arkadaşlar yakın arkadaşlarıma soramıyorum bu tür şeyleri cünkü erkek arkadasımı hepsi tanıyor o yüzden sizin fikirlerinizi merak ediyorum. ilk başlarda dışarıda gezdiğimiz zamanlarda ne kadar ısrar etsemde elimi cebime attırmazdı ki bu benim icin yanlıs bi sey bastan söyleyeyim cünkü cebimde param olmadan asla birisine güvenerek dışarı çıkamam kendimi kötü hissediyorum. bu son 2 3 haftadır her gün neredeyse bulusuyoruz ve sürekli şunu yapalım bunu yapalım diyor bende tamam diyorum diğer gün gidiyoruz ve bende para yok şu an diyor bende sorun etmiyorum ödüyorum cünkü seviyorum ve bu benim icin başlarda sorun değildi. sorun olmasının sebebi ise şu öğrenciyim ve ailemden belli miktarda harçlık alıyorum kendi karnımı zor doyuruyorum bazen okulq gittiğim günler yemek yemiyorum gezerken yanımda para bulunsun diye cünkü kimse benim hesabımı ödemek zorunda değil. eğer durumu yoksa nasıl öğrenebilirim en azından ona göre plan yaparım onu zora düşürmemek icin. ben böyle düşünüyorum ama sadece benimle öylesine takılıp zaman geçiriyorsa nasıl anlarım bunu. umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır asla cimrilikten yapmıyorum sadece aldıgım harclık belli ona da tutup benim param yok şu an diyemeyecek kadar salağım bilmiyorum ne yapmalıyım. beni üzmeyecek şeyler yazın lütfen kafaya her seyi cok takıyorum djsmksksksk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yazarken sıkıldığınız ve utandığınız insanı o kadar geçti li bana ve ben gerçekten üzüldüm.
Lütfen kendine bi iyilik yap ve ayrıl o insandan. "Sürekli o kaçıyor hesap ödemekten , ben veriyorum olayı" değil derdiniz çok iyi anladım ama kendisinin yaptığı çok çirkin.01 Yorumla
Soran+1 yılgözlemleyeceğim artık ne yapayım ki bunun icinde konusmayı kesemem ki çok üzülürüm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım maalesef erkek arkadaşın biraz fırsatçı. Erkekler normalde gururlu olur ve kadına elini cebine attırmak istemez. Tamam gururu da geçtim, insan cebinde para yoksa onu yapalım edelim demez. Resmen sana ödemeyi düşünerek yapıyor bazı şeyleri baştan. Onun yanındayken para olmadığını söyle bol bol. Bakalım sana vermeye çalışacak veya ısmarlayacak mı yoksa bende de yok diyip yapmak istediği şeylerden vaz mı geçecek? Dene bakalım
00 Yorumla
+1 yılKalbiniz iyi hep öyle kalsın. Sadece hayatınızda olan insanları gözlemleyin ona göre haraket edin, olmuyorsa ayrılın, oluyorsa devam edin, parayla insan sevilmez ki, ama sadece bir araç olarak görmek lazım. Karakter öyle bir şey ki anlar insan kimin ne olduğunu ona göre davranır insanlar. Siz de dikkatli olun sadece ondan başka da sorun olmaz. 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim düşüncen icin. biraz temkinli davranıcam bakalım hayat ne getiricek
- +1 yıl
Önemli değil hanımefendi. Kesinlikle temkinli davrandıktan sonra iyi ya da kötü olmak değil, ölçüp tartıp ona göre yaşamak daha iyi olur. Hayat alanında sınıfta kalmamak adına çalışıyorum ve her insan gibi kötü ya da iyi olamıyor, farklı davranışlar sergiliyor kötüyü ve iyiyi kendim seçiyorum. Zaten bu yüzden her insanın karakteri vardır. Bazı insanlar çift ve çok karakterlidir. Şahsen be*n 😏😅 ; saygı ve diğer değerlerden sonra gelen ise en son sevgi kavramı ile buluşan duygulardır. Bilmiyorum fakat karakter olarak iyi olduğumu düşünüyorum on üzerinden 5 kendime puanım. Çünkü bazen ufak kötülüğü ya da iyiliği göremiyorum. Kusursuz insan yok aslında önemli olan aynı duyguları paylaşan bir sırdaş bulmak. Ama güvenilmez olunca insanlık, aile daha baskın oluyor. Bir kaç dost iyi geliyor anlıyor seni. Neyse bakalım neler olacak demeden önce şahsen bende sevgilim falan yok. Olsa ilk ben öder, sonra ortak öderdik, illa bir yere de gitmez yürüyüş, ya da bir saat buluşur kalkardık, para hep kullanılmaz ki, alternatif bulunur, kışın da mecbur oluyor insan ama telefonlar da mesafeyi eritiyor, olduğu kadarıyla.
+1 yılNe kadardır birliktesiniz önemli olan o. Ancak şöyle düşünüyorum. Yani durumu olmayabilir, zor durumda olabilir fakat insan sevdiğine karşı mahcup olmamak için şunu yapalım bunu yapalım demez. Biz erkekler sevdiğimizi kadınlara hesap ödetmiyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılbugün buluştuk mesela o ödedi daha çok yeni bi birlikteliğimiz var 4 ay falan
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
35Cevap
Birbirini gerçekten seven insanlar arasında para hiçbir zaman ciddi bir problem olmaz. Çünkü sevgi ve sevginin gücü, bunun getirdiği maneviyat ve ruhsal tatmin herşeyin ötesindedir. Sizi anlıyorum, paranız sınırlı ama sevgilinize verdiğiniz değer yanında önemi olmadığını göstermek istiyorsunuz. Soru detayında sevgilinizin maddi durumu veya çalışıp çalışmadığı hakkında bir şey yazmamışsınız. Sevgilinizin kendine yetecek bir geliri olduğunu varsayarak cevaplıyorum, bence sizi gerçekten sevse; bu konuyu gündeme bile getirmez. Hatta sizin maddi durumunuzdan dolayı canınız sıkılmasın diye bu konuya ekstra özen gösterir, onun yanında kendinizi kötü hissetmemeniz için elinden geleni yapar. Bence siz erkek arkadaşınıza çok güvenmeyin, hata payı olarak bir açık kapı bırakın ki ileride üzülmeyin.
16 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyo ama işleri biraz kötü bu sıralar bende sizin gibi düşünüyorum cimrilikten yaptığım bi şey değil hatta sevdiğim insanlara karşı hep böyleyimdir ama kullanıyor mu düşüncesi kafamı hep yoruyo. bugü buluştuk tekrardan mesela hep beni arabayla alır arabayla bırakır bugünde şaşırtıcı bi bicimde ödedi hesabı kafamı karıştırıyo dkskkslskw
Soran+1 yılbende işte bilemiyorumm
Soran+1 yılbiraz gözlemliyicem eğer gercekten böyle devam ederse konusucam
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerseyi okudum yorumlarınızıda bence bu konuyu ona açmayın sizi biraz saf buldum açtığında o haksızken haklı durumuna çıkarmak kendini seni yine kandırır yani. Çünku bir erkek cebinde parası yokken bırak kız arkadaşıyla buluşmayı normalde dısarı bile çıkmaz sen sevdiğin için biraz geç anlıyorsun o yuzden bu konuyu açmak yerine bir daha çıkalım dediğinde buluşmayı kabul etme bir süre o sorun olduğunu anlar kendi zaten o zaman söylersin veya buluştun diyelim bak bakalım ne yapacak mesela kafeye oturdunuz konuyu aç direk benim hemcinslerimde zerre akıl yok ya senin gibi safları görünce sinir oluyorum sen erkeğe bir tl hesabını ödemek zorunda değilsin benim bir kız arkadaşım var onu örnek alın biraz sevgilisine neler aldırıyor sevgilisinin kredi kartını alıyor avmye gidiyor alışveriş yapıyor tabi o abartıyor ama çok akıllı bir kız zaten maddi durumu iyi olmayanlarla asla çıkmıyor ve bırak erkegi hic kendisine para harcadığını gormedim daha
03 Yorumla
Soran+1 yılbugün buluştuk tekrardan o ödedi hesabı demek ki gercekten parası yoktu ya günahını aldık cocugun djmsjdksjsks
Cevap sahibi+1 yıl@Susidil e güzel kız ama akıllı aynı zamanda benim 10 talibim varsa onun 100dü yani seçme şansı çoktu ve öyle seçti sevgili olamaya kadar süründürdü falan hala daha soyuyor çocuğu sjsjsjsjsj
+1 yılPara yiyecek adam öğrenci kızla takılmaz onu kafaya takma. İleride parasız kalınca ne yapar borcuna sadık mı haram işlere girer mi buna bakın. Sonra dolandırıcının karısı demesinler size.
12 Yorumla
Soran+1 yılyani şöyle dış görünüşü gayet iyi altına arabada çekmiş sırf benimle para icin takılacağını düşünmüyorum nazımı bile çekmezdi bence. kimseyi dolandırmıyo ama arkadasları bundan sürekli borc alıp vermiyor jdkejdkek
- +1 yıl
Öyleyse sıkıntı yok temiz biri demekki😊
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ortak ödenir o ayrı, fakat bir kaç haftadır böyleyse bir sorunun var demektir.
O plan yaptığında sende ben parasal olarak uygun değilim de o zaman ne diyecek.
Sen açsın onun hesabını ödüyorsun bir yere kadar sürer bu durum. Üstelik birde öğrencisin sevsende bu kadar taviz çok, her şeyi ortak yapmak güzeldir ama senin sevgilin başka tarafa çevirmiş konuyu.
Hislerine güven.10 YorumlaSen güzel olanını yapmışsın ama o resmen seni kullanıyor. Bu kadar saçma bişey görmedim. Sen öğrencisin. Ailenin durumunu hiç sormadımı? Sen onun kini sormadın mı? İkinizde de para yoksa illa para harcamanız gerekmez. Seviyorsan al karşına konuş. Ailenin kesesiyle kimseyi mutlu etme. Yazık günah. Yaz bana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumu olmayıp düşünceli birisi olsaydı eğer sana şunu yapalım bunu yapalım demezdi aksine hiç para harcanmayan aktiviteler önerirdi
hem sana karşı mahcup olmazdı hemde seni zor duruma sokmazdı
Bende senin gibiyim bu yüzden çok iyi anlıyorum ne demek istediğini ama ağzına eden hertürlü değerli olur senin benim gibileri bir paçavra gibi kullanırlar sadece17 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım sence sevgisine inanmasam hic bi sekilde böyle davranmam
Cevap sahibi+1 yılya yedireceksin ya da çekileceksin
Hayır demeyi öğrenmelisin
Soran+1 yılbundan sonra bi bulusma icin cagırırsa bende paramın olmadıgını söyleyeceğim bakalım tepkisi ne olacak
Cevap sahibi+1 yılBunu mutlaka yap
alternatif buluyorsa seviyordur bulmuyorsa bil ki olay sadece para
Soran+1 yılşu sıralar alternatif bulamayabilir cünkü kafeden başka bi yerde oturmak mümkün değil hava koşullarından dolayı ama yapacağım ben anlarım konusma tarzından şans dileyin bana fjmdkdödö
Cevap sahibi+1 yılTabi orası da öyle ama mesela sen öner para harcanmayan bir yer mutlaka vardır?
biz arkadaşlarımla kütüphanede takılıyorduk mesela maksat beraber vakit geçirmek değil mi zaten?
Soran+1 yıldoğru haklısın teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kızım şimdi sana iki cümle edicem. Birincisi seni iyi niyetinden ötürü tebrik ederim belli ki temiz bir kalbin var. İkincisi biriyle bulaşmaya giden erkek eğer gidecegini kesinlestirmisse mutlaka yanında para bulundurur eğer yoksa iptal eder erteler vs gerekirse borç alır. Sen birkereye mahsus yapmis olabilirsin ama bu ilk bulusmada vs de yapılmaz. Ayrıca bundan çekinmiyorsa tüm yük ilerde senin omuzlarında olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. haklısınız evet ama yakın oldugumuz icin o bana hic bi sekilde paranın lafını yapmadan kendi ne yiyip içiyorsa daha fazlasını aldı zamanında şimdi işleri pek iyi değil hava soğuk oldugu icinde mecburen bi yerlere oturuyoruz mesela bugün o ödedi işten gelmisti. bulusmalarımızda öyle planlı olmuyo pek özlediğini söylüyo ve bulusuyoruz aniden. bilemedim bende
Cevap sahibi+1 yılBu arada kizlarin hesap odemesine asla karsi degilim ornegin yemegi o ismarlamistir sende kahve ve tatlilari ismarlarsin. Karsilikli yapilinca gayet de guzel oluyor. Ama sonuçta sen öğrencisin ve o çalışan durumunda bu durumda sana fazla yük gelmemeli. Eğer bunu bir kaç defa daha yaparsa iliskinizi gozden gecirin bence
+1 yılHayatım da ilişki de para muhabbetinden hoşlanmam sevgilim istesin kredi kartımı banka kartımı veririm ama beni kullandığını fark edersem işler değişir ihtiyacı varsa canı sağolsun ama beni kullanıyorsa o sıkıntı işte bence seninki seni kullanıyor sana güvenip bir şeyler istiyor bence parası olmasa istemez bir şeyler yapmak ben istemem sende istemezmişsin o parası yokken niye istesin ki bir şeyler yapmak
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni biii ağlama tutti bi ağlama tutti. şu an gözlem yapıyorum buluşmuyoruz bi kaç gündür çalışıyo bakalım ne olacak son durumları ileticem hkjjhnbnbn
- +1 yıl
Heyecanla bekliyorum çalışıyorsa kazanır para 💸💸
Mantıklı olarak düşün ve gerçekten onunla bu şekilde devam edip edemeyeceğine karar ver kimse senin adına bi fikir sahibi olamaz yaşayan bilir. 👍🏻🤷🏻♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet doğru bir şeye takılmışsın. İlk başlarda cömertken neden böyle şimdi? Benim de sevgilim ilk başlarda böyleydi bir de sürekli içerdi arkadaşlarıyla harcardı bana gelince hep ucuz yerlerde takılırdım kahve içerdik ben ona daha çok harcardım erkekler kızın iyi niyetli olduğunu görünce kullanmaya çalışıyo bu arada sen de bu durumu belirt hespa geldiğinde biraz koy bu ara sıkışığım de öğrencisin sonuçta. Sevgilin öğrenci mi?
00 Yorumla
+1 yılİlk baslarda o ödüyomus zaten söyledigine göre. Ya seni deniyor acaba param icin mi benimle diye ya da bi kere odedin ve bu onun hosuna gitti hep sana yukleniyor. Karisik ve sacma bi durum aslinda. Bence bulusalim dediginde bi kac defa bahane bul.
03 Yorumla
Soran+1 yılbugün buluştuk mesela o ödedi
- +1 yıl
O zaman gercekten parasi yoktu. Adama camur atmayalim simdi aradaki samimiyete bakarak senin odemeni sorun etmemistir. Ikinizinde parasi olmadigi zaman bi sahilde falan bulusabilirsiniz illa cok harcama yapmaya gerek yok
Soran+1 yılbazen sahilde de oturuyoruz sürekli yani bana bi seyler ödetmeye zorlamıyo hatta bazen arabayla bile istediğim her yere koşulsuz götürüyo getiriyo. belki de gercekten parası yoktu ve gercekten samimi oldugumuz icin her seyi konusabiliyoruz o da ona dayanarak belki yaptı ama ben karşısına gecip simdi paramı mı yiyosun diyemem seviyorum bi de
ilişkilerde tek tarafa yüklenmek tabiki mantıklı değil sonuç olarak karı-koca değilsiniz sürekli birinin birisini çekmesi gerekmiyor fakat erkek arkadaşın biraz yüzsüz galiba cebinde para olmayıp onu yapalım bunu yapalım diyorsa bir dahaki sefere buluşmaya gitmeden önce belirt yanına fazla para almayacağını, sürekli para harcamakta zorunda değilsiniz. Anneni babanı düşün o kadar zorluğu erkek arkadaşının keyfi için çekmiyorlardir
20 Yorumla
+1 yılSenin ona karşı zaafını kullanıyor olabilir
Benimde erkek arkadaşım ben onu çok seviyorum diye benden borç istedi. Bazen hayatımıza aldığımız kişiler sevgimizi aşkımızı zaaf olarak görüp kullanmayı düşünür
Sende de birdaha seni cagirdiginda bugün param yok diye bakalım ne diyecek yinede seni bir yere götürecek mi?01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapmayı düşünüyoruö
Yani seninle alakalı olmayabilir. Tahminimce erkek arkadaşın paraya biraz fazla önem veriyor. Kendi parası konusunda biraz cimri. Budurum da ondan kaynaklanıyor
024 Yorumla
Soran+1 yılaslında hic değil sadece bu aralar işleri pek iyi gitmiyor ben sadece kendi tarafımdan anlattım olayları
Soran+1 yılben bu parasal konuları konusmaya cok cekiniyorum cünkü biliyorum cimri birisi değil ama ben demeden bu tür şeyleri düşünmesi gerekiyor sonuc olarak öğrenciyim ben nasıl bunu dile getireceğimi bilmiyorum
Soran+1 yılyani bilmiyorum haklı olduguma cok eminim cünkü ben asla cebimde para olmadan birisine bulusma teklifi etmem o kişiye güvenerek ama o işte 2 haftadır böyle yapıyor. bi şekilde konusmam gerekiyor tabi ama kırmak istemiyorum
Soran+1 yılcünkü onunda bana karsı sürekli yaptıgı seyler var iki kahve bi yemek ısmarladım diye hemen laflanmıs gibi durmak istemiyorum
Soran+1 yılne diye konuya gireceğim ki hayatımda böyle bi konusma yapmadım daha önce xjösjdösmsö
Soran+1 yılşansımı deneyeceğim bakalım sonucu ne olacak teşekkür ederim
Soran+1 yılinşallah ağlayarak buraya gelmem duygusallıgın allah belasını versin ya djmsjsmsm
Soran+1 yılbunuda atlatacağıma inanıyorum :D
Soran+1 yılbugün buluştuk hesabı ödedi djmdjjdj durum güncellemesi
Soran+1 yılkendisi direkt ödedi
Soran+1 yılay çok üzülmüştüm gercekten ben bi de her seyi kafaya takıyorum. ama yine gözlemlemeye devam edicem
Soran+1 yılniye bee :D
Soran+1 yılo da huyumu biliyor ona göre davransın ben o kırılıp üzülmesin diye ayrıntısına kadar düşünüyorsam e bi zahmet o da düşünsün dksökslsks
+1 yılŞimdi parası olmayan adam şunu bunu yapalım demez bu bir. Eğer diyorsa senin karşılayacağını biliyordur ve bu bir sorun, bu da iki. Sen onu düşünüyorsan o da seni düşünmeli. Evet, kullanıyor seni.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin her defasında kıza hesap odettirmesi hiç hoş değil. Tâbi kız da erkegin parasını somurmeye çalışmamali arada olur senin odedigin fakat hep olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. kız arkadaşına hesap ödeten adam adam değildir konu kapanmıştır.
211 Yorumla
Soran+1 yılyahu ne alaka beni yedirip icirmek zorunluluğu yok anam babam değil sonucta yeri geldiginde o da cok hesap ödedi. ben sadece parası olmadığı halde benimle neden bulusmak istedigini merak ediyorum
Soran+1 yılsadece 1 haftadır böyle ve durumunun olmadıgını bu sıralar cok sıkışık oldugunu söyledi ve teşekkür etti
Soran+1 yılkullanmıyor yani o zaman değil mi
Soran+1 yılbende aynı düşüncedeyim ama ona bu konuyu nasıl açıp ifade edeceğimi bilmiyorum rahatsızlığımı nasıl dile getirebilirim onu kırıp incitmeden
Soran+1 yıltekrar bi bulusmaya cagırmasını bekleyeyim sonra olaylar patlıyorsa da patlasın artık yapacak bir şey yok
Soran+1 yılkesinlikle öyle.
+1 yılDaha seyrek buluşmayı dene bazen sen ödersin bazen o ama ikinizin de bütçesini aşmayacak şekilde. Haftada bir kez de hiç para harcamayacak şekilde bir şeyler yapın
00 YorumlaAçık açık söyle bunu ona eğer seni seviyorsa anlicaktır diye düşünüyorum. Birdahakine parası olmadığı halde bunları şunları yapalım derse, baştan belirt seninde paran olmadığını annenden babandan sadece belli miktarda harclık aldığını. Eğer yüzsüz değilse daha fazla senden beklemez diye düşünüyorum.
00 YorumlaKendime göre konuşayım. Öyle bişeya asla kabul etmem sevgilimi bırak nor kız arkadaşa odetetmem gururuma yedirtmem
00 YorumlaSürekli buluşma abi sen de. Buluşunca gerçekten para alma yanına param yok de. Bi kaç buluşmada anlarsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılparası yoksa niye şunu yapalım diye öneriyor ki çok saçma zaten
10 Yorumla
+1 yılBir şeyler yapalım diyip şu an para yok demesi ve senin ödeyeceğini bilmesi felan iyi düşün derim. Parası yoksa aktivite yapalım demesi de saçma. Erkek arkadaşın çalışıyor mu?
21 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyor ama daha yeni bugün mesela hic bi sey ödetmedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha resmen kullanıyor seni. Adil yıldırımdan dinle paranızı alan adam sizi kullaniyordur diyor. Çünkü normalde seven erkek bunu yapmazmış
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirdeki erkeklerin yarısı öyle dikkat et derim
00 Yorumla
+1 yılöncelikle bu takintilarindan kurtul at bir kenara gözler kalbin aynasıdır baska ne diyeyim 🤗
00 YorumlaDurumum yokken kiz arkadaş bile edinmezdim..
O derece.
Hele hele kiz arkadaşımdan para aslaisteyemem10 YorumlaBunu hissettiysen farkettiysen Kullandırtma kendini sende
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya boş ver sen parayı pulu be kanka...
nasıl çcouk ykışıklı mı şeyi uzun ve kalınmı11 Yorumla- +1 yıl
Bana benziyor işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılHm sende söyle param yok artık dışarıda çıkmaz... sana mı güveniyor çok yanlış ben utanırdım valla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da öğrenciyse zor yani onunda parası yoktur ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo değil de ben bu kadar uzun yazıyı okursam kendimi kullanılmış gibi hissederim.
00 Yorumla
+1 yılBende para yok dediğinde bende de yok ya bugün ikimizde bitiğiz demek ki ya da bu aralar bende bitiğim resmen diyebilirsiniz bakalım ne tepki verecek
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcaktım bugün çok hazırdım hazırladım kendimi gitti hesabı ödedi ama
- +1 yıl
O mu ödedi
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Öğrencilik te oluyor bence böyle, alman usulü de yapabilirsiniz genelde, bazı özel durumlarda birbirinize destek olmaya devam edersiniz ama genel olarak alman usulü de yapabilirsiniz
+1 yılZaten sen de farkındasın hesabı erkek öder gibi olaylar saçma kim de varsa öder ama bu sana sormadan plan yapması ki ikiniz de öğrencisiniz maalesef soruda şüphe duyduğun şeyi gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılSizinle gezmekten mutlu olduğu açık, parayı dert etmeyin bence
03 Yorumla
Soran+1 yılbanada öyle geldiği icin sorun etmiyodum ilk başlarda sonradan kafaya takmaya basladım. bugün mesela o ödedi
- +1 yıl
Sürekli o ödeyemez. Alman usulü de çok çirkin bana göre. Sırayla ödemeniz enn güzeli bence mutsuz olmayın
Soran+1 yılbi şekilde bakıcaz artık zamanla
Öyle bir şey düşündüğünü sanmıyorum şu an zor durumda olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılbugün tekrar bulustuk o karsıladı her seyi
Soran+1 yılkafamı karıştırıyor deli ya
+1 yılAyrıl , erkek daha düşünceli olmalı
10 YorumlaArkadaş çalışıyor mu yoksa okuyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni işe başladı
+1 yılinsanda biraz utanma olur lan
03 Yorumla
Soran+1 yılçok sinirlendim bende ama bugün bulustuk ve o ödedi bazen gelip gidiyo
- +1 yıl
bi süre gözlemle en iyisi
Soran+1 yılöyle yapıcam
Kendine acımıyon mu hiç
019 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılhaklısınız.
Soran+1 yılhic bir fikrim yok çıkmazdayım. ya bulusmaya cagırdıgında onun gibi yapacağım ki hic benlik bi sey değil ya da bu durumu bi sekilde ona acmam gerekicek
Soran+1 yılcok üzülüyorum ya beni kullandıgını düsündüğümde
Soran+1 yıl4 aydır daha yeni
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılçok iyi anlaşıyoruz kafa yapılarımız birbirine çok benziyor
Soran+1 yılumarım.
Soran+1 yılson durumları aktarırım :D
+1 yılKullanıyor oha enayi. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılilk başlarda o ödüyordu her şeyi o da mı enayi olmuş oluyor o zaman ne kadar kötü kalplisin
+1 yılBşrgün bendede yok de bakalım ne yapıcak
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Deneme yanılma yoluna git
00 Yorumla
+1 yılparasız erkek gereksiz erkektir
02 Yorumla- +1 yıl
Bu hemcinslerine yaptığın bir darbedir😂😂😂
- +1 yıl
@Shenshakraq darbe bizim işimiz:)
uzak durman gerekiyor kesinllikle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeleşçiye bak beleşten geçiniyor hıyar herif 😂😂
10 YorumlaGüven me
10 Yorumla
+1 yılKullanmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılnerden anladın bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasınız
07 Yorumla
Soran+1 yılo 23 ben 22ye giriyorum
- +1 yıl
Öyle anlatınca liseli sandım ben sizi kskdk. Canım kazık kadar adam olmuş bu. Olabilir insanın parası yoktır. Gitsin çalışsın vakti mi yok holding mi yönetiyp sanki. Ya seni kullanıyo bu bekeşe getiriyo ya da tembel biri çalışmıyo çarçur ediyo. İki türlüsü de ciddi ilişki olmaz bundan. Önce bi çalışsın kendi ekmeğini kazansı
Soran+1 yılçalışıyor zaten daha yeni başladı bugünde tekrardan buluştuk ve o ödedi belki de gercekten parası yoktu
- +1 yıl
He o zaman bekle sen bakalım. Çalıştıgı halde ödemiyosa büyük sorun
Soran+1 yılyok kendisi bana bi gün şey dedi bu sıralar durumum çok kötü sana yüklendim çok özür dilerim ama işe başladım artık böyle bi şey yaşanmayacak. ve daha yeni işe başladı yani 1 2 gün oldu
- +1 yıl
E tamam işte sen soruda bunu anlatmamışsınki tatlım. Acıklamasknı yapmış kurcalama
Soran+1 yıldimi ya
+1 yıl2 3 haftadır hep sen mi ödüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılevett
- +1 yıl
Ben bir kız bana bişey ödeyince gereksiz yere yerin dibine giriyorum o zaman
Soran+1 yılsenin düşüncende yanlış erkek olduğun icin hesap ödeme zorunluluğun yok ki
Soran+1 yılbirisi benim hesabımı ödeyince bende yerin dibine giriyorum ama sırf erkek oldugun icin bunu düşünmen saçma
+1 yılKullanması için bir sebep var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
kullanıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılevet kullanıyor..
00 Yorumla
+1 yılCevabı biz söylemeden bilmen lazım
00 YorumlaSen de öğrencisin o da öğrenci. Hep sen mi ödüyon?
00 Yorumla
+1 yılOlabilir mümkün
10 Yorumla
+1 yılyemek yemeyin
00 YorumlaGaliba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak onu
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı