Hayır tabii ki, aklımdan, kalbimden atamadığım sürece hiç kimseyi hayatıma almam. Bu kendime duyduğum saygıdan kaynaklı, zaten kendisine saygısı olan birisi başka bir insana bunu yapmaz, yapamaz. Yara bandı olarak kullanılmak istemem, bunu da kimseye yaşatmam. Bu tür dönemlerde insan zaten sağlıklı hiçbir karar veremezken, normal şartlarda hiç yapmayacağı şeyleri yapabiliyor ya da normalde kendisine çok ters düşen karakterde ki insanlara yönelebiliyorlar. Hata üstüne hata sonrası zaten... Biraz kendilerine zaman vermeliler, unutmaları için, hissettikleri duyguların etkisinin tamamen bitmesi için...
Olmuyor ya ben bunu denedim kalbinde birisi vardı onu götürmek için diledim kendi hayatımı yaşayabilmek için dedim yani evet ben onunla bir süre konuştum ama bitti artık o beni istemiyor ben onu çok istiyorum o beni istemiyor ben bir kere bu gerçeklerle yüzleştim arkadaşlarımı diledim çünkü bana dediler ki hayatına devam et o adam gitti hayatına devam ediyor sen de hayatına devam et ben de okay dedim olmuyor ya birisini severken başka birisiyle olmuyor ne öyle yani herhangi bir aşk ilişkisi ne de cinsellik üstüne dayalı bir ilişki olmuyor kalbin bir kere doluysa bütün her yerim onunla dolu olmuyor yani hemde kimseyi böyle bana karşı olan ilgisini kullanacak kadar gaddar değilim
Asla birini unutmak için başkasını kullanmadım. Ben Aşkı oyuncak olarak görmüyorum. Kalp sadece bir kişilik. Aşık olduğum adamdan ayrıldıktan sonra toparlanmam zaten uzun sürüyor :) yeniden kalbimi birine açmak ağır ve zor geliyor. İnsanlarda oyuncağımız değil, duyguları hiç değil. Öyle daldan dala atlayan bir yapıya sahip değilim. Eğer duygularım yoksa bir ilişkiye asla başlamam, başlayamam.
Hayır yapmam böyle bir şeyi.. Ben birini seviyorsam güzel severim, normal arkadaşlık değil ki bu birden fazla insanla konuşabilelim.. Bir kalpte ikinci kişi ihtimali bile olamaz.. Çok insan tanıdım seni seviyorum derken başka kollara koşan, herkese mavi boncuk dağıtan.. Herkesin kendi duruşu ile alakalı bence.. Kendine yakışanı yapıyor herkes... Keyifli günler..
Aşık biri başkasını sevemez, ya da birini severken başkasını seviyorsan o sevgi değildir. Sevfigim kimse onunla olurum. Bir başkası ile olamam. İki kişi arasında kalan ikisinide sevmiyordur bence..
Bu çok kötü bir yol.. bir başkasını bir başkasını unutmak için kullanmak bence çok karaktersiz bir hareket. dahası onu unutamadığın gibi bir başkasının kalbini de paramparça ediyorsun bunu yapmadım bu güne kadar
ha arada bir böyle bir durumu bana yaşattılar kıyısından köşesinden bu durumu fark ettiğimde ise hemen uzaklaştım bunu yapmaya teşebbüs edenlerden..
Birisini seviyorsan ondan ayrıldıysan onu unutana kadar kalbini nadasa bırakıp acını yaşayıp onu içinden atmalısın
Benim kalbimde birisi var ise, ona odaklanırım. Bir başkası beni asla ilgilendirmiyor. Gözüm ondan başkasını bile görmez. Unutamadı isem kendi yöntemleri ile unuturum. Başkasını kullanmak ilginç ve saçma kelime bana göre. Hakka girmek diye bir şey var sonuçta. O yüzden böyle bir şeyi asla yapmam.
Brnim vicdanim el vermez boyle birseye yanlız cahillikler vardır yaşadıgımız hayatın içinde bilmeden yapılan hatalar kasıt olmadan düşünemeden iyi anyamamdan haytım sorguya cekilir gibirim Allahım sen yardım et bana amin 🤲
Hayır. Kullanmadım. Birini severken, sevdiğimi söyleyerek bir şey, yaşamadım bir başka kadın ile. Eğer yaşıyor ise, kuralları her iki taraf biliyordur.
Ne rahatsız etmekten, ne de edilmekten hoşlanmam !
Ok şükür sevmediğim kimseye yaklaşmam. Niyetimi her zaman belli ederim. Beklentisi olana olmamasını söylerim. Bu benim kendime yapacağım kötülüklerden biri değil.