Çok sevdiğiniz ama hergün size zarar veren birinden nasıl ayrılırsınız?

Ben 27 yaşındayım ve hiç aşık olmadım ve inanmıyordum takii karsıma biri gelene kadar detaya gerek yok ben şöyle anlatayım yemeğinden icecegine hastalandığında elimde avcumda ne varsa önüne serdigim bütün ihtiyaclarını ondan önce düsündüğüm ben borç havuzunda yüzerken onu mutlu ettiğim icin mutlu oldugum ve onun bunu bilmemesi ama artık hem maddi hem manevi dayanacak gücüm kalmadı onu mutlu etmek icin kendimi çok zorladım bazen kücük bi problemi ona yansıtınca onu anlamadığımı ve onu çok üzdüğümü düşünüyor zorda olsa ayrılmak istiyorum bunu düsünmek bile beni çok üzüyor ama nasıl ayrılırım bütün herseyi yaşanmamış gibi hissetmek istiyorum olmuyor nasıl yapabilirim bunu?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize görüşleriniz icin tek tek teşekkür ediyorum... Ama benim durum gercekten çok farklı bu yaşadığım türkiyede değil tr nin durumu vahim diye ilk fırsatta yurt dışına çıkmak istedim bati afrikada bi ülkede çalışmaya başladım ben ve 23 elemanım ile... Şans eseri tanıştım bu kızla ve babası bu ülkenin milli savunma bakanı "bunu sonradan öğrendimde" konuşmamız tamamen fransızca durum gercekten karışık
Çok sevdiğiniz ama hergün size zarar veren birinden nasıl ayrılırsınız?