Ya niye olmuyor. Neden hep erkekleri sübyancı gibi gösteriyorsunuz ya
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
En güvenilir, efendi , elimi tutmaya cekineni bile yalanlar söyleyerek terketti. Neden güveneyim ki erkeklere? Ha kızların da farklı olduklarini sanmam.
Kullanmadı. Elimi bile tutmadı. İlk sevgilisiydim onun. Bu yüzden bir hevesle benimle sevgili oldu ama tam olarak onun istediği biri gibi değilim. Bu yuzden sevemedi beni.
Anladım nasip değilmiş Üzülme Ama ben cok üzülüyorum 1 kişi sevdim ama gerçek sevdim 5 gündür konuşmuyoruz Dün yine onla hayaller kurdum aklımdan çıkmıyor Beni istemedi ama o ilk defa sevdiğim kizdi unutamıyorum Görmedik gerçek de intnertten tek ama cok sevdim onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İlla da düzgün ilişkim olsun inanılmaz ciddi olsun sonunda evleneyim modunda değilsen zibilyon tane adam var.
Düzgün iliskim olsun istiyorum tabiiki. Birsüre sonra yanimda olmayacagini bildiğim insanı istemem
Ciddi ilişki diye yola mı çıkılır :D Yola çıkarsın ilişkiye başlarsın sonra bakarsın bence problemin burada.
Ben 32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ben ne yapıyım peki gençliğim hep yalnız geçti
Ya niye olmuyor. Neden hep erkekleri sübyancı gibi gösteriyorsunuz ya
En güvenilir, efendi , elimi tutmaya cekineni bile yalanlar söyleyerek terketti. Neden güveneyim ki erkeklere? Ha kızların da farklı olduklarini sanmam.
Erkeklere güvenmeni demiyorum 22 yaşında her şey bitti mi diyorsun. Erkekler hep 22 altına mı bakıyor
Hayır üniversite ve lisede bulamadim ve artık gec kaldim. 22 yaşında bir erkek de geç kalmıştır
Ya var neden olmasın
Vallahi ben 23 yasındayım ne bir flörtüm oldu ne bir sevgilim oldu
😂
@arasabruzi niye güldün kardeş
Böyle olursan olmaz zaten
@arasabruzi 😂😂😂
Müneccim misin
Belli ediyorsun
@arasabruzi vallahi istesem bir cok kisiyi elde ederim ama bana iyi kalpli biri lazım
Sanırım o benim
@arasabruzi 😂😂 evet seni bekledim hep
Beyaz atlı prens misali hhahahahahahahaha gerçekten zor bulunan insansın biliyor musun
@arasabruzi sevgilim olmadigi icin mi shshshh
Ya evet hem o hem de iyi kalpli biri demen yani bunu beklemen senin çok iyi biri olduğunu gösteriyor şimdi ki hali biliyorsun
@arasabruzi teşekkür ederim 😊
Bana istek atman imkansız mı
Bunu beklemiyordum
Doğru kişiyi seçmiyorsun ondan olmaz
Son sevgilim efendi ve düzgün biriydi ama beni sevmedi
Neden sevmedi?
Sebebi ne sevmemesinin demek sevgili olana kadar şevmiş ki sevgilin olmuş
Sebebini net sekilde yuzume sevmiyor ama tipimi pek begenemedi iste. Yoksa severdi
Ne alaka bu dedikleğrm tamamen zıt anlamadım bi şey anladığım şu seni kullanmış kullanana kadar öyle devam ettirmiş sonra ayrılmış doğru mu
Kullanmadı. Elimi bile tutmadı. İlk sevgilisiydim onun. Bu yüzden bir hevesle benimle sevgili oldu ama tam olarak onun istediği biri gibi değilim. Bu yuzden sevemedi beni.
Anladım nasip değilmiş
Üzülme
Ama ben cok üzülüyorum
1 kişi sevdim ama gerçek sevdim
5 gündür konuşmuyoruz
Dün yine onla hayaller kurdum aklımdan çıkmıyor
Beni istemedi ama o ilk defa sevdiğim kizdi unutamıyorum
Görmedik gerçek de intnertten tek ama cok sevdim onu
Yapacak bir sey yok. Yalnizligi kabullenmek lazim
Yalnızlığı mi ben zaten hep yalnızım
Hayat devam ediyor umut hep var
Asıl suanndogru insanı bulabilirsin biraz daha nasıl davranacağını biliyorsn
Alakası yok. Kader, kısmet işi bunlar :)
ne alaka kızım nefes aldıkça umut var
Asla olmaz.
olmaz evet
Olur üzülme
Neden olmasın ya
Olur elbette
daha yaşın çok genç?
Yasim genc ama bu isler icin genc sayilmaz. Cunku üniversite bitti. İnsanlar en guzel iliskilerini lisede universitede yasıyorlar
doğrusun aslında ama olmayınca olmuyor ki, artık herşeyi yapıyor insanlar doğruyu bulmak zor değil mi?
olmaz bence