Merhaba 9 haftalık hamileyim , evleneli 3 ay oldu ,29 yasindayim , ozel bir sirkette insan kaynaklarinda calisiyorum.
Kocam 32 yaşında daha once 10 yil bir iliskisi olmuş ayrilmışlar , kadında 40 yasinda, onlar ayrildiktan 2 ay sonra tanistik, suanda da, o kadin esimle birlikte iş yapıyor, birlikte bir is kurmuslar cunku, yani birbirlerini goruyorlar surekli. Eşimle ilk tanistigimizda bu durumu bana anlatmisti tamam demistim.
Neyse evlendigimizde bu kadın nikahımıza gelmedi tabi ama cicek yollamis , tebrik mesaji atmis bozuldum ama biseyde demedim. Sonra düğün günü sacma sapan storyler atmiş işte slow şarkılar v. s. Eşimin hesabinda ikisinin tek kare fotografi yok ama o kadın hâla silmemis duruyor , hep icime atiyorum ama artik sinirlenmeyede basladim.
Ayın 16 sında esimin dogum gunuydu bu kadin dogum gunu mesaji atmiş, bende artik iyice delirdim kavga cikardim, ee yeter benim eski sevgilim bana mesaj atiyor mu? dedim. Senin eski sevgilin sana mesaj atamaz, bana boyle sacma sapan seyler soyleme , benim icin bitti o oyle olmasaydi seninle evlenmezdim. dedi. Bende hala soguk davraniyorum ama napicam bilmiyorum iyice geriliyorum bu durumdan bıktım.
Kocam 32 yaşında daha once 10 yil bir iliskisi olmuş ayrilmışlar , kadında 40 yasinda, onlar ayrildiktan 2 ay sonra tanistik, suanda da, o kadin esimle birlikte iş yapıyor, birlikte bir is kurmuslar cunku, yani birbirlerini goruyorlar surekli. Eşimle ilk tanistigimizda bu durumu bana anlatmisti tamam demistim.
Neyse evlendigimizde bu kadın nikahımıza gelmedi tabi ama cicek yollamis , tebrik mesaji atmis bozuldum ama biseyde demedim. Sonra düğün günü sacma sapan storyler atmiş işte slow şarkılar v. s. Eşimin hesabinda ikisinin tek kare fotografi yok ama o kadın hâla silmemis duruyor , hep icime atiyorum ama artik sinirlenmeyede basladim.
Ayın 16 sında esimin dogum gunuydu bu kadin dogum gunu mesaji atmiş, bende artik iyice delirdim kavga cikardim, ee yeter benim eski sevgilim bana mesaj atiyor mu? dedim. Senin eski sevgilin sana mesaj atamaz, bana boyle sacma sapan seyler soyleme , benim icin bitti o oyle olmasaydi seninle evlenmezdim. dedi. Bende hala soguk davraniyorum ama napicam bilmiyorum iyice geriliyorum bu durumdan bıktım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ilk olarak kocan kendinden yaşca buyuk olan o kadini 10 yil boyunca oyalamiş nikah yapmamis 2 ay tanidigi kadinla evlenmis üstüne bide hemen gidip cocuk yapmış. O gecmisteki kadinin da destegiyle is guc sahibi olmus muhtemelen o isten vazgecemiyor. Diger kadin ne kadar uzulmustur 10 yil bekle , iş sahibi yap ama o baskasiyla evlensin cocuk yapsin cok acı cok. Birde hemen senle tanisinca fotograflari falan silmesi ne ayip.. Birde bu ne hiz 3 ayda 2 bucuk aylik hamilelik bravo
Eşin ne kadar geniş ablacım ondan koca da olmas baba da olmaz boşanma kapıda devam ederse evi terk et
Yani boşanmak tabi ki istemiyorum ama by durumada haliyle cok bozuluyorum
Hiç hoş bir durum değil keşke çocuk yapmadan önce biraz bekleseydin çünkü eşini pek gözüm tutmadı anlattığına göre:/
oo okadini düdüklüyodur
Ne alaka
yani nolcak isyerinde kaldir kaldir indir yuzde 90
😆
Isyerinde birlikte degiller ki organizasyon gibi bir iş yani sabit ofiste durmuyorlar.
Ama haftada 2 3 kez karsilasiyorlar
yani yalniz yer bulurlar arabada falan
Niye sapkın mı bunlar
şaka biyana sonucta hamilesin yani kuruntu at kafandan yapacak adami baglayamassin bosverr
takma gerekeni söylemissin
Kadin hamile boyle uzmeyin ben 11 haftalik hamileyken uzuntuden cocugumu kaybettim. Kocasini bende takdir etmiyorum zaten 10 yillik kadini terk et git baskasiyla evlen cocuk yap bu insanlik mi? Cok yanlis cok ama bu kadinin sucu yok.
@Esilay9999 yukarda yazdim ya şaka yaptim sonradan farkina vardim evet dogru dion
ayrılırsınız sız
Onu seviyorum ama boylede nereye kadar sabredecegim bilmiyorum
zor. seks bıtecek 32. haftadan sonra. yaklasık 3-4 ay seks yok o ara adama yururse o kadın her turlu yatar
Beyfendi hamile kadin farkinda misiniz boyle üzmeyin. Evlilikte her sey seks degildir bu kadin karninda onun cocugunu tasiyor ayrica 32. Haftadan sonra bittigi falan yok benim ablam dogumdan bi gece onceye kadar yapti.
@Esilay9999 pardon yanlıs anlasılmak ıstemem. demek ıstedıgım cınsel hayatı aktıf tutun boyle eskı sevgılı rıskı de var o yuzden dıkkat edın demek ıstedım
kendı suphelendıgı ıcın oyle dedım kesınlıkle oyle bır dusuncem yok
Eski sevgilsiini sevmiyordur sanmam onla cinsellik yasayacagini zaten koca 10 yilda nikah bile yapmamis ondan alacagini almistir adama bende gicik oldum.. hemen hamile kalmasida yanlis zaten ama olan olmuş
@Esilay9999 evet haklısınız saçma bır durum olmus ama hergun gormuyormus ben aynı ıs yerınde sanmıstım bence sorun olmaz
Boşan direk
Bu cok zor