Erkek arkadaşım beni kullanıyor mu?

arkadaşlar yakın arkadaşlarıma soramıyorum bu tür şeyleri cünkü erkek arkadasımı hepsi tanıyor o yüzden sizin fikirlerinizi merak ediyorum. ilk başlarda dışarıda gezdiğimiz zamanlarda ne kadar ısrar etsemde elimi cebime attırmazdı ki bu benim icin yanlıs bi sey bastan söyleyeyim cünkü cebimde param olmadan asla birisine güvenerek dışarı çıkamam kendimi kötü hissediyorum. bu son 2 3 haftadır her gün neredeyse bulusuyoruz ve sürekli şunu yapalım bunu yapalım diyor bende tamam diyorum diğer gün gidiyoruz ve bende para yok şu an diyor bende sorun etmiyorum ödüyorum cünkü seviyorum ve bu benim icin başlarda sorun değildi. sorun olmasının sebebi ise şu öğrenciyim ve ailemden belli miktarda harçlık alıyorum kendi karnımı zor doyuruyorum bazen okulq gittiğim günler yemek yemiyorum gezerken yanımda para bulunsun diye cünkü kimse benim hesabımı ödemek zorunda değil. eğer durumu yoksa nasıl öğrenebilirim en azından ona göre plan yaparım onu zora düşürmemek icin. ben böyle düşünüyorum ama sadece benimle öylesine takılıp zaman geçiriyorsa nasıl anlarım bunu. umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır asla cimrilikten yapmıyorum sadece aldıgım harclık belli ona da tutup benim param yok şu an diyemeyecek kadar salağım bilmiyorum ne yapmalıyım. beni üzmeyecek şeyler yazın lütfen kafaya her seyi cok takıyorum djsmksksksk
Erkek arkadaşım beni kullanıyor mu?