Şimdi öncelikle beni yanlış anlamayın evli erkek ayartma gibi bi amacım yok. Öğretmenlik son sınıf öğrencisiyim staja gidiyorum bi ortaokula ordaki uygulama öğretmenimizden hoşlanıyorum 30 yaşında falan kendisi ben 22. Her neyse ben bu adamın dikkatini nasıl çekerim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yanlış anlamayın öyle bir amacım yok deyip tam olarak öyle bir amacın olduğunu ifade etmişsin sorunlu musunuz?
Tamam amacım ayartmak nasıl ayartırım
Neden bekar biriyle birlikte olmak varken evli bir adamla birlikte olmak istiyorsun?
Bekar olsaydı şimdiye kadar açık açık söylemiştim hoşlandığımı zaten. Başka kimseye ilgi duymuyorum sadece bu adama ilgim var
Sana tanıdığım bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatacağım iyi oku ve akıl süzgeçinden geçir. Eski sevgilim bu kişi kendisi daha 12 yaşındayken annesinin babasını aldattığına şahit oluyor sonra bunu bir sene saklamaya çalışıyor omuzlarındaki bu yükü babasına her gün öfkeyle bakıyor en sonunda annesine gidip anlatıyor annesi şehir değiştiriyor çocuklar babasıyla kalıyor bir sürü eziyet çekiyorlar sonra annesi yanlarına çağırıyor çocuklarını ve şu an anlatırken bile ne kadar öfkeli olduğunu anlayabiliyorum babasına karşı ve "bizi o kadına tercih etti" derkenki öfkesini yaşadığı psikolojik sorunları tedavi gördüğünü böyle bir şeye sebep olmak istiyorsan o adamı ayart, yat kalk ama bir ailenin bir kadının, küçücük çocukların hayatını geleceğini karartmak istemiyorsan eğer o zaman bu hevesinden vazgeç
Ya tabii ki böyle bi şey istemem ama adamın bi kere elini tutsam o bile bana yeter. Keşke daha önce bekarken görseydim çünkü çok hoşlandım ilk defa birinden ve umarım geçicidir hoşlanmam
Biraz dikkat çekici giyin. Az firikik ver. Senindir. 😊 çekicimisin bari
Öğretmen kıyafeti kuralları var öyle dekolteli giyemem
O zaman bilemem :)) beni etkilemek istemezmisin 😁
Elde edip ne yapıcaksin? Seni sadece yatakta ister ötesi yok
İstediğim o zaten ciddi bi şey istemem zaten evli adamla
Ama çalıştığı yerde olduğu için riskli, uzak durur senden istese bile
Yani işte o yüzden soruyorum napabilirim diye
Ne yapsan da uzak durur bence, Gerçekten riskli bir duyulsa meslekten atılır, yuvası yıkılır o zaten asla yılmaz yuvasıni ama eşi ayrılır hem bakireyim demişsin de o öpüşme, sevişmeyle yetinmez olgun adam cinsel ilişki ister. uzak dur bence
Evli erkeği bir rahat bıraksan karısı ile arasındaki ilişkiyi mi bozmak istiyorsun
Amacım ciddi ilişki değil zaten sadece küçük bi yakınlaşma olsa yeter. Ama olmayacaktır çünkü çocuğu da var çocuğu olmasa ihtimal verirdim
Belki adamın evliliği çok iyi gidip senin yüzünden karısını mı aldatacak
Aldatsın demiyorum ama her gördüğümde tensel bi çekim oluyor farklı bi havası var bunu düşünmeden edemiyorum napayım
Seninle yatacak ve aldatmıyor mu sayılacak
O sana bağlı.. hoslanirsa olur. abartıdan itici olursun.. ses tonunu vucud dilini degisitiriyrosan onun yanından zaten olur merak etme
Bu adamı istediğin için bunda senin için farklılık olmalı ya da bir şeyini duymuş olmalısın.
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterirr
Ne alaka evlilik danışmanları ayartma yöntemlerini mi söylüyor
Dene
ban yardm etti benzer durumu sana da eder emn ol
Bulabildi nmi
davranislarinla onu istedigini belli edersin oda ister. biliyosun evli adamla ancak yatakta beraber olursun. buna hazirsin eminim
Nasıl belli ederim ki? Öyle bi insan değilim normalde kimseyle yakınlaşmak istemem ama bu adama karşı istiyorum. Nasıl belli ederim ne yapayım mesela
gozgoze gelirsin iciniz gider istersin arzularsin o an ates basar devami hemen yatakta biter..
Öğretmenler odasında mı kdkdk Öğretmenler odasında ilgimi nasıl belli ederim onu bilmiyorum işte kdkkd
nerde denk gelirse. elini tut gozlerine bak ve dudaklarini isir
arzulu atesli olan sensin canim. onu sen bileceksin ama
Öyle bi şey yapacak cesaretim yok ama bi hoca olarak onu beğendiğimi belli etsem sanırım o da bi başlangıç sayılır
aynen oyle olur.. demekki cok arzuluyorsun cok isteklisin bugune kadar nasil durdun
Direk git toplarini sıkistir. Afedersin yanlislika de 😝🤪
Dikkatini çeksende boşanmaz. 2. kadın olmaktan ileri gidemezsin maalesef.
Amacım boşanması değil adama karşı tensel çekimim var
ayatrma nıyetın yok ama dıkkatını cekıceksın.. bunu unutcam hemen
Üzülürsün canım boş ver evli erkekleri
Amacım ciddi bi şeyler değil zaten
Evli biri olarak üzülneni istemem
Ne için dikkatini çekmek istiyorsun?
Ne bileyim işte belki yakınlaşma olur biraz
Çevrende başka hiç erkek yokmu ilgini çeken?
İlgimi çeken başka erkek yok bu farklı değişik bi çekimi var
Lustral kullan bi süre, zamanla umursamaz hale gelirsin bu durumu.
Yok hiç sanmıyorum her türlü aklımda olur. Bi de ben konuşurken ellerime ve bazen göğüs bölgeme bakıyor, asla yavsamadı bu arada gayet düzgün biri ama arada bakıyor konuşurken sence bilerek mi yoksa öylesine gözü mü takılıyordur
Lustral yani antidepresan kullanıldığı sürece beyini uyuşturur ve yanımda bomba patlasa umursamaz hale gelirsin.
Dikkatini çekersen ayartmis olursun
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Buradaki amaç ayartmak olmuyor mu
Baya tutarlısın!!
Amacın yatmak mi
Evet
Bakirelik?
Bakireyim. Kimseyle de yatmadım ama bu adama karşı istek var sadece
İlkin olsun mi istiyorsun.. bekaret istese verir misun
İlkim olsun diye bi şartım yok sadece hoşlanıyorum olgun ama genç duruyor, konuşmasını biliyor farklı bi havası var. Bekaret bozmadan yakınlaşmak isterdim
Peki 33 yaşındayım bekaret bozmadan yüzeysel ve sürtünme 3 k verdem
Eskortum demedim. Kimseyle de yatmadım ben hoşlandığım insanla istiyorum
Nerde okuyin
Ha ha bu iyidi
Gel bana anlatm