Hayır etkilemiyormuşum bunu görmüş oldum bunu mesela var ya yaklaşık 1.09 ay filan önce sormuş olsaydın derdim ki evet ben herkese etkileyebiliyorum çünkü gerçekten istediğim herkesi etkiliyor biliyorum ama sonra bir tanesi çıktı adam o kadar istikrarlı ki etkilenmiyor bilmiyorum yani belki de etkileniyor ama Çaktırmıyor ama büyük ihtimalle etkilenmiyor ben de gittim bana etkilenmeye galiba aşık oldum işte
Orantılı güç uygulamak benim için önemlidir, orantısız bir güçle etki altına almayı kural dışı buluyorum mücadeleyi severim, hiç kimseyi de avucuma sığdıracağım kadar kolay lokma görmem bu yüzden. İsteklerimden önce gelen kurallarım var, kuralcıyım.
istediğim herkesi etkiler miyim böyle bir iddiam yok onunda beni istemesi lazım azda olsa hoşlanması lazım belki o zaman bir ihtimal sırf ben istiyom diye olmaz
Tabi dış görünüşüm brad pit ve ses tonum engin altan gibi olduğündan ve zekam siyasetçi gibi olduğundan insanlar benim için ölüyor geçen gün evden geç çıktım diye mahallede isyan olmuştu onsuz hayata lanet olsun diyorlardı
Hayır istediğim herkesi etkileyemem. Megan Foxu istemiştim mesela. Nasıl etkileyeyim? Kfkdkdkdm İstemeden etkilediklerim daha fazla oluyor. Ve hoşuma gitmiyor bu genelde.
Yıl 2015 olsaydı evet fakat günümüz şartlarında hayır. Toplum 7 senede çok değişti. Şimdiki kızların tek derdi para maço tarzı erkek tipi. Bende aptalı oynamayı sevmediğim için o işe hiç girmiyorum. Param var fakat bana bir eskorttan farklı hissetirmesini istediğim için bunu belli etmiyorum. Karşımdaki zeki kendini geliştirmiş bir insan ise evet onun için uğraşırım ve etkilerim de. Ama diğerlerini ne etkileyebilirim nede etkileyebilecek durumda olmama rağmen çaba sarf ederim.