Güncellemeler
+1 yıl
Telefonunu karıştırdım baktım kız yine en üst aramada. Bu kız kim dedim profiline girdim dolandım. Sonra da sil bunu ne alaka sürekli üstte nerden tanışıyorsunuz sil şunu dedim. Hemen yok saçmalama falan demedi. Arkadaşım ama istersen silerim dedi. Takipten çıkacaktı bende ver şu telefonu dedim aldım engelledim engeli açtım. Sevgilimi de takip etmiyor artık. Oh iyi oldu. İyi yapmış mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
7 aydır güvenmediğin biriyle birliktesin kendine bunu layık görüyorsun demek ki senin de değerin bu kadar
Güveniyordum güvenimi kıracak hiç hoş olmayan bir şey yaptı
Önce kendine güvenmen gerekiyor ki karşındaki insanada güvenebilesin, demi?
Güvenmiyorsan bitir direk kafan rahat olur enazından.
Yaptığı saçma sapan bir hareket zamanında güvenimi sarstı.
Bitir o zaman bence, hergün öleceğine bir gün öl.
Onu stalkladığı için rahatsız olduğunu söyle ve çıkarmasını rica et eğer olumsuz tepki verirse ayrıl kimse vazgecilmez değildir. Ayrıca seni kaybetmeyi göze alacak kadar kıza ilgisi var demektir
Ne diyeyim ki telefonuna gizlice baktım
Buna sevk etmesi de onun suçu mesela. Bi şüphen var ki bakmışsın. Açıkca bunu da söyle gizlisi saklısı olmayan insan kendisi verir telefonu zaten öyle oyunlara gerek kalmaz
Bugün bir ara kısa süreliğine telefonu elimdeydi fotoğraflara bakıyordum tereddüt etmedi giderken tel elimdeydi onun
Şifresi varsa git engelle.
Yok şifresi falan
Para karşılığı instagram hesabı kapatanlar var git 100 tl ver kapatsınlar kızın hesabını.
İnst. Ailede ne olur sanki 😂 aynı yerdeler
Çok sinirlerim bozuluyor fotoğrafımızı da paylaşmıyor hikaye falan atmıyor sinir oluyorum
Tamam da o kızla ne alakası var 😂
Kızı niye arama kısmında arıyor? Çakma sarışın botokslu dolgulu bir şey erkekler kalitesizliğe bayılıyor herhalde
Erkekler değil de sevgilin bayılıyor demekki kanka şimdi neden genelleme yapıp beni gömüyon ben naptın
Evet kendisi bir de nefret ederdi güya botokslu dolgulu. Bugün telefonu elimdeydi gerçi lavaboya gitti bir ara hiç tereddüt etmedi giderken
Bu seni o karıyla aldatacak 😂
Nerden anladın
Abi telefonu vermiyor yok baktırmıyor yok elinden aniden alıp gidiyor o kızı aratıyor falan.
Telefonu al bak diye vermiyor da işte tuvalete gitti bugün ver gidiyorum tuvalete demedi bende kaldı.. O kızı da bir ara aratmıştı. İş mi atıyorlar acaba birbirlerine.
İnst. İş atmak attıkları iş üroloji bölümüne ait galiba
Çok sinirleniyorum direkt sil şu kızı diyeyim mi yoksa kendi kalite mi mi düşürürüm?
Severler kalitelisini abi istemiyorum silmeni istiyorum de ya da tepkisini ölçecek bir şey söyle o kızla alakalı
Bu seferde demeyecek mi beni takip ediyor diye
Edeceksin tabi sevgilin değil mi😂
Ulan bebek gibi kızım yazıklar olsun çekiciyim bugün kırmızı ruj sürdüm siyah üstüme oturan elbise ince çorap.. Çok hoş olmuştım yine yetmiyor ne ister bu erkekler bilmiyom
Bak yine genelleme
Taktiği biliyosun knk uygula
Bilmiyorum ne yapayım
Anlatalım hıxlıca
Anlatsana
Yz knk
Ezik olma efsane ol
Ne yapayım umursamayayım mı?
Elbette
Eeee ya yoldan çıkarsa kızla bir şeyler olursa
O zaman güle güle dersin o karakterde biriyle zaten olmaz