Kocam Eski Sevgilisiyle iş yapıyor surekli birbirlerini görüyorlar cok uzuluyorum napıcam ben?

Merhaba 9 haftalık hamileyim , evleneli 3 ay oldu ,29 yasindayim , ozel bir sirkette insan kaynaklarinda calisiyorum.
Kocam 32 yaşında daha once 10 yil bir iliskisi olmuş ayrilmışlar , kadında 40 yasinda, onlar ayrildiktan 2 ay sonra tanistik, suanda da, o kadin esimle birlikte iş yapıyor, birlikte bir is kurmuslar cunku, yani birbirlerini goruyorlar surekli. Eşimle ilk tanistigimizda bu durumu bana anlatmisti tamam demistim.
Neyse evlendigimizde bu kadın nikahımıza gelmedi tabi ama cicek yollamis , tebrik mesaji atmis bozuldum ama biseyde demedim. Sonra düğün günü sacma sapan storyler atmiş işte slow şarkılar v. s. Eşimin hesabinda ikisinin tek kare fotografi yok ama o kadın hâla silmemis duruyor , hep icime atiyorum ama artik sinirlenmeyede basladim.
Ayın 16 sında esimin dogum gunuydu bu kadin dogum gunu mesaji atmiş, bende artik iyice delirdim kavga cikardim, ee yeter benim eski sevgilim bana mesaj atiyor mu? dedim. Senin eski sevgilin sana mesaj atamaz, bana boyle sacma sapan seyler soyleme , benim icin bitti o oyle olmasaydi seninle evlenmezdim. dedi. Bende hala soguk davraniyorum ama napicam bilmiyorum iyice geriliyorum bu durumdan bıktım.
Kocam Eski Sevgilisiyle iş yapıyor surekli birbirlerini görüyorlar cok uzuluyorum napıcam ben?