Hayatım boyu, hep sevdiğim birisi olsun istedim.
Kendime mümkün olduğunca bakıyorum, giyim, fizik, bakım, parfüm vs. Yüzüm vasat.
Ama hayat boyu hep rededildiğimden özgüvenim kalmadı. 2 yıl önce denemiştim olmamıştı ve 2 hafta önce yine denedim ve olmadı..
Ölene kadar yalnız kalacağım düşüncesi beni çok yıpratıyor Sevgilileri görünce üzülüyorum. Her gün üzülüyorum her gün...
Günümüzde sevilmek için ya her kıza yürüyeceksin, ya tipin iyi olacak Veya p*ç diye tabir edilenlerden olacaksın.. O gevşek olanlar çok çekici geliyor kabulde. "Acaba her kıza yavşadığını" idrak edemiyor msunuz demiyorum evet edemiyorsunuz. Bir duruşu olanlardan neden tiksiniyorsunuz? Sözde seviyorum ayağına her kıza üstü kapalı sözde ARKADAŞÇA yavşayan ve hep bir acaba? Olanların gözünde nasılsınız mesela?
Şu hayatta bir beklentim kalmadı. Paçavra gibi hissediyorum kendimi. Hep rededilmekten artık konuşurken veya sosyal ortamlarda bile rahat edemiyorum. Keşke dünyaya hiç gelmeseydim. Allah hastalık versede ölsem keşke. Sürekli ama sürekli üzülüyorum. tipim iy değil ama benden bariz tipsizlerin sevgili/evli olduklarını nadirende olsa görüyorum...
İsteyene resimde atarım. Önerisi olan var mı?
Kendime mümkün olduğunca bakıyorum, giyim, fizik, bakım, parfüm vs. Yüzüm vasat.
Ama hayat boyu hep rededildiğimden özgüvenim kalmadı. 2 yıl önce denemiştim olmamıştı ve 2 hafta önce yine denedim ve olmadı..
Ölene kadar yalnız kalacağım düşüncesi beni çok yıpratıyor Sevgilileri görünce üzülüyorum. Her gün üzülüyorum her gün...
Günümüzde sevilmek için ya her kıza yürüyeceksin, ya tipin iyi olacak Veya p*ç diye tabir edilenlerden olacaksın.. O gevşek olanlar çok çekici geliyor kabulde. "Acaba her kıza yavşadığını" idrak edemiyor msunuz demiyorum evet edemiyorsunuz. Bir duruşu olanlardan neden tiksiniyorsunuz? Sözde seviyorum ayağına her kıza üstü kapalı sözde ARKADAŞÇA yavşayan ve hep bir acaba? Olanların gözünde nasılsınız mesela?
Şu hayatta bir beklentim kalmadı. Paçavra gibi hissediyorum kendimi. Hep rededilmekten artık konuşurken veya sosyal ortamlarda bile rahat edemiyorum. Keşke dünyaya hiç gelmeseydim. Allah hastalık versede ölsem keşke. Sürekli ama sürekli üzülüyorum. tipim iy değil ama benden bariz tipsizlerin sevgili/evli olduklarını nadirende olsa görüyorum...
İsteyene resimde atarım. Önerisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşim hiç bişey yapma kızlar için bak ozman göreceksin onlar senin içn neler yapıyor anladınmı beni 😉
Yok öyle bir şey.
Abazalıktan nefes alanlara bile yürüyenler var
Sen dediğimi uygula bak dinle kardeşini sen
Uyguladım ve hayat boyu yalnız kaldım
Kardeş kızlar için çaba harca mıycaksın ama bakmıycaksın da demedik ilgini bakarak belli etcen aöa öyle öküzün tirene baktığı gibi değil ve ilgini çekeceksin bir zaman sonra bakmayı keseceksin yani ve bum bu sefer kız sana bakacak sürekli hatta yakınlaşma ak sana artık konuşmazsan kızla malsın mk
Tipi iyi olanlar için o dediklerin
Alakası yok
Var
Çünkü eğlenmeyi bilen insanlar dis görünüşüne önem veren kasintilardan iyidir
Sevgilin mesela başka kadınlarıda eğlendirse hoşuna gider mi (senin olmadığın ortamlarda)
Ben kasıntığı kast etmiyorum ayrıca
Ne alaka eğlendiren güzel kardeşim nk mi oluyo
@SonKapıkuluLardan aynen öyle karin ağrısı ab
Sen sadece 1 kişiyi mi eğlendiriyor sanıyorsun?
Kim a q bu ben kimseyle eğlenmiyorum sadece eğlenceli varken niye kasintı diyorun
Sana eğleniyorsun demedim. Kasıntı değlim ama her kızı görünce kaşım gözüm ayrı oynamıyor
Böyle istemiyorsunuz farkındayım
Çünkü kasıntıyız var mı 🤣🤣🤣
Üzülme be kardeş illaki seni seven biri çıkacak.
30 yaşına geliyorum. Çıkmayacak
Bende 31 yaşımdayım ve bir tek sevgilim oldu uzun zamandır da yalnızım ve hiç öyle yokluğa düşüp sevgili arama veya bulma derdine peşine düşmedim, üstelik Eczacıyım da ama bir yerden sonra insana yalnızlık daha cazip geliyor.
Bana gelmiyor. Benim ailemde olmadı sayılır
Hiç kimseden sevgi görmedim
Boyun kaç🤨
182
Foto atar mısın bakim
Giymin kime göre iyi
Çoğu insana göre. Zaten çook uzun yıldır spor yaptığımdan fiziğimde çok iyi
Yaşın kaç bro
29
Hiç sevgilin olmadı mı dış görünüşün nasıl ne iş yapıyosun biraz bilgi verir yardımcı olayım kardeşim canını sıkmana değmez bea
Yazılımxıyım. Tip olarak 10/4
İşim gücüm kariyerim vs. Gaayet iyi hocam.
Nerede yaşıyosun sana kız ayarlayalım ama güzel sev evlenmek istiyorsan kızı üzme
Böyle hasta olsam ölsem falan deme Allah başına verir valla kötü olur
İzmir hocam.
Hocam ayarlama değil konu. Öyle olsa önüme gelene şansımı denerdim ben.
Nadiren hoşlanıyorum ama olmuyor. Her seferinde yenilmekten tükendim artık