Arkadaşlar size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum lütfen güzel yorum yapın 🙏 4 ay önce bi özel günde biriyle tanıştım onun yaşı 29 benimki 23. Benim kafamda evlilik gibi bi düşünce yoktu fakat bu kişi benim ailemide tanıdığı için haber gönderdi. Önce kararsızdım fakat sonra çevrenin çok iyi çocuktur terbiyelidir demesiyle tanışmaya karar verdim işler hızlı gelişti sevdimde yalan söylemeyeyim 3 ay sonra nişan oldu 1 aydır nişanlıyız. Fakat nişanlım bu yaşına kadar ailesiyle ilgilenmiş onlara bakmış bi birikimi vs yok bunu sorun etmedik tabiki. Ben daha rahat bi ailede büyüdüm akraba ilişkilerimiz gidip gelmelerimiz çok yoktur ama birbirimizi çok severiz. Nişanlımın ailesi daha çok annesi bu tür şeylere çok düşkün ve henüz yeni tanısıyor olmamıza rağmen üstüme çok geliyor, nisanlımın anneannesi olsun dededi olsun teyzesi olsun hepsiyle muhabbet içinde olmamı istiyorlar daha 1 aylık nisanlı ve birbirimizi 4 aydır tanıyorken. Geçen gün dayısıyla bile görüstüm :(( bu konuda beni hos görmüyorlar tuhaf karsılıyorlar, ufak bi kavgamızda oldu bu sebepten. Anneside çok kırıcı bi insan annemi defalarca kırdı ama uyardığımızda fenalasarak bize suçlu gösterdi yine. Nisanlımda ailesine çok bağlı evlendiğimizde tutumu nasıl olur bilemiyorum, uzakta çalıştığı içinde hic görüsemiyoruz. Ayrıca herseyi ailesine soruyor onların söylediklerini dikkate alıyor. Düğünden sonra gideceğimiz yeri ve oteli bile ablama sorayım bi diyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar