Neden artık yazmıyor?

Biri vardı konuştugum ilk zamanlar da anında yazardı bana deger verdiğini söylerdi önemserdi sevgili degildik ama flört etmeye başladık sonra her yazdığımda bana. Cevap verirdi uzun yazardı çok kötüydüm hep iyi gelen şeyler yazardı iyi olmam için sonra bir konu hakında konuşmuştuk eski sevgilisi ilgili bir şeydi küstüm yazmadım 20 gün falan oda yazmadı ben haklıydım ondan yazmdım ama özlüyorudum inadımı kırmıyordum sonra soru sormuştum sonra bana dikkat et demişti sonra ben de cevap vermiştim tekrar özelden yazdı ne yapıyorsun diye öyle tekrardan konuşmaya haklı olduğumu söyledi ama sen bana çok kendini kaptırdığın falan söyledi aramızda bir şey olamaz biliyorsun karşılık verirsem sen daha çok üzülürsün falan dedi öyle bir şey olmayacak dedim sonra daha çok ilgilenmeye başladı daha çok yazmaya başladı sonra tekrardan başka bir konu hakkında ben konuşmayı tamam kesmek istedim bağlanıyordum oda tamam doğru olan bu ama yinede ne zaman kötü hissedersen ben buradayım bana yine yazabilirsin bir ay aradan geçti çok kötü bir gün geçirmiştim onun bana iyi geleceğini düşünmüştüm ve tekrar yazmıştım ama eskisi gibi degildi o bana deger ver ilgilen adam gitmişti başka bir gelmişiti yerine yazıyorumdum bir gun sonra kısa cevapla geçiştiyordu işim var vaktim yok ondan yazmıyorum diyor du Önceden de çok yoğun çalışıyordu ama yine de anında cevap veriyordu anında cevap gördüğünde cevap veriyordu uzun uzun yazıyordu ses kaydı atıyordum bana gece çalışırken bile bana yine de cevap veriyordun bugün sordum ama bak eğer sana yazmamı istemiyorsan yazma rahatsız ediyorsam yazma yok öyle bir şey dedi sen yaz ben gördükçe cevap veririm gibisinden cevap ver sonra ben 1.02 kere de yazdım baktım yok rahatsız ediyorum yazmadım bir hafta hiç yazmadım hiç yazmadı merak bile etmedi ne oldu diye bile sormadı neden böyle davrandı anlamadım

Güncellemeler
1 yıl
Niye kimse bir şey demiyor
Neden artık yazmıyor?