Kızları kolpa hareketlerle kandırmak neden değerli?

Hayatım boyu, hep sevdiğim birisi olsun istedim.
Kendime mümkün olduğunca bakıyorum, giyim, fizik, bakım, parfüm vs. Yüzüm vasat.
Ama hayat boyu hep rededildiğimden özgüvenim kalmadı. 2 yıl önce denemiştim olmamıştı ve 2 hafta önce yine denedim ve olmadı..
Ölene kadar yalnız kalacağım düşüncesi beni çok yıpratıyor  Sevgilileri görünce üzülüyorum. Her gün üzülüyorum her gün...
Günümüzde sevilmek için ya her kıza yürüyeceksin, ya tipin iyi olacak Veya p*ç diye tabir edilenlerden olacaksın.. O gevşek olanlar çok çekici geliyor kabulde. "Acaba her kıza yavşadığını" idrak edemiyor msunuz demiyorum evet edemiyorsunuz. Bir duruşu olanlardan neden tiksiniyorsunuz? Sözde seviyorum ayağına her kıza üstü kapalı sözde ARKADAŞÇA yavşayan ve hep bir acaba? Olanların gözünde nasılsınız mesela?
Şu hayatta bir beklentim kalmadı. Paçavra gibi hissediyorum kendimi. Hep rededilmekten artık konuşurken veya sosyal ortamlarda bile rahat edemiyorum. Keşke dünyaya hiç gelmeseydim. Allah hastalık versede ölsem keşke. Sürekli ama sürekli üzülüyorum. tipim iy değil ama benden bariz tipsizlerin sevgili/evli olduklarını nadirende olsa görüyorum...
İsteyene resimde atarım. Önerisi olan var mı?
Kızları kolpa hareketlerle kandırmak neden değerli?