eski sevgilim dondu, sonra istemiyorum, saglikli degil bu dedi sil engelle sende beni dedi. Ben usteledim baya heryerden engelledi beni, whatsapp, instagram, telefonlari vs.
bende instagramdan whatsapptan engelledim.
engeli kaldirirmi zamanla? Benimde onu engellemem yanlismi? Bende engelledigim icin kaldirmayabilir engeli diye dusunuyorum...
bende instagramdan whatsapptan engelledim.
engeli kaldirirmi zamanla? Benimde onu engellemem yanlismi? Bende engelledigim icin kaldirmayabilir engeli diye dusunuyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
abla sana acıtasyon yapmaya çalışmış ama hikayede yanan o olmuş galiba kaldırır engeli merak etme😂
Yok sanmiyorum, ben baya usteledim neden istemiyosun felan diye. Artik biktirdim sanirim,
Yok ablam yok beni dinle bak kaybetmezsin sadece engeli kaldır sen o saf da kaldırıcak garantisini veririm ablam takma kafana üzülme sakin sakin bekle o gelicek zaten😊😀
O beni hep kenarda bekliyor olarak bildi. Gel dediginde geldim git dediginde gittim. Kendimi basitlestirmezmiyim engeli kaldirirsam?
Doğru söylüyosun abla haklısın dışardan bakıldığında öyle gözüküyo ama engeli kaldır sana sorarsa seni engellediklerim arasında bile görmek istemiyorum dersin rahat kafayla takıl abla keyfini bozma😀
Birazda o git gel yapsın
Git gel yapmasi icin once pisman olmasi gerekiyor..
Beni ozlemesi gerekiyor diye dusunuyorum.. oda bu saatten sonra zor gibi, normalde instadan bakardi sayfama, engelledigi icin ve ben engelledigim icin bakamiyorda..
Stalklamadığını nerden biliyoruz belki fake hesaptan bakıyo veya engelde olsan bile görebiliceği uygulamalar var onlar aracılığıyla sana çaktırmadan bakıyo olabilir abla bilemeyiz ama bence bakıyo içi içini yiyodur onun bak görürsün abla geri gelicek birazda sen süründür😂😀
takıntılıysa bi kaç haftaya döner
Yeni dondu 2 aydan sonra, donduguyle gittigi bir oldu. 1saat icinde istemiyorum dedi...
oha bu keyfi yapıyor artık dönmesine izin verme
Döner ama eğer kaldirirsan engeli dönmez
Ama bende onu engelledigim icin beni unutmasi daha kolay olmazmi..
Olmaz olmaz merak etme denendi onaylandı
Geçmişe mazi derler önüne bak
Keske dediginiz kadar kolay olsa..
Perişan olursun değilse Yazık sana önündeki maçlara bak
Kaldırmaz
Neden?
Bilmem iki cevap vardı negatifi seçtim
kaldırır engeli dert etme
Kesin kararliydi ama.. Erkeklerin dusuncesi nasil oluyor bilmiyorum ama, normalde whatsapptan frlan engellerdi silerdi ama simdi heryerden engelledigi icin tamamen kaybettigimi dusunuyorum..
şöyle özetliyim bende sevgilimden ayrıldım engelledi uzak dur görüşmeyelim istmeiyrum felan sildi numaramı hatta bir gün mesaj attı bende sinirlendim sildim numarasını felan sonra kendi ekledi numaramı kendi kendine birşeyler yapıyor dert etme kaldırır :D
kac zaman sonra geri dondu size?
8 ay oldu biz ayrılalı hiç barışmadık 2 gün konuştuk 2 ay konuşmadık felan hep öyle gitti sıkıcı bi hal almaya başlamıştı artık bende öyle olunca sildim numarasınıda o ekledi bu seferde 2 hafta oluyor daha yazmadı dur bakalım :D
Peki suanda karsilikli engelledik, bu beni unutmasina sebep olabilirmi? Engelden kaldirsam dahami mantikli?
beklentin ne karşıdakinden senin tekrar barışmak mı istiyosun
Barismak demeyelimde, daha cok pismanlik denizinde kavrulmasi.. En son konustugumuzda once kalbim sana ait diyip yarim saat sonra cok agir kelimeler soyledi, öl artik, keske ölsen felan, sonrasindada gurursuzmusun sen dedi. Bidaha donersem s*refsizim dedi. Bu kelimelerin pismanligini yasasin istiyorum..
öl felan ne alaka kaç yaşında bu çocuk :D merak etme herkes bir gün birisinden gittiğine pişman olur senin bundan haberin olur olmaz bilemeyiz ama kendi içindede olsa bi pişmanlık yaşıycaktır zaman geçtikce