22 yaşındayım hala ilişkim olmadı?

Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda artmasıyla beraber "ya herkes sevgilisiyle takılıyor neden benim hiç sevgilim olmadı" hissine kapıldım ve bir türlü kendimi bu hissin içerisinden çıkartamıyorum. Aklınızda şu profil oluşmasın lütfen, asosyal, kızlarla hiç iletişime geçmemiş, hiç kız arkadaşı yok gibi bir profil oluşmasın çünkü bu sayılanların hiç birine sahip değilim. Kız ortamında da çok rahat bulunuyorum hatta onları sürekli güldürdüğüm, ilişkimin iyi olduğu söylenir. Kız kankalarım da var, flörtüm de oldu fakat nedense bir türlü sevgili yapamadım ve bu aralar işin garibi kendimi her şey için geç kalmış hissediyorum acaba 22 yaş sendromu mu? :(

18 yaşındayken bir kızdan çok etkilenmiştim. Yaklaşık 1 ay konuştuk, flörtleştik ben tam adımı atacağım zaman arkadaşım aradı beni ve o kızın beni çok üzeceğini, kısacası or*sp* olduğunu ve bunu bana kanıtlayarak anlattı. O günden sonra çok kırıldım ve kendimi kullanılmış gibi hissedip hiç bir kıza uzun süre yazmadım. Sizce bu travmaya yol açmış olabilir mi? Bir de çok kilo aldım. Boyum 1.85 kilom 118kg. Beğenilmeme korkusu yok aslında kendimle barışığım fakat reddedilmek beni çok üzüyor.

Lütfen bu kardeşinize biraz destek olun <3
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer görüşleri de bekliyorum
22 yaşındayım hala ilişkim olmadı?