Arkadaşlar biz bugün annemle çarşıda mağaza vs geziyorduk. Trafik yoldan geçerken annem farketmeden elimi tutmuş trafik kurallarına dikkat etmiyorum diye. 19 yaşindayım. Annem alimi tutarken sevdiğim çocuk bi baktım karşıda göz göze geldik önce yüzume sonra annemle ellerimize baktı bi kaç saniye boş boş baktı daha sonra gözlerini karşıya devirip pis bi şekilde sırıtarak gitti.
Üffff rezil oldum ya 😣 siz böyle bi manzara görseniz ne düşünürsünüz? Annemde elimden tutup birazda hafif çekiştiriyodu bide. Rezalettttt hâlâ utanıyorum
Üffff rezil oldum ya 😣 siz böyle bi manzara görseniz ne düşünürsünüz? Annemde elimden tutup birazda hafif çekiştiriyodu bide. Rezalettttt hâlâ utanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Annenin elini tutması ayıp mı günah mı abartma sırf bu yüzden o çocuk pis baktıysa ayrılman için güzel neden
Ne var bunda büyütecek bir şey yok ki annelik iç güdü ☺️
Takildiginiz şeylere bakın ya olabilir böyle şeyler nolucak
Hiçbir şey de olmaz merak etme. Ezik görünmen vs saçma olur. seni öyle görürse de o onun aptallığı
Eee ne var bunda olabilir boynuna tasma takmış gibi anlatıyorsun 🤦🏾♀️
19 yasindayim
Sevdigim çocuk gördü
Sence daha baska nasil anlatabilirim nasil ne var :( seni sevdigin cocuk bu şekilde görse utanmaz mısın
Yoo utanılacak bir şey değil ki
Küçük duruma düşmüşsün
Maalesef bununla ilgili şey yapsam story atsam arkadaşlarim trafikte benim koluma girse nota da "Trafikte kurallara hic dikkat etmedigim için milletin beni kollamaktan gelen gecen arabalara bakamadigi dogrudur" gibi bi şey kurtarir mi sence
Gerek yok kime ne ispatliycan ya boş ver nasıl anlamak isterse ole anlasin yorma kafanı
Ezik görmüştür.
Ezik birisi olmadığımı biliyo gayet özgüvenli hatta lider ruhlu bi insanım ama evet çok ezikçe bi manzaraydı :(
Tahmin edeyim annen de kapalı değil mi?
Açık
Flash TV filmlerinde hep kapalı oluyordu. Tutturamadım
Flash tv filmleri ne alaka ne demek istiyosun
O tür filmlerde de böyle şeyler oluyor. Sonra kızlar annelerine senden utanıyorum falan diyorlar ya. O aklıma geldi. Sen böyle bir şey yapma ama
Oğlum ben farkında değilken annem trafikte elimi tutmuş hatta parmaklarımi tuttu duzgünce geçeyim diye kucağına falan almadı mk daha da moralimi bozma
Baban yaşındayım. Terbiyeli ol :D
Bana ne babam yaşındaysan dünyaya benden bir kaç yıl önce fırlayıp gelmiş olman seni benim gözümde daha saygın yapmıyor. Benim karşımda yaşınla, statünle, kimliğinle var olamazsın. Şu edebiyattan vazgeçin bi. Biz de yaşlanıcaz. Bu doğal seleksiyon.
Gelecekte de sana da terbiyeli olunsun diye dedim. Ayrıca burada sana destek olmaya çalışıyorum. Moralimi bozuyorsun diyorsun. Aile her şeyden önemlidir. Yarın birgün annen olmayınca o pislik erkekler sana destek olmayacak. Karşılıksız seven bir tek ailen olacak
Manipülatifliğe bak ya. Hem Flash tv diyor, hem annemi sorguluyor hem de aile anne baba laga lugası yapıyor.
Sen bilirsin. Karar senin
Tabikide benim. Flash TV ye seni torpille aldırtabilirim hem de.
Sağ ol. Çok naziksin
Olur öyle şeyler