Birlikte tektas ve taki seti seçmeye gittik, biz bugün beğenip annemlede yarın gidip karar verecektik, biz beğendikten sonra direk ödemeye geçti bu, annemi beklicektik falan dedim ama sen beğendin şu bu alelacele ödedi, annem daha farklı bisey söyler daha pahalisini seçer diye yaptigini düşünüyorum. ne olursa olsun ayıp değil mi, annemde bana neden aldın dedi o da görmek isterdi kızının sonucta, sonra ben arada kalıyorum sizce nasıl davranmaliyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya herşeye annenle karar vermek zorunda değilsin bence. Ben olsam bunlari nişanlımla alırdım. Annem ya da kaynanam bir sey takacaksa onlarin hediyesini de onlarla alırdım. Ne kendi annemin ne de nisanlimin annesinin her seyde olmasina gerek yok.
Çok haklısın kesinlikle, ama kaç ayar kaç gr ben hiç anlamıyorum annemde sonra bozdurursan zarar etme diye biraz bildiği için görmek istedi, birde sadece nişanlım. oluncq çekinip şunu beğendim diyemiyorum, annemin yanında daha rahat derdim, yinede önceden plan yapılmış bi durum için anneme paraci gibi davranıp beni aceleye getirmesi pat diye ödemesi doğru mu, belki fikrini almak istiyorum yinede , beni arada bırakmadı mi ayıp etmedi mi. sence :((((
Sen de haklisin kendince ama erkekler böyle seyleri oldukça tantanasiz sade bir şekilde halletmek istiyorlar. Ondan yapmıştır bence.
Annen mi görecek? :D
Evlenmeyin gençler görüyorsunuz.
Kızını memnun et, annesini memnut et..
Bunlar sömürgeci gibi!
Aynen pahalı bisey alıyorsun birkaç kişiye danisman gayet normal annen veya arkadaşın
Annen mi takacak sen takican annenin ne işi var orada
Ben sadece görünüşüne bakıyorum yok kaç ayarmis kaç gr anlamıyorum, oda sonra bozdurursqn zarar etme diyor anlıyor biraz onun için görmek istedi, iyisi olsun istiyor ama sonuçta onun olmayacak gene bizim olacak kötü bisey degil yani bu benim. danismak istemem :(
Anladım da sonuçta onlarin parasini o çocuk verecek ve sen takacaksin ailelerin bunlarda söz sahibi olmasi çok sinir bozucu bir durum bence. Bende 2 ay önce nisanlandim alacağim herseyi yanima nisanlimi alip gittim aldim baska kimseye söz hakki tanımadim tanimazdimda
Kendimi ve annemi paraci yerine koyuyormus gibi hissettirdi önceden konuşmasak neyse ama konuşmuştuk :(( para konusunda da maddi durumu ortadan biraz üstte ve ben ortalama şeyler seçtim gidip de en pahalisini seçmedim zaten :(
Ama annen girseydi işin icine belki daha farkli daha pahalı şeyler seçebilirdi
Evet işte muhtemelen ondan böyle oldu bittiyse getirdi ama bu beni çok yaraladı
Dıger türlü de annen onu çok yaralayacaktı
Altı üstü bir takı sanki mezara götüreceksin. Adamın bir tek işi o mu sanki ben olsa senin gibi kızı es geçerdim
sen de hemen beğendim demeyeceksin biraz uyanık ol ;)
Yaa beğendim ama yine de bi sorayim diye düşünmüştüm, nerden bileyim bide hiç anlamam yok kaç ayar kac gr annem anlar, bunu bildigi için yapti belki de , ne olursa olsun ayıp değil mi
ketenpereye gelmişsin, bundan sonrası için uyanık ol
Ben her şeyin en pahalsini istemiyorum zaten öyle bi kız değilim fakat, isteyedebilirdim yani sonuçta emrivaki yaptı resmen arada birakti beni
bu durumu da belli et ona, mesajı alsın
Nasıl yapicam
aceleye geldiğini kullanışlı olup olmadığını bilmediğini söyle. annem bilirdi vs de.
Bunu diyince annen mi kullanmak sen kullanacaksın, daha kaç kere bakcqz, 30 kere mi gelmez diyor :(( resmen cimri bnce ondan hep
geçiştiriyor işte oldu bittiye getirmek için.
Evt :(
Bacı siz öyle taksit taksit mi gideceksiniz önce beğencen ertesi gün karar böyle şey mi olur adam doğrusunu yapmış
Tek seferde karar vermek kolay değil
O zaman beğenmedim diyecektin
Daha pahalısını ister diye yapmış işte bir yandan o da haklı artık her şey çok pahalı yaşamak zor
Evet ama anneme ayıp etmedi mi sence yinede
Hayır sonuçta senin istediğin önemli annenin değil
Evt ama annemde sonra bozdurmak istersin zarar etme vs diye kaç ayar şu bu diye görmek istiyor bnde öyle şeylerden hiç anlamam , anneme paraci gibj davranıp beklememesine çok sinirlendim, öyle bile olsa beklemeliydi önemli olan annenin değil senin fikrin diyip yinede beklemesi gerekmez miydi
Bir tane sümüklüyle evlenecek diye tüm aileyi mutlu mu etsin adam.
Hayır ayıp değil çok istiyorsan annenle evlen
Ananla değil sen evlenecek.. iyisisin sen..
siz anne kız nişanlını düt , o sizi s. kmiş.