Bişeyler yaşadık ve artık yazmiyor neden?

3 sene önce konuşmaya başladığım kısa bir süre sonra da konuşmayı kestiğim biri vardı. Aynı mahalledendik ama hiç birebir buluşmuşluğumuz yüzyüze konuşmuşluğumuz olmamıştı. Bu zamana kadar yani 2-3 senedir o hep yazdı hep denedi hep de ciddi düşündüğünü söyledi. Ben istemedim sebepsizce. Zaten sonra o çalışmak için yurtdışına ben de okumak için şehirdışına gittim derken koptuk. Daha sonra o memleketine geldi ben de üniversiteden ailemin yanına geldim. Son zamanlarda sürekli onu düşünmeye başlamıştım aklımdan çıkmıyordu büyü yapılmış gibi oldum reddettiğim için çok pişman hissettim ve bu his hiçbişey olmadan birden bire geldi bana. İkimiz de aynı yerde olduğumuzu biliyorduk. O benden hala umudunu kesmemiş ki mesaj attı benimle kahve içmek istediğini söyledi. İlk defa buluşma istediğini kabul ettim arabayla aldı beni arabada eski meselelerden konuşmaya başladık bana kaç senedir ne çektirdi dedi sarıldı. İstemeye gelelim mi diye sordu. Ben o an öyle yoğun duygular hissettim ki aşık oldum galiba. Sonra beni öpmeye başladı biraz ileriye gitti bu esnada seni seviyorum da dedi. Beni eve bıraktı ve o andan beri yani 2 gündür doğru düzgün konusmuyoruz. Ben de pişman oldum bazı şeylerden ama ondan uzaklaşmadım neden böyle yaptı beni beğenmedi mi
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmamızın ssini profil resmime koydum ordan bakıp bi yorum yapar mısınız
Güncellemeler
+1 yıl
...
Bişeyler yaşadık ve artık yazmiyor neden?