Merhabalar sevgilimle 1 senedir beraber ilişkinin ilk dönemleri biraz sancılı geçti. Erkek arkadaşımda aldatma ve yalan korkusu vardı arada doğruyu söylememe ramen gizli iş çeviriyorsan haberim olur ve her şeyi anlat diyordu. Bir ortamda erkek yok diyorum mesela eminmisin diyordu. Başkasıyla olmam onu çok fazla korkutuyordu ne yaptık ettik aştık bunu ama sanırım ben yara aldım. Dışarıda yürüyorum mesela insanız yani sonuçta çocuk mesela yakışıklı bir tip içimden güzelmiş diyorum sadece sonra diyorumki ben bu cocugu neden beğendim ki. Ya da mesela hayatımla ilgili o gün neler yaptığımı anlattığımda bazen şey oluyorum şey acaba bu ayrıntıyı versemiydim sonra çıkarmı oluyorum bilmiyorum. Evet sevgilimi çok seviyorum başkasıyla beraber olma fikri midemi bulandırıyor. Ama yolunda gitmeyen bişeyler var. Ben bunları nasıl aşıcam?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı şeyleri ben yaşamış biri olarak söylüyorum. Senin böyle hissetmenin nedeni; erkek arkadaşının üzerine çok baskı kurmasından dolayı.
Bi erkek gorursun yakisikliymis allah sahibine bagislasin der geçersin bu cok normaldir kendine bu kadar eziyet etme.
Ve sana psikolojik olarak baskı uyguladigi icin artik her hareketini ona sormak zorundaymissin gibi hissediyosun Çunku sen de sucluluk hissi birakiyor
Tam olarak bu ya mesela çalışıyorum haliyle insanlarla muhabbetimde oluyor. Sonra diyorumki kendi kendime yanlış bisey yapmadım dimi. Yanlışlıkla biriyle görüşmem dimi. Bu moda girdim ve nasil çözücem bilmiyorum
Bundan çıkmak zor, ben ayrilmistim.
Eğer Cumhurbaşkanı Olsaydım Sağlık Bakanlığına Bağlı Psikiyatrist Kurumu Diye Bir Kurum Kurar Seni Başına Geçirirdim😃
Senin Bir Psikiyatrist Olman Gerekiyor. İnsan Ruh Anatomisinden Anlıyosun. Gerçekten Bravo
@ByMş123 ya arkadaşlar ben adamdan ayrılmak istemiyorum gerçekten çok seviyorum hayatımı kurmak istiyorum ve biseyleri çözmek istiyorum yol gösterin bee
@ByMş123 çok teşekkür ederim. Aynı dili konuşan insanlar degil, aynı duyguları paylaşan insanlar birbirini anlarmış. Benimki de böyle bir şey
Size Gelirsek, @soran
Öncelikle Bu Durum İlerde Sana İhanet Meyili Verir Mi.
Sayın @görüş sahibi
Öncelikle Rica Ederim Doğru Yolda Olduğunuzdan Eminim. Bende Bir İnsanın Potansiyelini Ona Söylemeyi Onun Sahip Olduğu Kişiliğinin İyiliğini Güzelliğini Söylemeyi Severim.
@ByMş123 böyle bi durum benim midemi bulandırıyor. Ben ihanet etmek istemiyorum ki. Erkek arkadaşımı çok seviyorum bir ömürde geçirebilirim. Ancak şöyle bir durum var. Mesela insanız yolda yakışıklı güzel olan insanlar var güzelmiş dersiniz geçersiniz ama bende öyle olmuyor neden beğendim diyorum. Ya da mesela is yerinde insanız muhabbet ediyoruz tabiiki normal seviyede sonra diyorum ki acaba dozunu arttırdım mi benden hoşlanmaz dimi bu moddayim
Aslında Bulunduğumuz Bu Yorumda Sayın @soran Cevabı Vermiş Sana. Ayrıca Beğenmen Suç Değil Tabi Buu Allah Sahibine Bağışlasın Tarzında Bir Beğenmeyse
Açık açık konuşabilmelisiniz herşeyi. Rahat olamadığın yerde mutlu olamazsın
Erkek arkadaşıma ne dicem bilmiyorum ki bu sanırım benim psikolojim ve etkilenmem le ilgili bisey oluyor mesela işlerinde biriyle muhabbet ediyorum normal bi muhabbet sonra yanlış bir şey yapmadım dimi diyorum kendi kendime
Üzerinde baskı hissettiğin için oluyor işte. Konuş başka birini istemediğini ama üzerindeki baskının seni rahatsız ettiğini ilişkinize odaklanamadığını gerildiğini söyle. Sessiz şüphelerle yaşamaktansa açık olup gerçeklerle yüzleşmek daha sağlıklı
Sanırım haklısınız,
Çok karmaşık düşünmeye gerek yok. Mantıklı bi kıza benziyosun kendinde hata arama. Olan durumu düşün çözüme odaklan. Bu şekilde devam ettiği sürece ya bi yerde kopacaksınız ya da rahatsız olmaya devam edeceksin. Gerçek bi ilişkide zaten hem dost hem arkadaş hem sırdaş olabilmelisiniz.
Dogru söylüyorsun. Ya mesela şöyle bisey oldu, şirketin etkinliği var yılbaşı için yılbaşından bir hafta önce ona gitmicektim normalde içkili olduğu için pek taraftalar değildi. Sonra isyerindekiler çok ısrar etti. Ben de gideceğimi söyledim zaten ben orada içmeyecektim orada tamam ama dikkat et dedi. Mesela en son ki olay beni rahatlattı okeylemesi. Ya cingarda çıkartabilirdi. orada bi güvendiğini anladım. Bilmiyorum ya en iyi yol konuşmak sanırım. Yoksa kötü olsun istemiyorum
En azından anlayışlı olabilen biriymiş. Bu da konuşmak için daha cesur olabileceğini gösteriyor. Senin kötü bi niyetin olmadığını karşılıklı güven gerektiğini endişelerinizi konuşun ki rahatlayın yoksa ilerleyemezsiniz başka türlü. Yaşandıkça aşıldıkça sonuca varır ancak
Çok doğru söyledin, teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Psikolojin bozulmuş artık. o kadarda üzülme insanız sonuçta ama böyle güven problemi olması iyi değil evlenincede çok bunaltir o çocuk seni
Bence psikologa gitmelisin ne istediğini bilmiyorsun
Ne istediğini bilememek değil aslında. Ben ne istediğimi çok iyi biliyorum sevgilimide çok seviyorum. Buradaki olay şu aslinda insanız görüntü olarak başkasına güzel ya da yakışıklı diyebiliriz ben böyle şeyler olduğu zaman suçluluk duyuyorum
Tamam sorun yok işte kendın diyorsun insanız diye olabilecek şeyler sende suçluluk hissi yaratmasının nedenine psikyatri okuyorum
Duyma o duysun