadece evli olan erkekler aldatıyor Hayır evli olan kadınlarda aldatıyor, başka adamla cinsel ilişki yaşıyor kocasını ruhu bile duymuyor yani sadece artık günümüzde kadın cinayetleri ve kadınlara yapılan haksızlıklar ön planda olduğu için ve erkekler bu konuda hiçbir şekilde düşünülmediği için, sanki kadınlar aldatmıyor ya da kadınlar susuz gibi gösteriliyor ama hayır kadınlarda bu ülkede evli olduğu halde başka adamla beraber olup kocasını aldatıyor. Aslında bunu anlamak imkansız olduğunu söyleyebilirim işte bunun burada sosyal medyanın zararlarından bir tanesi de budur, yani bir adam ya da bir kadın istediği kadar mail hesabı sosyal medya hesabı alarak gizli gizli kullanarak başkaları ile konuşabilir bunun önü çok açık ğer içinde Allah korkusu yoksa dürüstlük yoksa namus haysiyet ve şeref'ten yoksun bir insansa böyle bir şey yapabilir onu anlamak mümkün değil. Ancak bu ne zaman anlaşılabilir evli olduğunuz ya da birlikte olduğunuz kişi artık size karşı bir soğukluk varsa sizin her yaptığınız bir olayda pireyi deve yapıyorsa, kısacası sizden ayrılmak için çeşitli bahaneler arıyorsa durmadan sizinle ilgili şikayetler de bulunuyorsa ya da evli iseniz düzenli bir cinsel hayatınız yoksa eşiniz sizden uzak kalmayı ve yanınıza bile yatmamayı tercih ediyorsa doğruyu konuşmak gerekirse o insandan biraz şüphe etmek gerektiğini söyleyebilirim. Şahsen ben evli olan insanların sosyal medyaya kullanmasının mantıksız olduğunu düşünüyorum ben şahsen evlensem sosyal medya kullanmazdım. Çünkü bu sosyal medya denen kavram tamamı ile insanları paranoyak yaptığını söylemek isterim yani netice olarak demem odur ki bir insan bir insanı aldatıyorsa zaman içinde ondan uzaklaşır yaklaşmamak içinde bahaneler uydurma eve yalanlar söylemeye başlar. Ama aynı zamanda paranoyak insanları da göz önüne alacak olursak eşi hiçbir şey yapmadığı halde onu devamlı kendisi ile aldatmakla itham eden birisi zaman içinde bu durumda kesin ve kesin karşı karşıya kalır.
Sosyal medya üzerinden ortaya çıkması daha kolay aslında. Sürekli kaçıp kaçıp telefonlaşmalar, mesajlaşmalar. Telefon veya PC başında sabahlamalar. İlgisizleşme. Kavgaların çoğalması. Her şey, her hareket göze batmaya başlar. Ki iyi ki de öyle. Aldatıldığını öğrenmek zoru kaldırması ağır bi yük ama ayakta uyutulmak daha kötü. Bir de sosyal medya üzerinden aldatmalar birinden birinin “eşine söylerim” tehditleriyle devam edebiliyor ve sonucunda her şey :D b. ka sarıyor afedersiniz
süper anlaşılıyor valla... sosyal medya kolaylaştırıyor aldatmayı belki ama orada dünya daha küçük... illa insan denk geliyor bir yerde bir şeylere. eski eşimin aldattığını böyle anlayıp boşadım.