Dun aksam bir arkadasimin dogum gunuydu. O adamda gelmisti ama karisi yoktu (7 aylik evliler). Baya eglendik ictik falan. Sonra ben sarhos oldum hic birsey hatirlamiyorum. Sabah uyandigimda o halde o adamin yaninda uyandim. Ikimizde sarhostuk ve hatirlamiyoruz tam olanlari ama hersey ortada. Ikimizde unutalim bir daha hic konusmayalim dedik. Ama icim icimi yiyor o adamin karisina anlatmalimiyim? O kadinin bilme hakki var. Cok pismanim ama zamani geri alamam. Ben simdi o kadina anlatayimmi? Nasil anlatayim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
yanlışının farkında olman güzel , bence kadına anlatmak bi hata ile yapılmış bir şey , adam karısını gerçekten seviyorsa ve hata yapmışsa ve kadında kocasını seviyorsa birde evlilikleri de iyiyse bence mutlu bi cifti bbir hata sonucu ayırmamak gerekir , evet hata çok büyük ama yapacak bişey yok maalesef sende rahat ol lütfen ama umarım farklı bi durum gelişmezz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle içki hiç bir insana yapmak istemediği bir şeyi yaptırmaz. Sadece yapmak istediklerini yapması için cesaret verir. Demek ki sen istiyorsun o da istiyor. 2 niz de isteyerek yapmışsınız. Bu kadar basit. Ayrıca alkol penisin erekte olmasını önemli ölçüde engeller. Bunu isteyip zorlamadığın taktirde zaten penis sertleşmez. Demek ki ikiniz de baya baya istemişsiniz.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGit kocandan hamile tim de mk srtğü seni hem pisliği içip sarjoşmoluuorsujuz onyeynezmiş gibi birde seks yapıp cenabet venabet sabahlıyorsunuz, zaten içine de boşalmıştır eğer hamile kalırsan sizden nasıl bir ççuk peydah olur bilmem ama vatana millete yararlı bşrimılmayacapı kesin. Birde kalkmış adamın karısına söylemek istiyormuş sizin gibileri sallandırsalar yeri var
01 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalmam imkansiz cunku hap kullaniyorum
+1 yılKendi rızanla yaptığım k. şarlık için elalemin karısının huzurunu bozma adam zorla mı yaptı yuvasını yıkıyorsun o da senin ilerde ilişkin olursa gelsin söylesin olmuş bitmiş uzatma
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim iliskim yokki. Kime soyleyecek. Zorla yapmadi ama ikimizde sarhostuk ve olmamasi gereken bir sey oldu. O adam benimle o kadini aldatmis oldu
- +1 yıl
ya nasıl bir zihniyetisn sen. direk kıza kaşar damgasını vurmuşsun. adamın hiç mi suçu yok? bu suç ikisine ait ne kadar sarhoş olurlarsa olsunlar. ve bunu bilmek o kadının en büyük hakkı. canım yerine konması daha mı iyi Allah aşkına bir kendini onun yerine koy.
- +1 yıl
@oykum______88 kendimi onun yerine koyamam o kadar düşmedim 😄 erkeklerle bir ortamda içip ilişkim dahi olmayan evli birine bunu yapma fırsatı vermem. Kendi ilişkisi olsa gıkı çıkmaz adamın olunca söyleyesi geliyor hanımın. Heralde zoruna gitti karısı olamadığı için. Çirkinliğini daha da büyütüp yayma etrafa insanları rahat bırak evliliklerini bozma Senin gibiler gelir ve geçer geçici hevestir o kadın o adamın eşi ve namusu kadını boşuna üzme yaptığınız zina ile. İntikam alacak pozisyonda değilsin amacın belli
- +1 yıl
ne diyosun ya? ben o kızın yerine değil evli kadının yerine koy dedim. siz kendiniz dışındaki herkese kaşar damgası yapıştırmaya dünden hevesilisiniz. ben kıza haklı demiyorum ama burada adam da suçlu diyorum. tek masum o evli kadın ve olanları bilmeye hakkı var. Bu arada söylediklerin sanki seni melek yapıyor gibi konuşma ben de öyle biri değilim merak etme. ama çok şükür empati yeteneğim var biriyle evli olup o kişinin arkadaşımla yattığını yıllar sonra öğrensem neler hissedebileceğimi düşünebiliyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılya alkollüydüm falan geçin bunları, kendine yalan söylemeyi bırak önce. alkol sadece bilinç altında olan şeyleri düşünmeden olduğu gibi açığa çıkmasını sağlar, yapmak istemediğin birşeyi yaptırmaz insana, sen bu adamdan etkilenmişsin ve alkol nedeniyle iradenize hakim olamamışsınız. anlık bir çekim bir defaya mahsus ve duygusallık olmadığı için rahat ol derim, güzel bir hatıra gibi düşün..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin görüşünün iğrençliği karşısında cidden yine güvensizlikle doldum. Niyetin cidden kadının bilgilendirmekse evet bilgilendir. "Sadece sevişmişsinizdir" falan diyenler var, ne yapacaklardı başka :)
12 Yorumla- +1 yıl
Niye bu kadar öfke dolusun
- +1 yıl
@Lütfetmedinizefenim Tiksinçlik çünkü yapılanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılaz önceki erkek arkadaşımın arkadaşından hamile kaldım sorusu tutmadı mı bunu yazdın? neyse senin de mk karaktersiz karı.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe sorusu ne diyorsun sen? Bu benim bugun ilk sorum
+1 yılYanlış şeyler yaşanmış ama olmuş bitmiş. Kasıtlı bir şekilde aldatmadınız siz. Bu sebepten ötürü kadına anlatmanız gerektiğini düşünmüyorum bilmemesi daha iyi. Eğer bilinçli yapsaydınız evet anlatmanız doğru olurdu ama adam size olayı unutmayı teklif etmiş ve sarhoşken yaşanmış olay.
013 Yorumla- +1 yıl
Sarhoş olunca bilinç kapanıyor sanki :) Alkolle sadece muhakeme yeteneği bozulur, yani bir şeyin iyi mi kötü mü yapmalı mı yapmamalı mı değerlendirmesini yapamaz. Gayet de yapmayı düşünmüşler yapmışlar. Kendinizi kandırmayın :)
- +1 yıl
bakın bilinçli olarak yapıp pişman olsaydı bu hiçbir anlam ifade etmezdi ama sarhoşken insanın aklı yerinde olmuyor böyle bir sebepten ötürü evliliklerini tehlikeye atmak doğru değil
- +1 yıl
İnsanın aklı yerinde oluyor gayet de diyorum ben de, sadece doğru yanlış değerlendirmesini yapamıyor. Ama aklına giriyor aldatmak ve aldatıyor. Bu kadar basit olay
- +1 yıl
peki hanımefendi bu konuyu tartışmak istemiyorum iyi geceler
- +1 yıl
tartışılacak bir şey yok, eğer seks yapacak kadar enerjin varsa bilincin yerindedir, bilincin yerinde ise yaptığında bilinçlidir, alkol sadece insana cesaret verir, sonucunu düşünmeden aklından geçeni yapmana sebebiyet verir, bir birlerinden etkilenmişler ve yakınlaşmışlar bu kadar basit. duygusal bir amaç yakınlaşma yoksa tehlikeli bir durum yok bana göre.
- +1 yıl
@siyahcorap Girişte haklı dedim sonda siz de saçmalamışsınız. Aldatmanın duygusalı duygusuzu mu olur, karınız da duygusu olmadan onun bunun altına yatsın o zaman duygu yok diye siz de rahat rahat oturun evinizde.
- +1 yıl
@merdümgiriz sonuç olarak insanlık hali ve kasıt yok, sen sadece eşini mi çekici bulursun? duygusallık yoksa kasıt yoktur derim geçerim.
- +1 yıl
@siyahcorap İnsanlık hali lafını o kadar gereksiz şeyler için kullanıyorsunuz ki insan olduğum için utanıyorum. Olağan karşılanması gereken bir durum değildir aldatılmak ama bazıları gavvatt* olabiliyor, garipsemem doğrudur, mutluluklar size
- +1 yıl
@merdümgiriz insanlar içgüdüleri ile yaşayan varlıklardır, kendini nasıl kandırıyorsan kandır ama hayatın gerçekleri dediğin gibi değil.
- +1 yıl
@siyahcorap Tabii, hayatın gerçeklerini bi tek siz biliyorsunuz. Haklı çıkarmak için alim de olursunuz filozof da, bilirim sizin gibileri. Siz aldatmaya ve aldatılmaya devam, ben sizler gibi midesiz değilim. Kolay gelsin
- +1 yıl
@merdümgiriz Alimde değilim, filozofta. Bak hemen kendi doğrularını temellendirmek için beni bir kalıba soktun, insan senin düşündüğün kalıpta bir mahluk değil. Ayrıca teşekkürler, kolay gelsin dedikten sonra yazmaman gerek muhabbeti kesiyorsan kes uzatacaktan cümleni ona göre bitir.
- +1 yıl
@siyahcorap Bıkbık konuşan sensin, karşındaki konuşmayı bitirecek cümleler kurmasına rağmen hala kendi gavvattlığını haklı çıkarmak için haybeden atmayacaksın o zaman, yaşının adamı ol biraz :)
- +1 yıl
@merdümgiriz yorumları yapıp bana söz hakkı tanıdıktan sonra sohbeti kesecek kelimeler yazınca dayanamıyorum ne yapayım huyum kurusun cevap hakkı verdirme sende :) ayrıca hakaretlerine cevap vermeyeceğim küçük hanım :))
k. a. h. p. e. l. i. k ruhumda var demiyorda ne kadar iradesiz bir mahluksun sen bekar adam mı yok her ikinizin'de b. e. l. a. s. ı. n. ı s. i. k. e. y. i. m ardamarları çatlamış putperestler
#Hükümdar00 YorumlaOlan olmuş anlatırsan her şey daha kötü olue boşuna demiyorlar alkol bütün kötülüklerin anasidir diye
00 YorumlaBence suskunluğun tam zamanı daha ne olduğu bile belli değil belki sadece sevismissinizdir boş ver zamana birak
00 Yorumla
+1 yılNiye anlatiyosun yuva yikicimi olmak istiyorsun ilk zamanlar böyle vicdan çekmek normal alışırsın sakin ol
00 Yorumla
+1 yılSenin gibiler düşman başa.. : D
Karısına anlatacakmış da mış...
Senin maksadın farklı..02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten hatirlamiyorum olanlari. Nasil oldu o hale geldik bilmiyorum. O adam benim arkadasimdi karisida oyle. Ben boyle olsun istemedim. Benim maksadim farkli falanda degil. Ben resmen vicdan azabi cekiyorum burada.
- +1 yıl
Anlat dinliyor..
+1 yılIzzet güllü
Vicdan ve suçluluk psikolojisi izle
Geçer azabın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok cahil insanlarsınız. Düşünmeden adım atıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılo kadina anlatmak sana ne kazandıracak ki sen yine yollanmaya devam edeceksin
00 Yorumlaöncelikle çok sarhoştum hatırlamıyorum ayaklarını bırak😉😉😉 burada yemezler...
Sonrasında sen canım adamın eşine söyleyeceksin. Yuvası yıkılsınmı istiyorsun. Yapmışsın bi aptallık bari bırak ta yaptığın yerde kalsın.00 Yorumla
+1 yılsacmalıyosun farkındasın dımı..
senın sucunyokta adamda sarhosmus oda hatırlamıyo onunda sucu yok esıne soyleyınce kendını ıyımı hıssedeceksın evlılıklerı yıkılacak ve sen kotu kadın olarak anılıcaksın.. olanları unut onune bakk00 YorumlaKadınlık denen mertebenin en alt kısmından bakıyorsun hayata. Kusura bakmada.
00 Yorumlainstagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur hemde ücretsiz zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir
-01 Yorumla- +1 yıl
Yeter heryerde bunu paylaşıyon
+1 yılartik sendekarisi oldun seninde soz hakkin var korkma soyle konus hep beraber devamedin. bu arada birde bebeginiz olacak hayirli olsun
00 Yorumlahem birlikte olup hemde adamın hanesini dağıtacaksın , nasıl insanlarsınız siz
02 Yorumla
Soran+1 yılVicdan azabi cekiyorum. Bir kadin olarak ne kadar buyuk bir hata oldugunun farkindayim. Ama sarhostuk ikimizde ve hatirlamiyoruz. Ben o kadina uzuluyorum. Ya baskasindan ogrenirse. O zaman ne olacak? Benden ogrenmesi daha iyi degilmi?
Yemişsin bir bok bide yuva mı yıkacaksın serhosmuş ozaman birer kadeh daha içseydiniZ hatırlardınız
10 Yorumla
+1 yılKızlara normal takma kafana şimdi başka biriyle iç amannn takma kafana
00 Yorumla
+1 yılAnlat aynen buraya yazdığın gibi
214 Yorumla- +1 yıl
Karısının bilmeye hakkı var. Sen de kadınsın kendini onun yerine koy öyle hareket et. Ne olursa olsun bilmesi lazım gerisi eşiyle onun arasında
Soran+1 yılAma yuvalarini yikan kadin olmak istemiyorum. Bana cok kizacak. Haklida ama sarhostuk ve dogru duzgun hatirlamiyoruz bile olanlari
- +1 yıl
Bunun arkasına sığınma. Sarhoş olduğunuzu ona da anlat ve gerisini ona bırak. Diğer türlü asıl kötü kadın olursun söylemezsen. Kadının bunu hakettiğini düşünmüyorum
- +1 yıl
@by_sechoo evet akil veriyorum cunku ben de bir kadinim ve o kadinin neler hissedebilecegini dusunebiliyorum merak etme. Ne yapsin? Suc zaten basta evli adamda, onun baskasiyla birlikte olmasinda. O evli adam hem gitsin esinden sakli baskalariyla olsun hem de esinin haberi olmasin oyle mi? Oh ne ala memleket. Hem de esinin arkadasim dedigi birisi bu... Bir kadini bu hayatta ihanetten daha cok yaralaryan bir sey varsa o da arkadasim dedigi bir kisi tarafindan ihanete ugramaktir. Sen diyorsun ki kadini canım yerine koysunlar oyle mi? Bunu kimse haketmiyor...
- +1 yıl
Bunun dengesini kurmak bu kadar kolaymı arkadaşım? Hem o kadının yerine kocasının koynuna girip hemde onun adına karar verip bilmeye hakkı var düşüncesiyle durumu anlatmak bana göre zulm'dür. Çünkü öğrenirse yüksek ihtimal boşanacak yani bir yuva yıkılacak. Bilmeye hakkı var diyorsunuz 'ALDATILMAMAYA' da hakkı vardı. Doğru yapıcam diye felakete neden olmak zorunda değilsiniz...
- +1 yıl
@by_sechoo Yahu ben bunu yazan kişiye kadının kocasının koynuna girdiği için bravo mu diyorum? Madem bir halt yemişler o zaman bunu o kadının bilmesi en büyük hakkı. Asıl bunu ondan saklayıp onu canım yerine koymak ve bu olay oluğu halde hiçbir şey olmamış gibi davranmak zulümdür. Eğer yuva yıkılırsa da yıkılır bu o kadının takdiri. O adam ne olursa olsun ne kadar sarhoş olursa olsun karısına ihanet etmiş ve bu bir yuvanın yıkılmasına sebeptir. Yalanlar üzerine kurlu bir yuvadansa kadının gerçeği öğrenip ne yapacağına karar vermesi lazım. Keninizi onun yerine koyun Allah aşkına eşiniz sizden habersiz biriyle birlikte olsa ve bu kişi gelip size bunu söylemek yerine hiçbir şey olmamış gibi davransa hoşunuza gider mi? Sonradan öğrenince ne kadar canım durumunda hissedeceğinizi bir düşünün öyle karar verin.
- +1 yıl
canım yerine koymak olucaktı
- +1 yıl
ay değiştiriyor kelimeyi neyse sjdsj
- +1 yıl
Öykü sanırım ismin 😁😁😁 bak klavyende benden yana izin vermiyor ama sen zorluyorsun 😅😅 şaka şaka.
Kadın aldatmaz istisna olan tipleri tenzih ederek söylüyorum kadın ALDATMAZ kadının sevgisi biter olayı biter ya çocukları için katlanır ki bana göre sevgisiz bir evlilik zaten bitmeli ya da gidip boşanır - +1 yıl
@by_sechoo sdkjjks bende de öyle oldu. ya ne olursa olsun bilmeye kadı var bence sonuçta kız tek başına yapmadı bunu adamın da suçu var
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bakire miydin? Kan var mıydı
08 Yorumla
Soran+1 yılBakireydim ama kan yoktu
Soran+1 yılBen ama ozel gunlerimde tampon kullaniyorum ve surekli spor falan yapiyorum belki o yuzden kan yoktu. ya da benimki esnek olabilir. Eger oda degilse ya yapmadim ya da zevkle yaptigim icin yeterince nemliydi ve kan gelmedi.
Soran+1 yılBakirelik daha once cinsellige girmemis bir insana denir. Zar dedigimiz sey bazi kadinlarda hic yoktur bazilarinda esnektir hic kanamaz. Yani bakirelik parmakla tamponla bozulacak sey degil. Nasil erkekler ilk defa kadinla birlikte oldugunda bakireligini yitiriyorsa kadinlardada aynidir. Kadin daha once iliskiye girmemis ama tampon kullanmis parmak falan kullanmis hala bakiredir cunku iliskiye girmedi
Soran+1 yılIkimizde ciplaktik iste yan yana. Birde pre*er*atif vardi
Soran+1 yılYok gerekmez. Ben sadece bakirelik nedir onu anlatmak istedimki yalan yanlis bilginizle kimsenin canini yakmayin diye. Soyledigime gore baska bir mesela kalmadi
+1 yılUnut gitsin kadın sanada dava açabilir
10 YorumlaÇok kötü olmuş bu yaaa
10 Yorumla
+1 yılNe bu, acı hayat 2021 yeni uyarlama mı..
10 Yorumla
+1 yılUmarım içine boşalmamıştır!
00 Yorumla
+1 yılAman ne olacsk sanki bir yeriniz mi eksildi.
00 YorumlaAnlatta seni bi yolsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. he anlatta boşansınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTadı nasıldı güzel miydi bari
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet en önemli yerindeyim
Cevap sahibi+1 yılNapim yapmasaymış sarhoş marhoş dinlemeyiz biz
Soran+1 yılHatirlamiyorum desem
Cevap sahibi+1 yılHatırlamazsın tabii dkdk
Cevap sahibi+1 yılBen mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ama gidip de evli biriyle yapmadım bekardı benimki
Cevap sahibi+1 yılEvett keşke yine olsa da yesem
Cevap sahibi+1 yılYoo anlatmam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbekarlar torbaya mı girdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun kadar sende hatalıyım bırak sus
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlatma ve o adam ile sakın irtibata geçme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Neyi anlatacaksın. Unut gitsin.
00 Yorumla
+1 yılKan falan varmıydı bakiremiydin
01 Yorumla
Soran+1 yılBakireydim ama kan yoktu yukaridada biri sormus orada aciklama var
+1 yılSizin gibi kähpelerin sonu gelmedi bi türlü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anlatmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence iletişimi kes
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama niye anlatıyorsun olmuş bitmiş
00 Yorumla
+1 yılAnlatma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana kalmış.
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sarhosken cok buyuk bir hata yapip evli biriyle birlikte oldum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler