Kişilik & Karakter En son ne zaman çok çok çok mutlu oldunuz? Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İyimi geceler gençler En son ne zaman çok çok çok mutlu oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. mutlu olmadım 1 1 Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Hiçmi
Capricornn_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bir hedefim vardı tutturdum onu öğrenince çok mutlu oldum on gün önce 1 1 Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Neydi hedef Yorumla
Lord_of_chaos Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Mutlu oldukta çok çok çok mutlu olması kaldı 😃Hatirlamiyorum gerçi olmamisimdir 1 2 Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Olursun ünşallah Yorumla Lord_of_chaos 1 yıl Hayırlısı 🙄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hatırlamıyorum 1 4 Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl O kadar kötü yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fenerliyim... Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl :))) oda iyiydi Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Gl gs ye geç Yorumla
tatlıbirbayann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Hicbir zaman 😓 1 5 Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Neden ki Yorumla tatlıbirbayann 1 yıl Genelde aglatıldım Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Güldürelim o zaman Yorumla tatlıbirbayann 1 yıl 😔 Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Üzülme Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Ayşe'yi slkerken🤣 0 3 Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Ayşede mutlumuydu Yorumla Asfgfdff 1 yıl Mutlu olmasa hadi ordan 🤣 Yorumla Asfgfdff 1 yıl Vermezdi dedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
mutlu olmadım
Hiçmi
Bir hedefim vardı tutturdum onu öğrenince çok mutlu oldum on gün önce
Neydi hedef
Mutlu oldukta çok çok çok mutlu olması kaldı 😃Hatirlamiyorum gerçi olmamisimdir
Olursun ünşallah
Hayırlısı 🙄
Hatırlamıyorum
O kadar kötü yani