Daha saçma bir soru az gördüm. Kıskançlığı mezhebe bağlamak için uğraşmak gerek. Hayır özellikle uğraşsam bu kadar saçmalayamam yani jdjjdjsj
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bebeğim giyim konusunda ki kıskançlığa bağladım. Genel kıskançlık değil. Ailesi alışkın sülalesi açık giyiniyor beni neden kıskansın. Sadece merak ettiğim göğüs dekoltesini kıskanır mı
Bilemeyiz ki bunu, bulunduğun aile ortamında herkesin yaptığı bi davranışı onaylıyo musun? Bu tamamen kişisel bişey. Bi gün derin bi göğüs dekoltesiyle git yanına 😅 o zaman anlarsın kıskanç mı abaza mı rahat mı 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aleviler insanı insan oldukları için severler bunu unutma. Ve bunun alevilikle alakası yok aile yapısıyla ilgisi var. Ama bence bir sorun olmaz.
Daha saçma bir soru az gördüm. Kıskançlığı mezhebe bağlamak için uğraşmak gerek. Hayır özellikle uğraşsam bu kadar saçmalayamam yani jdjjdjsj
Bebeğim giyim konusunda ki kıskançlığa bağladım. Genel kıskançlık değil. Ailesi alışkın sülalesi açık giyiniyor beni neden kıskansın. Sadece merak ettiğim göğüs dekoltesini kıskanır mı
Bizim ailede açık giyinir ama kuzenim eşini kıskanıp kısıtlıyor
Açık giyinmek ayrı bu düşünceyi hayat felsefesi yapmak ayrı anlamıyorsun. Alevi olsaydın şu cümlenden bir sonuç çıkarabilirdim
Zaten öyleyim sjsjjsjs
Vallaha mı gel seni seveyim yaa 😂🤩
Memelerini göstermek zorundamısın herkese :) marifetin bu mu yani?
Yok bende sevmiyorum bunu. Sadece benim giyinmemi mi siter ya da giyinirsem kıskanır mı bunu merak ediyorum
Mezheple ilgisi yok bunun. Sen genede kapalı tut oranı buranı açma
Alevi misin
:) değilim. sen sanırım illede görünsün istiyorsun. memelerine güveniyorsun belliki :)
Sende meme fetişi var galiba. Aklın orada kaldı. Soruya odaklan
Evet mme seviyorum. Ama iri meme sevmem ben
Küçük meme güzel değil ki
Öyle bıngıl bıngıl sevmiyorum ben. Avuç doldursun kafi.
BEnce sende dekolte giyme. Sadece sevgilin görsün. alevi sünni farketmez.
Bilgiyi önden değilde arkadan alırsan daha mantıklı olur
Boş yapma
Bunu alevilikle falan bağdaştırmak mantıklı gelmedi, kişiye karaktere göre değişkenlik gösterir bu
Akrep burcu ama sülalesi açık olduğuna göre kıskanmaz alışkındır çünkü dimi? Ama tabi göğüs dekoltesini de kıskanır mı bilmiyorum
Bilemeyiz ki bunu, bulunduğun aile ortamında herkesin yaptığı bi davranışı onaylıyo musun? Bu tamamen kişisel bişey. Bi gün derin bi göğüs dekoltesiyle git yanına 😅 o zaman anlarsın kıskanç mı abaza mı rahat mı 🤣
Alevilikle ne alaka? Mezhebi geniş lafını tersinden falan mı anladın
Alevi misin
çevremdeki aleviler o konularda rahatlar
Kıskanmaz severler
Alevi misin
Değilim 2 arakadaşım var amağ
Bunun Alevilikle ne alakası var
Emin ol var
Ne alaka arkadaşım.. kşiye göre değişir bu
Emin misin
Herhalde bu tarz genelleme olmaz
Akrep burcu ama sülalesi açık olduğuna göre kıskanmaz alışkındır çünkü dimi? Ama tabi göğüs dekoltesini de kıskanır mı bilmiyorum
Ona açarsan kıskanmaz😂
Herkese açarsam sorun yok yani
Yok canım altı üstü dekolte herkes meme ucunu mu görecek sanki
Meme ucu görünmediği sürece sorun yok anladım. Tüm iş meme ucunda djkdöd
Yani meme ucu görünüyorsa dekolte değil tamamı açıktır sonuç olarak 😂
Dhdjksks
istemezse de giyme abi açmak bu kadar mı önemli
Bu nasıl bir soru jsksks
Alevi Sünni yok, insan var. Kıskanç ise kıskanır.
Genelleme yanlış, bence kendisi ile konuş
Hm sen verıonmu frıkık
Alevi kısmını alevli diye okuyan ben 🤔
Djjsls
😔🖐️
Genelde daha rahat oluyorlar
Karakter meselesi seven kıskanır
Aleviyse?
Fark etmez oda insan
Bence karaktere göredir alevilikle alakası yoktur
Burç ile aram yok. Adamı deneyeceksin öğreneceksin
Alevi olmadığın nasıl da belli
Değilim.
cok saçma soru