Beyler bu sorum sizlere nasıl kızlarla çıkarsınız? Dış görünüş olsun huy olsun. Fikirlerinizi yazar mısınız? Teşekkürler şimdiden 🥳
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDış görünüşe çok takılmıyorum. Sadece dev kız cüce erkek gibi görünmeyelim yeter. Karakter olarak da iyi niyetli, azıcık bile olsa mantığını kullanan (mümkünse akıllı olan) ve bana gerçekten değer verip verdiğim değerin kıymetini bilen bir kız olmalı ki çıkayım. Direkt ciddi düşünürüm zaten öyle biriyle.
030 Yorumla
Soran+1 yılYa çok çekingen çok gülmeyen sulu göz utangaç olursa? İtici midir sence bu?
- +1 yıl
Dengesiz bir insan değilse itici değildir. Hatta duygusal olması hoşuma gider. Sarılasım gelir ona.
Soran+1 yılYiia ne güzel. Cevabın için teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
Rica ederim. Her ne kadar öyle birisini bulmam imkansız olsa da...
Soran+1 yıl😂😂. Nasip , beklemediğin an da çıkar karşına 😊
- +1 yıl
Sanmıyorum.
Soran+1 yılGörürsün 😊
- +1 yıl
Göreceğimi gördüm. Artık görmek istemiyorum.
Soran+1 yılAhh bi kere aşktan canı yanınca insanın gram inancı kalmıyor. Seni anlıyorum. Sana diyorum ama bende inanmıyorum ki bulacağıma hemde asla
- +1 yıl
İşin komik yanı da bu ya. Bazı insanlar bulacağına inanmazlar ama burnunun dibinde olan kişilere bir tanışma fırsatı bile vermezler. Ondan sonra yine böyle yakınırlar. Saçma geliyor bu bana. Şans tanısalar aslında belki iyi biri olduğunu görecekler de işte...
Soran+1 yılKendi fikirleri , saygı duyulması gerek
- +1 yıl
Saygı duyulması gerek evet ama saçmalık geliyor bu bana hep.
Soran+1 yılSanaldan bi insana ne kadar güven duyabilir ki birisi? Şahsen bende öyleyim. Bu sorunun altına da yazdılar 2 tane var. Bende kibarca olmaz dedim. Anlayış gösterdiler. Olabilir yani kendi fikirleri 💁🏻♀️
- +1 yıl
Tanımadan da bilemezsin ki. Saçma olduğunu düşünüyorum hala.
Soran+1 yılOlabilir senin fikrin 💁🏻♀️
- +1 yıl
Bu sadece benim fikrim değil işte. Genel olan bir durum bu. Sırf böyle saçmalıklar yüzünden hiç bir iyi niyetli erkek bir kızla düzgünce tanışamıyor bile. Bu da sizi hem ön yargılı hem de egoist yapıyor. Sırf kötü niyetlilere başta yüz verip yaşadığınız kötü muamelenin acısını, faturasını iyi niyetli erkeklere yüklediğiniz için
- +1 yıl
Bu kadar ön yargılı olmayıp tanısanız zaten anlarsınız gerçeği. İyi biri değilse zaten kendini belli eder. Engeller geçersin. Ama ne bu ego? Ne bu ön yargı?
Bir çok insanın benimle aynı düşüncede olduğuna da eminim.
Soran+1 yılFarkında mısın bilmiyorum ama günümüz erkeklerinin çoğusu da hep abaza. Ne yapmamızı bekliyorsun.. saçma sapan sorularla çok afedersin de yavşayan var ve rahatsız edici. Napalım yani. Hadi izin verdim konuştuk desem birlikte olmamak için birçok sebep var. Farklı yerlerde yaşıyoruz farklı kültürler neresi olucak
- +1 yıl
O zaman bunları açık açık nazikçe belirteceksin böyle ego yapmak yerine olur biter. Açık sözlü olun biraz. Bir erkek sapıkça davranıyorsa bundan rahatsız olduğunuzu, bu nedenle de sürdürmek istemediğinizi belirtin.
Soran+1 yılEgo falan söz konusu değil. Egoyla alakası yok kardeşim. Zamanı değil belki onun için. Belki istemiyor ilişki olamaz mı aaa
- +1 yıl
Siz sustukça onlar yüz alıyor. Farkında değilsiniz. Siz aslında bir konuşsanız sizin tehlikeli olduğunuzu anlayıp kaçmaya yer arayacaktır. Abazalar ancak böyle güçlü ve açık sözlü olan iyi niyetli kadınlardan istediğini elde edemez çünkü. Karaktere, gerçek sevgiye, iyi niyete bakar.
- +1 yıl
İstemiyorsa
"Şu an için bir ilişki istemiyorum. Teşekkürler." diyip evine yollarsın. Olur biter. Açık olacaksınız.
Soran+1 yılİyi tamam. Bundan sonra öyle derim.
- +1 yıl
Daha iyi...
Soran+1 yılEhh biraz sinirlerim bozulmuş olsa da yine de tekrar sağol 😂😂
Soran+1 yılOrada olsam dövecekmişsin gibi konuştun ondan 😂😂
- +1 yıl
Sana kanıtlamak isterdim ama bana güvenmeyeceğini biliyorum. Boş ver...
- +1 yıl
Ah bir dakika yanlış soru sodkdldkdld
Onu buraya yazmayacaktım. Xd
Neyse. Dediğim gibi insanlara açık ve net ol. - +1 yıl
Belli bir duruşun olsun ki insanlar sana yaklaşıp yaklaşmaması gerektiğini anlasın
Soran+1 yılAnladım. Eyvallah 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılOrtalama bir tipi olsa yeter aklımda ki tipi soracak olursan balık etli, orta boylu, uzun saçlı vs karakter olarak çok seçiciyim ama sadık, dürüst, ilgili, esprden anlayan, becerikli, anaç vs bir sürü şey isterim o yüzden yalnızım.
01 Yorumla
Soran+1 yılOhoooo işin zor kardeşim.. umarım bulursun 😂😂😂
+1 yılDış görünüşte önemli bi yerde tabi ama en önemlisi huyu bence
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki huyu nasıl olmalı?
- +1 yıl
Huyu nasıl olmalı yani öyle sana aşık olmalı gizli saklı iş yapmamalı samimi olmalı bişey olduğunda ilk bana söylemeli sevdiği kişiye sadık olmalı vs vs
Soran+1 yılPeki çok çekingen utangaç çok gülmeyen sulu göz olsa itici gelir mi?
- +1 yıl
Çok gelmez çünkü neden gelmez benimle samimi olduktan sonra çekingenliği geçer zaten gülme konusuna gelince güldürmeyen birisi olursa tabiki gülmez o da bana bağlı bişey ben güldürürsem güler yani neden gülmesin ki sulu göze gelincede e kızların çoğusu öyle zaten sadece dışarı yansıtmıyorlar ve erkek onu güçlü yaparsa o da güçlenir sulu göz olmaz sadece erkeğinin yanında sulu göz olur o da zaten erkeğin daha çok sevmesine sebep olur bence kızlar erkeğinin yanında küçük bi prenses gibi olmalı
Soran+1 yıl😂😂 güzel anlattın ya. Kesinlikle evet çok haklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim bana katıldığın için ☺️ o yüzden kızların içindeki cevheri çıkarmak için onlarla samimi olucak erkekler bulması gerekir 😅
Soran+1 yıl😄 o da çıkarabilirdi içimdeki çocuğu ama istemedi
- +1 yıl
İşte herkese nasip olmuyor böyle şeyler demek o da senin nasibinde yokmuş başkası çıkartır belki daha zamanı varmış 😆
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalbi güzel olsun yeter dış görünüş fazla önemli değil
1132 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi öyle bence de 😇
Cevap sahibi+1 yılAynn
Cevap sahibi+1 yılDışı önemli değil ya da açık ve türbanlı olması
Cevap sahibi+1 yılHuyu ve ahlâkî önemli
Soran+1 yılHerkes senin gibi olsa keşke
Cevap sahibi+1 yılYa yok ne alaka ne dedim ki sadece görüşüm bu
Soran+1 yılBende bir şey demedim ki , sadece haklısın diyorum yani
Cevap sahibi+1 yılHmm teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏🙏
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊 keske kızlar da senin gibi anlayış sahibi olsa
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya ne dersin mesaj?
Soran+1 yılYok teşekkürler 😊
Cevap sahibi+1 yılPeki 😊
Soran+1 yılAnlayışın için teşekkür ederim 😇
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sağlık Olsun zaten tahmin ettim gerek yok
Soran+1 yılBu trip neden anlamış değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılEstegfullah ya Trip değil içime doğdu
Cevap sahibi+1 yıl😄🖐️.
Soran+1 yıl😂😂. Eyw 🙋🏻♀️😊
Cevap sahibi+1 yıl😄😀. Sevindim ne anladın da
Cevap sahibi+1 yılKolay kolay da umursamazlık değil yani zorla güzellik olmaz
Soran+1 yılAnlayamadım pek ama 🤔
Soran+1 yılYani tabii ki de öyle
Cevap sahibi+1 yılNeyi anlayamadın 😊🤔
Cevap sahibi+1 yılYani ısrarcı değilim ister konuşmak istersen olur konuşmamak istersen de saygı var anlamında ama belki ümit olarak olur demeni temenni etmisdim de zaten artıklarında pek dönmüyor ya dert için yazan olur ya da soru için görüş başka bişey yok
Soran+1 yılBurayı çok fazla kullanmıyorum ki. Hafta içi çok ama çok yoğun oluyorum , çalışıyorum. Hafta sonları serbestim sadece. Ve bu siteye üye olduğumdan beri ne takip ettiğim birisi oldu ne de mesajlaşıp konuştuğum. Dertleşmek isteyen kızlara bile hayır dedim çok ciddiyim. Kızlar hemde. Yani diyeceklerim bunlar
Cevap sahibi+1 yılHm peki
Cevap sahibi+1 yılBen çalışmıyorum avaralikdan takılıyorum görüş bakıyorum yanıtlıyorum çok oldu ama tutmadı erkek olarak falan dertleşmek olan falan.
Cevap sahibi+1 yılAma tâbi görüşe saygı duyuyorum. Kib 😄😊
Soran+1 yılDoğrudur. Teşekkürler 🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙏 neyde çalışiyonn özel değilse memur musun özel sektörde bı yerde mi
Soran+1 yılAhah öyle değil. Okuyorum yani
Cevap sahibi+1 yılHa iyi iyi okumak iyi üni mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHm iyimis ne bölümü
Cevap sahibi+1 yılNeyse uzattım hakkını helal et 🙏😊 başarılı olacağına inan ve başarılar diliyorum Allah'a emanet ol kendine iyi bak hoşçakal 😊
- +1 yıl
Reis iyi insanlara bakmıyorlar boş veeeer. Ama iyi denemeydi. 👍
Soran+1 yılYok ne demek önemli değil. Helal olsun. Teşekkürler. Sizde Allah'a emanet olun. Sizde kendinize iyi bakın. Hoşçakalın 🙋🏻♀️😇
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin Bunu seninle konuştuk ama bu ona özel bir şey değil. Ve benim kararım ne olursa olsun. Anlayış göstermen gerekirdi 😊
- +1 yıl
Ben adama gerçeği söylüyorum. O anlamıştır neden böyle söylediğimi. 😉
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin Ben de anladım ne demek istediğini ama o gayet anlayışla karşıladı beni. Niye bu kadar çok üsteliyorsun anlam veremedim açıkçası 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Boşa kürek çekmesin diye. İyi bir şey yapıyorum. 😉
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin ayyhh tamam ne düşünüyorsan düşünebilirsin. Senin fikrin.
Cevap sahibi+1 yılYa benim yüzümden kavga edip tatsızlık çıkmasın 2 nizede anlicami anladim Sevgi, saygı, Hasret, muhabbetle ve tüm kalbi duygularimla hürmetle selamlıyorum 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Reis senden dolayı kavga etmiyorum. Gerçekleri sunuyorum sana. Sen anlamışsındır. Kötülüğünü düşünmüyorum. Her kıza güvenme.
- +1 yıl
Sen iyi bir insana benziyorsun. Kız olsam tanışma şansı sunardım sana.
Allah'a emanet ol. 👋
Cevap sahibi+1 yıl@Hiper-Assasin teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun sende öylesin mümin müminin aynasıdır buyurur peygamber efendimiz 😊 bende kız olsam senle çıkma şansını reddederdim 😀bende biliyorum gerçekleri bende görüyorum demene gerek yok anlicami anladim yinede düşünme konusunda saol eyvallah ama kız istemiyorsa zorlamam @Soran ben bosada kürek çekmem bakıp bakmasida önemli değil bizim aramızda olay şey seni alâkadar etmez avukat gibi karışma deneme değil hem 🤨
Cevap sahibi+1 yıl@HiperAssasin sende Allah'a emanet ol 🙏
- +1 yıl
Haa demek öyle.
Tamam... İyi niyetle yaptığım bir şeyin de kıymetini bilmiyorsun demek ki. Tüm sözümü geri alıyorum. Sen hala yaptığım şeyi zoraki sanmaya devam et. Daha fazla anlayışsız insanlarla uğraşamam. Anladın? 🤨
Allah sizi bildiği gibi yapsın. - +1 yıl
Avukat gibi karışmamışmış... Seni iyi niyetin kıymetini bilmeyen bir kızdan kurtarıyorum farkında değilsin.
Boş versene.
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ağa? Kötü olsa belli eder sözleri ve yazdığı kızma
Cevap sahibi+1 yılKıymetini bildim anladım eyvallah lafım yok ama üzücü ve kırıcı kelime söylemedi onu diyorum
- +1 yıl
Gayet belli değil mi? Tüm yanıtları okudum. Kıza karşı istifini hiç bozmamışsın ama umrunda bile olmamış. Ben olsam iyi niyetli birisi diye daha iyi tanıma şansı verirdim en azından. İroni falan da yapmıyorum ciddi diyorum.
- +1 yıl
Bunu anlamamış olmana kızdım.
Cevap sahibi+1 yılHm eyvallah tamam özür dilerim ne dim işte ya olup olmaması Kendi bilir ben ne diyeyim ona kendi dedi kimseye güvenim yok konuşmadım hatta dertleşmek için kızlar yazdı ben kabul etmedim dedi eksik okumussun orayı
- +1 yıl
Hiç güvensizliğinin kaynağının nereden geldiğini düşündün mü?
Ben söyleyeyim: Sürekli kötü kalpli erkeklere yüz vermekten.
Ve hala yüz vermeye devam da edecek. Kalıbımı basarım. - +1 yıl
Sonra da faturayı bizim gibi iyi niyetli erkeklere kilitleyecek. Bu tarz kızlardan trilyon tane gördüm ben. Alışkınım artık.
Cevap sahibi+1 yılHm ne olarak nasıl? Niye öyle yapsın ki iyi bir kıza benziyor hoş karşıladı ve konuştu herkes yerinde sağolsun
Cevap sahibi+1 yılNasıl biliyorsun ve eminsin?
- +1 yıl
Masum ayağı reis...
Çok masumsun. Eskiden ben de senin gibiydim ama zamanla, kızların tavırlarını gözlemledikçe gördüm gerçeği.
Hiç düşündün mü kız şu an bile neden yanıt veremiyor? Çünkü dediklerim doğru. Diyecek bir şey bulamıyor. - +1 yıl
İyi niyetli biri olsa kendini kanıtlama çabasına girerdi öyle birisi olmadığına dair ve sağlam örnekler, kanıtlar sunardı. Farkındaysan tenezzül bile etmedi.
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin benim yüzümden tartışmanıza gerek yok. Ayrıca ben hiçbir kötü erkeğe yüz vermedim. Hayatta vi flörtüm bile olmadı , tek bir erkeğin eline dahi dokunmadım. Sadece sevdim çok hemde , ilk defa aşık oldum ve reddedildim. Bu da canımı yaktı ve vazgeçiyorum. Şu an o süreç devam ediyor. Hepsi bu
- +1 yıl
Bu da onun bu durumdan kurtulmaya çalıştığını gösterir. Uyanık olmak önemli.
Cevap sahibi+1 yılNe olarak da beni nasıl tanıdın ki? Masum ile alaka? Belki yazmak istemez ve konuşmak istemiyordur yazmak zorunda değil az çok bende biliyorum başıma neler geldi kızları tanıyorum çok denedim olmadı 😞
- +1 yıl
Aşık olduğun kişinin peki seni umursamayan biri olması gerçeğine ne demeli? Ben şahsen beni umursamayan bir insanı umursamam. Kısasa kısas. Umursadığını düşündüğüm insanlara ilgi gösteririm. Ama sizde bir yapı var... İşte o yapı sizi umursamayan, gizemli, cool takılan sert, soğukkanlı insanlara itiyor. Bu yapıyı kişiliğinize vuracağınıza özelinize saklayıp biraz daha aklınızı kullansanız her şey daha farklı olacak da işte... Ben bunları anlatınca linç yiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHm neyse herkes yerinde sağolsun boş ver sağlık Olsun ama yinede iyi muhabbet oldu bende yaşadım sevdim hoşlandım reddedildim hepsi bu hiçbir kıza dokunmadım sadece konuştuk öyle belki de biraz dinlenmek ve uzak kalmak ister hos karşılıyorum onun görüşüne saygı duyuyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılTartışma değil ya konuşuyoruz sadece insanın yaptığı kendi ile Allah arasında sadece zamanı var iyi akşamlar dilerim Sevgi saygı Hasret muhabbetle selamlıyorum sizi hoşçakalın 😊😊🙏🙏
Soran+1 yılMasum rolü yapıp cevaplamamak nedir? Ben de herkes gibi bi insanım benim de bi ailem var bi evim var işlerim güçlerim var. Meşgul olamaz mıyım? Biraz empati kurabilsen anlardın. O benim ne demek istediğimi anladı hoş karşıladı. Ne gerek var uzatmaya
Cevap sahibi+1 yılTamam lütfen yapmayın üzülüyorum 😞
- +1 yıl
Hemen başkasına sığınırsın tabii. Masum ayağına iyi yatıyorsun sen.
Neyse. Çok da umrumda değil. Birinin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak hoşuma gidiyor - +1 yıl
Hadi selametle.
Cevap sahibi+1 yılOh bee şimdi oldu 🙋🙋
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim bu bir. İkincisi ne dersen de Allah nasıl bir insan olduğumu çok çok iyi biliyor ve görüyor. Bu da içimi rahat ettiriyor zaten 😊
- +1 yıl
Allah'ı bu işe karıştırma. O'nun yüceliğini lekeliyorsun.
Evet. Kimin ne olduğunu Allah biliyor. Ama bunun bir masum ayağına yatma malzemesi olarak kullanılmasına göz yumamam.
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin Varya şu an çok saçmalamaya başladın. Onun yüceliğini lekeliyrosun diyorsun resmen 😐 . Ben sana niye kendimi kanıtlamaya çalışıyorum ki. Anlamıyorsun ve anlamak istemiyorsun. Keşke biraz anlayışlı olsan ve niçin böyle olduğunu düşünebilsen. Ben olduğum gibi davranıyorum. Bilen biliyor sen bilmesen de olur.
- +1 yıl
Yaptığın hareketler durumu ortaya koyuyor çünkü. İyi niyetli bir insanın en önemli özelliği, bir insanın iyi niyetinin ya da yapılan iyiliklerin kıymetini bilmesidir. Kıymet bilmiyorsa ben ona tam olarak iyi niyetli bir insan diyemem. Nokta.
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin Farkında mısın bilmiyorum ama birinin var olduğunu ve unutmaya çalıştığımı şu an da da o sürecin devam ettiğini belirttim.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar lütfen yeterin artık
Cevap sahibi+1 yılÜzülüyorum yapmayın. İkinizde iyi insanlarsiniz tartışmayin @HiperAssasin Yeter sende çok gitme kızın üstüne
- +1 yıl
Farkında mısın bilmiyorum ama ben de kötü niyetli olduğu bu kadar belli olan bir insana değer vermek senin sorunun dedim.
- +1 yıl
Kusura bakma görüş sahibi ama ben bu kızın iyi birisi olduğuna inanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseye bişeyi kanıtlamak zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılTamam lütfen uzatmanın anlamı yok herkes kendi yoluna ikinizden de bu konuya vesile olduğum için çok üzülüyorum 😞 ve özür dilerim kapatalım konuyu sende çok yüklenme soran kişi : sizden de özür dilerim hiper assasin : senden de iyi geceler diliyorum 🤗 🙏 hoşçakalın selametle 🖐️
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin Tm kardeşim. Neye istiyorsan ona inan. Allah ıslah etsin
- +1 yıl
Ayrıca ben zaten konuyu kapatacaktım. Ama Allah'ın adını anarak böyle bir şeye girişmesi sinirimi bozdu. Yoksa konu zaten kapanmıştı. Umarım bir daha karşıma çıkmaz. Çünkü o olduğunu anladığım an ben masum ayağını bu kızın yüzüne vurmaya devam edicem.
- +1 yıl
Allah seni de bildiği gibi yapsın. Rolcü düzenbaz...
Cevap sahibi+1 yıltamam uzatma yeter bosverin engellicem az kaldı sabrım kalmadi 😔
Soran+1 yılÖnemli değil. Özür dilemeni gerektiren bir durum yok. Teşekkürler 😇🙋🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılHiper assasin: yeter artık uzatma üzme kızı
- +1 yıl
Görüş sahibi, güvenme bu kıza. Sana son sözüm olsun.
Selametle. 👋
Cevap sahibi+1 yılİkinizde altdan alarak saygı duydum ama işin tadı kaçmaya başladı
Soran+1 yıl@Hiper-Assasin İnancım doğrultusunda doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Neye inanmak istiyorsan inanabilirsin. Diğer dünyada karşılaşmayı çok isterim ama cidden 😂 . Allah eşin olucak insana da bol sabır verir umarım. Sen de Allah'a emanet ol. Ne kadar tartışsak bile 🙋🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim yinede benden dolayı kaynaklandı olay böyle olacak bilsem yazmazdim
Cevap sahibi+1 yıl🙋🙋🙋 ikimizde üzülmeyin ve kırıcı olmayın. Kibar, Anlayışlı karşılayın
- +1 yıl
Öteki dünyada görüşücez. O zaman ne kadar iyi niyetli erkeği üzdüğün ortaya çıkacak. İnan ben de seninle karşılaşmak istiyorum... Umarım hayatın boyunca iyi niyetli erkekleri üzmezsin. Çünkü üzersen, öteki dünyada karşılaşma hevesin çok güzel kaçmış olacak. Söyleyeyim de...
- +1 yıl
Kendine iyi bak görüş sahibi. Güvenme bu kıza.
Soran+1 yılÖnemli değil şenlik bi sorun yok emin ol. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Seni de fazla rahatsız ettik kusura bakma lütfen. Bi kabalık ettiysem eğer özür dilerim. Hakkını helal et 🙏
Soran+1 yılSenlik*
Cevap sahibi+1 yılEstegfullah önemli değil yerden göğe helal olsun sizde helal edin benden dolayı kaynaklandı çok üzülüyorum 😞😞 durumun bu hale gelmesine
Soran+1 yıl@hiper-assasin Sen öyle san 😊
Cevap sahibi+1 yılSende iyi bak hiper assasin hoşçakal 😊
- +1 yıl
Görücez. 😊
Soran+1 yılEzanına az kalmıştır. Otur bir dua et , sakinleş lütfen.
Cevap sahibi+1 yılAnlayış için teşekkür ederim soran kişi eminin merak etme doğru olan ne yaptım bilmiyorum rahatsiz olmadım ne kusuru önemli değil estegfullah
Cevap sahibi+1 yılYa siz ne lafdan anlıyorsunuz nede sözden ben gidiyorum siz naparsaniz yapın 😏😏
Soran+1 yılAllah razı olsun. Eyvallah 🙋🏻♀️😊
Cevap sahibi+1 yıl😊🙋 cümlemizden
Soran+1 yıl😇
Cevap sahibi+1 yılNoldu 😀
Soran+1 yılCümlemizden dedin ya amin manasında attım
Cevap sahibi+1 yılHmm peki iyi mısın?
Soran+1 yılYani biraz tepem atmış olsa da iyim evet , çok şükür
Cevap sahibi+1 yılPeki tamam sevindim 😀 takma biraz işte oda kiriz herhakde oda aşk acısı çekiyor
Cevap sahibi+1 yılBaya da yorum olarak konuşmusuz istersen de yazmiyayim rahatsız olduysan özel olarak mesaj konuşmak istemessin onuda dedin yazarsan yanıtlarim
Soran+1 yılSorun değil sağol 😊
Cevap sahibi+1 yıl🤗🤗🤗..
Cevap sahibi+1 yılBende gizlendim ya biraz kimlik gizli kalsın dedim
Soran+1 yılSoruyu beğendiğin için ismin gözüküyor 😂
Cevap sahibi+1 yılHe sende mi bende görünmüyor
Cevap sahibi+1 yılOysa gizlendim de neyse sıkıntı yok hoşuma gitti ondan beğendim
Soran+1 yılBuradan yazınca gizlisini ama soruyu beğendin ya orada ismin gözüküyor ama bunu tek ben biliyorum kimse göremez tabi 😂. Anladım sağolasın puan kazandırdın 😇
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil isim evet beğeni olunca yazar neyi sen bilirsin ismimi
Cevap sahibi+1 yılVaktim varsa yaz konuşalım istersen
Soran+1 yılMaalesef yazmam gereken birçok notum var cidden ve sana da daha fazla umut vermek istemiyorum. Kötü hissettim bi an. Vicdan azabı çekiyorum 🙁😞
Cevap sahibi+1 yıltamam peki
Soran+1 yılKendine iyi bak. Tekrar çok çok teşekkür ediyorum her şeyi anlayışla karşılayıp sabırla cevap verdiğin için. Ve bu güzel sohbet için de. Umarım çok çok iyi birini bulur çok mutlu olursun. Allah'a emanet ol. ☺😇
Cevap sahibi+1 yılSende iyi bak hoşçakal rica ederim ben teşekkür ederim ne demek zaten öyle olmasam nasıl davranmami beklerdin ki sende güzel sohbet ettin ettik tanımış gibi oldum sende iyi birini bulursun sende insalalh mutlu olursun sende Allah'a emanet ol 😀😀
Soran+1 yılAllah razı olsun. Eyvallah 🙋🏻♀️😇.
Cevap sahibi+1 yılSenden de yazmak istersen burdayım yaz 😀
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılZayıf küçük göğüslü küçük kalçalı kız ile çıkmak isterdim huyu da fazla samimiyet kurmayan soğuk yapılı olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılÇekingen olsa mesela çok. İtici gelir mi sana?
- +1 yıl
Hayır aksine daha etkileyici
Soran+1 yıl🤔🤔 cevabın için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılTatliş olmalı sempatik olmalı fizigide güzel olsun daha bişi istemem huyuda düzgün olsun tabiki xjsj bu kadar djdjdj
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi diyelim kız çok tatlış sempatik huyu suyu da muq ama çekingen? Nolcak?
- +1 yıl
Ben onu hallederim yaa her şey olsun da bi o kalsın
Soran+1 yıl🤔🤔 cevabın için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim janim sjsjjsjs
Hayat dolu, neşeli, eğlenceli, tatlı ve ayruca birazcık çekingen olsun bayılırım ama sorun şu karşıma böyle biri hiç çıkmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılHehe hepsi olsa ama yüzü asık olsa pek gülmese? İtici olur mu
Soran+1 yılHmm anladım 🤔. Yok hayır
+1 yılgüzel kibar kadınsı hanım hanımcık fakat saf da olmayan 1.65 1.70 boy aralığında siyah
saçlı burun hattı etetik kasları az olan01 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu özelliklere sahip olup da utangaç çekingen olsa itici gelir mi?
🤣🤣
038 Yorumla
Soran+1 yıl😒 komik değil
Soran+1 yılBilmem. Komik değil işte
Soran+1 yılBen sevgi isterim sadece. Bana karşı saygılı sevgili dürüst olsun. Güven versin. Birbirimizi anlayışla karşılayalım yeter. Fazlasına gerek yok ki. En çok sevgisini versin yeter 🥲
Soran+1 yılYok ya. Neden kötü hissedeyim 😂😂
Soran+1 yıl😂😂. Yok. Cevabın için teşekkür ederim bu arada 😇
Soran+1 yılNeredeyse hiç yok evet...
Soran+1 yılDürüstlük , merhamet , kibarlık , sempatik olması sonraaa güven vermesi çok ama çok sevmesi. Koruması ve benden başka hiçbir kızla konuşmaması yeterli 😂😂
Soran+1 yılBiraz değil baaayaaa
Soran+1 yılIı. Flörtüm bile olmadı hiç. Garip 🤔
Soran+1 yıl24 . Yavaş gelmiyor. Direkt gelmiyor 😂😂
Soran+1 yılArkadaş kontenjanım dolu
Soran+1 yıl😂😂 . Belki yeter ama bu kalp love istemiyor artık çünkü çok yıprandı
Soran+1 yılAhhh uzun hikaye... İlk defa aşık oldum ve arkadaşça görüyor. Kendi fikri tabi ki de hiçbir şey diyemem ki. Ama ufak da olsa bi ümit vermişti. Doğum günü için hediye almıştım ve arkadaşça kabul ediyorum dedi ve ben tamamen yıkıldım hemde 2. Kez. Çok ağladım çok sızlandım ama ne fayda. Bende kilit vurdum kalbime. Ondan da vazgeçemeye karar verdim.
Soran+1 yılJxjxjs ayn
Soran+1 yılNe demek , ben teşekkür ederim 🙋🏻♀️
Soran+1 yılEhh çalışıyoruz napalım
Soran+1 yılÖğrenciyim
Soran+1 yılHukuk
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Muzik tarzim ve kafa yapıma uyan bi kız varsa tabi yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursun ne diyim jsjsjw
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim
+1 yılGüzel
Seksi
Modern
Egitimli.14 Yorumla
Soran+1 yılBaşka nasıl olmalı huyu suyu? Mesela utangaç olsa itici gelir mi?
- +1 yıl
Hayır gelmez yeter ki saçma sapan sınırlarla boğmasın.
Soran+1 yıl😂😂 anladım. Cevabın için teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne drmrk tatlım brnim icin bir zevkti.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon derece aykırı çılgın, arada küfürlü konuşan sürprizlerle dolu
09 Yorumla
Soran+1 yılJwjsjwj. Umarım bulursun
Cevap sahibi+1 yılVar burada ama çoğu içindeki deliliği çıkarmaya korkuyor
Soran+1 yılSjjsjs olabilir ne diyim
Cevap sahibi+1 yılSende öylesin
Soran+1 yılKonuyla uzaktan yakından alakam yok desem 😒
Cevap sahibi+1 yılAnlatayım ben sana öbür tarafta
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılEkkklermisin
Soran+1 yılEkkkklememm
Efendi olgun ağırbaşlı ama sıkıcı veya soğuk olmamalı biraz güleryüzlü olmalı tatlış olmalı seksi olmasada olur
04 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsi olsa çekingen olsa kaybeder mi?
Soran+1 yılYani sen istersen nolursa olsun bi şekilde hallederim diyorsun 🤔🤔. Anladım. Cevabın için teşekkürler
+1 yılKıvanç Tatlıtuğ olmadığımız için seçme şansımız olduğunu sanmıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılHdjsjsjwj ne alakası var ya. Hadi söyle
- +1 yıl
İyi birisi olsun yani bilmiyorum sarışın da sevdim esmer de. Belli bi kalıp koymak zor.
- +1 yıl
Bide üniversite mezunu olsa güzel olurdu
Soran+1 yılPeki tüm istediğin özellikler var ama çok utangaç çekingen olsa itici olur mu?
Dürüst olsun ömür boyu severim ve asla bırakmam önemli ilan anlasmak
016 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok çekingen utangaç çok gülmeyen sulu göz olsa itici olur mu? Ama çok sevgi dolu
Soran+1 yılWayy be ne güzel jdjsjs. Cevabın için teşekkür ederim
Soran+1 yılGünümüz insanları ne beklersin ki 💁🏻♀️. Allah boyu boyuna huyu huyuna birini denk getirsin ne diyelim 😊
Soran+1 yılHayatımda bir flörtüm bile olmadı. Sevdiğim biri vardı unutmaya çalışıyorum ve başarılı da oluyorum. Canım yanıyor artık son verdim bu işlere.
Soran+1 yılYok teşekkürler. Sana özgü değil kimseyi takip etmiyorum buradan ve konuşmuyorum da 🙂
Soran+1 yılAllah çıkarır elbet karşına sadece sabret
Soran+1 yılKimseyi kırmak istemem ama düşüncelerimi de belirtmek zorundayım. Lütfen anlayın beni 😕
Soran+1 yılAnlayışın için çok teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yıliçide dışıda güzel olcak fesat olmıycak
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki çooook çekingen olsa ve sulu göz olsa hep üzgün dursa itici gelir mi?
Cevap sahibi+1 yılbenim yanımda üzgün duramaz ben güldürürüm
Soran+1 yılAnladım. Cevabın için teşekkür ederim 😇
+1 yılDürüst
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki daha başka? Mesela açık veya kapalı olması fark eder mi? Ederse neden?
+1 yılGüzel kızlarla
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik yetmiyor bazılarına
Kız olması yeterlidir 👅
01 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy yarabbim
+1 yılBacaklarrr
01 Yorumla
Soran+1 yılAyhhh amannn ztn oralar muq olsun da bazılarınıza göre gerisini boş ver gitsinn
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal
036 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Cevap sahibi+1 yılEli ayağı düzgün gözleri Güzel olsun
Cevap sahibi+1 yılbide yatakta iyi olsun
Soran+1 yılAyyhh amannn bu mevzu olmazsa olmaz ztn 😒
Cevap sahibi+1 yılne yani sen öyle değil misin
Cevap sahibi+1 yılyatakta iyi birini istemez misin
Soran+1 yılBeni sevsin de yatağı orada kalsın
Cevap sahibi+1 yılherkes sevilmek , ama sekste önemli yani, sevgilin hiç olmadı mı
Soran+1 yılFlört bile olmadı desem 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNeden güzel değil misin, yaş kaç senin
Soran+1 yılHemen güzelliğine bağlanıyor. Hayır oldukça beğenilen biriyim ama olmuyor. Ben de anlamadım. Yaş 24
Cevap sahibi+1 yılokuyor musun
Soran+1 yılAyn
Cevap sahibi+1 yılvalla seni tanımak isterdim
Soran+1 yılMaalesef olabilemez. Yine birisi daha yazdı bu soruda ama ben aşka küstüm 😂
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum zaten olmayacağını onun için gerek yok
Soran+1 yılAyn 🤝 . Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılburcun ne senin
Soran+1 yılBalık da ne alaka 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHmm, beyaz tenli misin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılesmer misin
Soran+1 yılBeyaz olmadığıma göre evet. Ama çok değil
Cevap sahibi+1 yılTam benliksin
Soran+1 yıl😶
Cevap sahibi+1 yılNoldu
Soran+1 yılŞaşırdım nolsun
Cevap sahibi+1 yılNiye ki
Soran+1 yılNiye mi kwjsjw. Belli değil mi?
Cevap sahibi+1 yılDeğil
Soran+1 yılTam benliksin düpedüz dedin ne diyeyim. Bende kaldım öyle hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılhoşuna mı gitti
Soran+1 yılHayır sadece şaşırdım.
Cevap sahibi+1 yılnasıl erkeklerden hoşlanırsın
Soran+1 yılSevdi mi adam gibi seven , koruyan , kollayan , dürüst , güven veren , nazik ve kızlarla konuşmayan
Cevap sahibi+1 yılanladım
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem