En son ne zaman çok mutlu oldun, kendini bulutların üstünde hissettin? Sanırım iki üç gündür çok mutluyum sevdiklerime ve kendime hediyeler aldım. Keyifli yorucu bir o kadar mutluluk vericiydi. Ama kendimi en son bulutların üstünde hissini bir yıl önce hissetmiştim, yere çakılmam uzun sürmedi🤣🤣
Çok mutlu olmanın ölçüsü, ara ara sık öğünlerle mutlu olmanın ölçüsünden daha etkisizdir, bu yüzden aralıklarla mutlu olmak her zaman çok mutlu olmak kadar etkili gelir, en son bir kac gün önce beğendiğim bir şeyi arkadaşımdan karşılıksız olarak hediye aldım ve ondan mutlu oldum.
Gece çok mutlu ve huzurlu oldum. Onunla konuşmak bana o kadar çok huzur veriyor ki. Özlediğim şeyler bayağı çoktu çünkü. İlk defa birisine karşı böyle güzel ve temiz duygularım var. Bu duyguyu yaşamayı bile çok özlemişim.❤ Bir de onunla buluşsam daha da her şey güzel olacak.
Beni mutlu eden şey tek şey sevdiğim istedigim bir kızla hayat yaşamak oda istedik diye hep yalan oldu Teşekkürler kızlat bir hayatada son verdiniz uzun zmandır ne sevebiliyorum nede sevmek istedigim biri cıkıyor karşıma ilişki yoksunu millet sevgilisini koluana takmiş her yerde ben ise yatışa devam adamlar sürekli degiştirirken birini bulamama var ama adım atamama neyimiz sevmediginiz bu durumdayım tek suçum gülüşlerimmiydi vampir gibi dişler dolun yanaklı panda gibi yüze sahip olmakmı incelmiyor yanaklar düzelmiyor dişler bedava değil sanırım ulkemizde gülüşleri satın almak pahalıdır kimsem yoktur kendimden başka minnet eylemedikte Allahtan başkasına yavrum yüregin yetermi benim gibi ayı yı sahilenmeye 😂 kendimden dha acık sözlüyüm kusurlarımi örtemiyorum mimiklarim yalan söyledigimi çok belki ediyor vay halime durum vahim bakalım dahi olan kim 🤔
Piyasayı 3 ay önceden okuyup tüm. birikimi dövize çevirip index ivmesi yukarı çıktıkça çok mutluydum takı dün ki açıklamayı olağan üstü şartlardan dolayı takip edememenin sonucunu bulut değil atmosferden düşerek yaşiyorum sen buluttan düşmüşsün çok değil @Hayatİstanbul77 😂😂😂
Oldu zaten bizim 4 lü çete tayyip amca konuşurken verdiler doları piyasaya akşam tl rezervi tükenmek üzereydi bankalarda bugünse dolar rezervine hücum var
avukatım üç kağıtçı çıkmıştı bana dörtte biri kadar para vermişti icra dairesine gidip paranın tamamını gördüğümde şaşırmıştım avukatımı şikayet etmiştim ve paranın tamamını almıştım işte o zaman çok büyük bir mutluluk duymuş harika bir yere gidip bir güzel eylenmiş bulutların üstünde olmasada güzel vakit geçirmiştim...