Sevgilimin Instagramından çok sinir olduğum bir kızı nasıl sildirebilirim?

Sevgilimle 7 aydır çıkıyoruz. Doktor kendisi şu silmesini istediğim kız da doktor. Aynı hastanelerdeler. Kızı tanımıyorum sil falan da demedim sevgilime. Ama arama butonunda kızı aramış gördüm. Kızda plastik dolgulu çakma sarışın bir şey. Ben kıza göre esmerim dolgun hatlarım var ve cidden çok hoş bir kızım kendime güveniyorum. Ama kız gidip erkek arkadaşımın fotoğraflarını beğenmiş. Çok sinirlerim bozuldu. Nasıl sildirebilirim çok gıcık oluyorum. Ne diyeyim erkek arkadaşıma. Hiç güvenmiyorum inşallah boynuz yemem. İki ilgi gördü mü erkek milleti ne hayatında ki kızın güzelliğine bakıyor ne bir şey.. Ne yapayım allahaşkına ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonunu karıştırdım baktım kız yine en üst aramada. Bu kız kim dedim profiline girdim dolandım. Sonra da sil bunu ne alaka sürekli üstte nerden tanışıyorsunuz sil şunu dedim. Hemen yok saçmalama falan demedi. Arkadaşım ama istersen silerim dedi. Takipten çıkacaktı bende ver şu telefonu dedim aldım engelledim engeli açtım. Sevgilimi de takip etmiyor artık. Oh iyi oldu. İyi yapmış mıyım?
Sevgilimin Instagramından çok sinir olduğum bir kızı nasıl sildirebilirim?