Abla bunun yazdığı kelimelerin ilk harfleri bile büyük yaptığı hatalar mı büyük olmayacak :( Tanım: Muhtemelen yaşı küçük olan, henüz ilk kez sevgili edinmiş tecrübesiz bir genç :( Daha sonra bu yalvarmalar için pişman olma ihtimali çok yüksek :(
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
20 yaşında ama tecrübesiz ve özgüvensiz biri. Pek kimse bakmıyor yani ona hshsh
Bir insan sevmedigi birisi için emin ol bu kadar yalvarmaz yani gerçekten sana değer vermesem bu kadar çok yemin etme gereği duymaz ölmüş babasını çok seviyor Belli Allah rahmet eylesin onun üstüne kaç kere yemin etmiş yani gerçekten seviyor belli köpek gibi yalvarmış resmen ağlama da kalmış belki de ağladı bunu bilmiyoruz bence bir şans daha ver
Bende böyle yalvarmıştım bir kere. Cidden istemeden canım yapılabiliyor bazen bir şans verebilirsin. O kadar berbat bir hiski bu hatayı yapmak. Tarifi yok yani pişmandır zaten bir daha asla yapmaz.
Sen taniyo musun? Bir halt etmişki kız da sürünsün diyor yediği halt çocuğa göre normal geliyor olabilir ama kıza göre normal gelmiyorki bu kadar mesajdan sonra hala git işine diyor
Ya ne alaka bee sonuçta onun kim olduğunu bilmiyorsun. Ayrıca belki yalandan yalvarıyor. Belki bi amacı var. Ben yine de inanmıyorum erkeklerin sevgisine