İnternet & Teknoloji İstek attım engel attı? hayatkisa__67 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu çocuk önceden sık sık bakıyordu sonra hiç bakmamaya başladı Tabi ben yüz vermiyordum sonradan etkilendimVe hiç konuşmuyoruz bir ara hafif gülümsedim sonra yine gözü üstümde ama istek attim bana engel attı neden olabilir Güncellemeler+1 yıl Gidip sorsam mı neden engelledin diye İstek attım engel attı? Cevapla Çocuk Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bitteresmer Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl canım çünkü ergenler kendilerini bir b*kk sanıyorlar 0 14 Yorumla Bitteresmer +1 yıl Beni de engelledi bence hiç haberin yokmus gibi davran umursamaz davran bakalım ne olacak belki döner kendi istek atar Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Bi insan neden engeller hiç konuşmuyoruz sadece bakisiyoruz Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Sende yaz merak ederim bi dönüş alirsan Yorumla Bitteresmer +1 yıl Tamam canım bakicam aynı iş yerindeyiz ben umursamaz takilcam sadece arada kaçamak bakışlar atıp kafasini karistiricam geri dönüş alırsam yazarim sana Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Tamam canım teşekkürler 😊 Yorumla Bitteresmer +1 yıl Rica ederim balım Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Instagram var mı takipleselim Yorumla Bitteresmer +1 yıl Instagram kullanamıyorum bebeğim Yorumla Bitteresmer +1 yıl Ama isterden mesaj at bana açinca ekliyim seni Yorumla Bitteresmer +1 yıl Tiktok var ama Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Yaz bana tiktokunu ederim takip Yorumla Bitteresmer +1 yıl Mesaj atabilirsem yazacam da Yorumla Bitteresmer +1 yıl Xper yetmiyor Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Benimde aynı Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kuzenim yapmış 0 1 Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Ne alaka🤣 Yorumla
ziyanzade Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl İstemiyor işte neden olacak 0 3 Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Neden engeler bi insan ama Yorumla ziyanzade +1 yıl Bir daha muhatap olmak istemediğini net şekilde anla ve bakma diye Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
eross18 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Saçma anlamıyorum engel atanları 0 1 Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Napcam ya aynı ortamdayiz rezil oldum Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Begenmemis seni 0 1 Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Tamam da neden engel atmış olabilir? Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. boş ver gitsin onu 0 3 Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Aynı ortamdayiz napcam ya Yorumla Eziremsem +1 yıl Görmezden gel Yorumla hayatkisa__67 +1 yıl Bi insan neden engeller durduk yere anlamadım ki off Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
canım çünkü ergenler kendilerini bir b*kk sanıyorlar
Beni de engelledi bence hiç haberin yokmus gibi davran umursamaz davran bakalım ne olacak belki döner kendi istek atar
Bi insan neden engeller hiç konuşmuyoruz sadece bakisiyoruz
Sende yaz merak ederim bi dönüş alirsan
Tamam canım bakicam aynı iş yerindeyiz ben umursamaz takilcam sadece arada kaçamak bakışlar atıp kafasini karistiricam geri dönüş alırsam yazarim sana
Tamam canım teşekkürler 😊
Rica ederim balım
Instagram var mı takipleselim
Instagram kullanamıyorum bebeğim
Ama isterden mesaj at bana açinca ekliyim seni
Tiktok var ama
Yaz bana tiktokunu ederim takip
Mesaj atabilirsem yazacam da
Xper yetmiyor
Benimde aynı
Kuzenim yapmış
Ne alaka🤣