Adı ne olursa olsun..

Etkilemek için özellikle uğraşmıyorum hiç bir zaman. Her zaman olduğum gibi ve içten davranıyorum. Rol yapmıyorum, ekstra çaba sarfetmiyorum. Ve içten oluşumdan etkilenen bir çok insan olabiliyor. Yani ben kendim olduğum için etkileniyorlar. Bu sadece karşı cins için geçerli değil, hem cinsim olan insanlar bile öyle bir duruma gelebiliyor. (normal insanlık olarak bir etkilenme, yani sevmek, hoşuna gitmek). Onlar bile etkilenebiliyor içtenliğimden.
Mesela bir olayı anlatıyorum başımdan geçen, karşımdaki kişi o olayı anlatırken düşünce tarzıma düşüyor mesela kadın olsun erkek olsun. Böyle bir durumum var 😬
Etkilemek demicem ama insanlar üzerinde iyi bir izlen bırakırım genelde. Pozitif anlamda. Bunu nereden buluyorum?
Çunkü birkac yerden ayrılmak zorunda kalmıştım, oradaki insanlardan güzel geri dönüşler aldım. Sen olmayınca burada içten gülen birisi yok, ya da seni sabahları görünce güne pozitif basliyordum. Gibi geri dönüşler aldim. Sanırim insanları pozitif enerjim etkiliyor.
Gerçi onun da içine etti hayat😀
Bunu nereden biliyorum ** olucakti😑
Evet, insanların üzerinde böyle bir etkim var. İsteyerek, bazen de istemeden yapıyorum bunu. Pozitif bir enerjim var sanırım bu karşı tarafı daha çabuk çekiyor başlarda. Gerisi de daha çok kişisel özellikleri kapsıyor.
Evet etkileyebildiğimi düşünüyorum. Enerjisel olarak iyi geldiğimi ve neselendirebildigim gibi iyi de gelebildiğimi. Doğal ve samimi halimle, Güler yüzümle yapabiliyorum bunu da.
Cevap
28Cevap
Pozitif bir enerjim var ve girdiğim her ortamda sevilen biriyim..
Güler yüzlü çaba yakın olmamdan dolayı sanırım,
Birde yapmacık değilim ondan.
Beni etki altında bırakan üyeleri eksileyeyim..
Hayır kimseyi etki altına alma kabileyetim yok.
Hayır etkileyebildiğimi düşünmüyorum.
Zaten öyle bir çabam da yok.
Etkilenmeye müsait olanı etkilerim.
Bilmiyorum ki :D aslında insanlarla konuşmayı dinlemeyi vs severim fakat yeni tanışmaya çalıştığım insanla bu olmuyor ya da arkadaş edinemiyorum. İnsanlar dış görünüşten çok soğuk biri olduğumu söyler daha sonra çok eğlenceli ve sıcakkanlı olduğumu dile getiriyorlar. Anlayamıyorum anlayacağın :D
O insanı ne kadar istediğime, ne kadar kafama taktığıma bağlı. Yoksa birini etkilemek için hiç uğraşmıyorum. Arada uyum, çekim yasası varsa sen hiçbir şey yapmasanda etkilenirsin. Tıpkı yolda geçerken tarzıyla, tipiyle beğendiğin hoşlandığın kişi gibi. Hiç bir şey yapmamış fakat etkilenmişsin.
Farkında olmadan öyle bir seyler yapıyor olabilirim. Ama dur şu insanları etkileyim diye bir etkileme sanatı uygulamıyorum.
Tamamen kendi auramın etkisi.
Tamamen benim insiyatifime kalmış bir şey. İstemediğim insanı çok güzel soğurum, istediğim insan çok güzel yakınlaştırabilirim.
Öyle aman aman bir insan değilim ama kime nasıl, ne şekilde yaklaşacağımı iyi bilirim. Tabi insanların neyine hitap ettiğim de önemli.😄 Mesala kimisi dövmeyi sevmez uzak durur, kimisi de sever etkilenir.
Benden etkilenmeleri için yeterli seçenekler mevcut, etkilenmemeleri için de seçenekler mevcut. Aşure gibi adamım işte sen daha iyi biliyon.😄
Sevdiğim biriyse sıcak kanlılığım ve konuşmamla evet etkileyebilirim, ki duyuyorum da bunu fakat bunun için ekstra bir çaba sarfetmem. Zaten içten gelen bir şey olduğu için etkili belki de...
Konuşmama, sesime, üslubuma bitenler var. Ya bir küfüre bile etkilenen olmuştu valla abartmıyorum ya. Ha bir de karakterim var tabi. Kendimi övdürdün ya ne diyim sana ya? Halbu ki kendimi gömmem lazım iken. Keşke tam tersini yazsa idim tüh be.
oha ciddenmi bn yapamiyorum ya
@tatlibelancxk Cidden kız, etkilemek için uğraşmadığım halde oluyor.
bende istiyorum nasil yapabilirim
@tatlibelancxk Samimi ve içten ol. Ben öyleyim şahsen, yapmacık bir tarafım yok mesela. İçten ol gerisi gelir diye düşünüyorum.
Konuşmalarımla etkileyebilirim.
Bu konuda kendime güveniyorum ama diğer konularda o kadar iddialı değilim.
Etkilediğimi düşünüyorum. Genelde çok heyecanlı olduğumu söylüyorlar ne alaka anlamıyorum bende. Sanırım konuşmalarımdan falan bahsediyorlar. Ama bütüne bakıldığında bir etki bıraktığım doğrudur.
Yani egolu gibi görünmek istemem ama konuşmam üslubum dikkat çeker. Mükemmel bir güzel değilim auramın yüksek olduğu kanısındayım
Rahatlıkla.. Ve öyle kısa sureli değil.. Uzadığı sürece etki katlanarak artar.😊
Etkilendiğim zaman etkilemek için büyük girişimler de bulunurum. Onun dışın da tenezzül etmem
Etkilendiklerim gülümsemesini göstersin bakalım bir şeyler olmuş mu?
Hay bu klavyeyi.
*Etkilediklerim
Çok etkileyiciyimdir sesimle bakışlarımla duman ederim djdkfjfk
Varmış bir enerjim, tılsımım. Hep olumlu tepki alıyorum
Konuşmamla etkileyebileceğimi sanmıyorum ama diğer şeylerle belki
Sanırım. Ne buluyorlar ben de bilmiyorum ama var bir şeytan tüyü
Önceden girdiğim ortamda enerjimle etkiliyordum. Ama şimdi değil :/
Zamanla olur hepsi.
Ilk etkiye ben bakarim genelde 😁
Karşı taraftan böyle söylenim almadım hiç galiba, kendime bakarsam da sanmıyorum... :')
İşim gereği mecbur onun dışında hayır etikilemek için de uğraşmam zaten.
Genel olarak etkilediğimi söylüyorlar ama övünmeyi sevmem
Bunun için uğraşmıyorum ama gördüğüm kadarıyla etkiliyorum
İstediğimde etkilemeyeceğim insan yok
İlk görüşte etkilemeyen, sonradan libido düşüklüğü yaşıyor. Zamanla sevmek kavramında olduğu gibi
Etkilerim evet ama karşımdaki insan bunu görebilecek kafada mı onu bilemem
Öyle bi amacım yok ama genelde sessiz olduğumdan etkilenen oluyor
Ses tonumdaki enerjiye güveniyorum 💃
Konuşma ve enerjim ile evet.
Havam batsın, kesinlikle etkilerim 😀
sanırım öyle bir auram yok
Insanlara sormak lazim😂
Adı ne bilmiyorum ama evet
Bilmem sormuyorum etkilenip etkilenmediklerini
Bilemem insanlara sormak lazım 😉😉
Evet öyle bir etkim oluyor
Etkileyici olduğum söyleniyor.