şimdi eğer sadece izin vermediği meseleler olsaydı bir yerde anlayabilirdim, ama kız arkadaşlarına izin vermesi gerekir aslında. Fakat küfür bağırmak çağırmak çok ayrı şeyler. Bu çocuk biraz eski kafada ama yanlış eskilerden, kadın bize eş olarak yaratıldı, askerimiz olsun diye değil, eski çağlarda kadın erkeği fırçalardı erkek idare ederdi. Ama günümüzde bazı erkekler işi emir komutaya döküyor senin ki gibi. Açık söylüyorum bu çocuk sana zarar verir. Ben demiyorum ki git başka şehir de oku ( mutlaka oku ama dışarda değil kendi evinde kal yine ailen ile ) git erkeklerden kanka yap ( nitekim insanın biolojisine ters kadın erkeğin arkadaş kalabileceğini düşünmek bir taraf mutlaka bir gün daha fazlasını ister buda sorun çıkartır gerçek ilişki de olduğunu kişi ile ) ama bir erkek bağrıyor küfür ediyor bu kadar baskılıyorsa tırnak gibi bir olayda o zaman bunda sorun var demektir. Çek karşına anlat ila anlatmak istiyorsan ama samimi söylüyorum bu tarz insanlar anlatmak ile düzelmez ancak kendi kendine gerçek anlamda kafa yapısını değiştirmesi lazım buda olgunluk ile zaman ile ve istemesi ile bağlantılıdır. Maalesef ülkemizde de çoğu erkek bu seviyeyey ( kadınlarda olduğu gibi ) gelemiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlerde haberini duymayalım da, sevgilisi tarafından katledildi diye...
Sen ve senin gibiler bu tip erkeklerin varlık sebebisiniz. Senin anlattığın sağlıklı düşünen insan davranışı değil. Sevgilinin ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı var. Yol yakınken bu ilişkiyi derhal bitir. Yahu memlekette insan mı kalmadı. Sen resmen celladına aşık olmuşsun. Birincisi izin vermek nedir? Sen kendini onun iznine bağlayarak kendi kişiliğini inkar ediyorsun. İkincisi; sebep ne olursa olsun, bağırıp küfür etmek karaktersizliğini gösteren bir insanla sen nasıl mutlu olacağını düşünüyorsun. Bunun yarını da var. Evlendiğin zaman daha da kötü olacak. Hayatını karartmak üzeresin. Yazık değil mi sana? Sen kendine hiç mi değer vermiyorsun? Bana bu ilişkinin güzel bir yanını gösterebilir misin?00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Bir kadın hayatına bu kadar etki eden bir insanla neden birliktelik kurar gerçekten hiç anlamıyorum aşk sevgi sadakat fedakarlık böyle bir şey değil birinin elinde oyuncak olma ve sadece onun istedikleri olması değil senin hayatın tek bir kişiye ve sadece kendi istediklerinin olmasını isteyen birine bağlı değil bu senin hayatın senin isteklerin öenmli onunda saygı duyması ama anlaşılan bu kişi mağara adamı seni hiç bir zaman anlamaycak ve sana zindan hayatı yaşatacak olan biri aklına başına al bu kişiyi hayatından çıkar eğitimine odaklan ve geleceğine bu kişiyle bir geleceğin yok gözlerini aç ve bunu gör.01 Yorumla
Soran+1 yılBen böyle seviyorum kılıbık erkek ilgimi çekmşyor okula da devam ediyorum bu arada o işin abartısı
Baskıcı değill bu bildiğin ruh hastası! Çok fazla saplantılarla dolu bir ilişki bence. Zorlamak sadece size zarar verir. Evet böyle devam ederse ilişkinin bitmesi kaçınılmaz ama en azından ilişki kaybedilse de aradaki saygı elde kalmalıdır. Unutma savaşta öleceğin mutlaksa eğer ardından götüreceğin düşmanlar senden sonrakilere çok şey kazandırır. Fazla zorlamamak en iyisi. Kaos ortamında bir ilişki bence yeterince sağlıklı olmaz.
Sende ona baskı yap o zaman. Eğer kabul etmezse o zaman bende bu kadar baskıyı kabul etmiyorum de.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılSadece tek kelimeyle şunu sormak için sana değil bütün kadınlara aynı soruyu soruyorum Böyle erkekleri hayatımıza alan sizsiniz bu insan kendini Zaten en başta belli eder hani böyle Ataerkil yapılı erkekler olmuyor renk adını 2. Sınıf gören bunları Siz basta göremiyormusunuz Hani ben anlamıyorum gerçekten Ben sinemada hiç inanmıyorum ama en başta öyle değildi sonradan değişti Hayır efendim Bir İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur otur benim karşıma birini Sadece 5 dakika konuşayım Ne mal olduğunu sana hemen anlatayım başta gerçekten kadınlar bu yüzden çok hatalı ikisi senin soruna Gelecek olursak Senin yaşam alanına müdahale eden bir erkekle ilişki ne kadar yürür Hadi bunu sen cevapla Yani bunu buraya sorman bile bence büyük bir hata
15 Yorumla- +1 yıl
Bu arada şu google çeviriye de gerçekten hastayım 😂😂
- +1 yıl
senin tek kelimen buysa 5 kelimen nasıldır acaba güldürdün beni sağol..
- +1 yıl
bende aynisi dedim bana bela okuyor kendi bulmus belasini. sonra 3 sayfada gorup uzuluyorz bunlara ama artik uzulmem
Soran+1 yılKadın kadının düşmanıdır, ben zaten üzülmüyorum kadınlara zaten kadınlarla anlaşan biri değilim, kadın hakları savunucusu da değil hukuk okuyorum ve şahsen Umurum dışı. Kadınları savunup gibi gözüküp senin gibi düşmanlık yapmıyorum en azından baştan savunmamayı tercih ediyorum.
Soran+1 yılBela okudum çünkü dalga geçer gibi yorum atmışsın. Durup dururken mi ettim? Hak ettiğin cevabı aldın az bile dedim sana..
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Evet bır kadına sıddet skandalı daha.. Loading… bızım ulkemızın kadınlarında ıdrak etme algıda eksıklık ve mantıgını kullananama durumu var nedense.. Evlen bence samımı yazıyorum hayatın bırde dıger yüzünü gör sıddet gör çocuklarınla ortada kal kadınevıne sığın fılan.. Haraket gelsın hayatına..
01 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet skandalı mı çocuk bana vurmadı hiç bu arada ki benim vuemuşlıpım var
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılKocan değilken kocan yapmışsın herifi niye izin istiyosun ki? Ailen seni bunun için mi yetiştirdi? Ana babanıza kök söktürürsünüz ama bir erkek hayatınıza girince kulu köpeği olmaktan zevk alıyorsunuz. Sonra gazetelerde okuyoruz haberlerinizi. Böyle sağlıksız insanları sevecek kadar ahmak olmayın.
10 Yorumla Kızım aşk karın doyurmaz. Sahiplenilmek senin hoşuna gidiyor. Aşık oldıpunu biliyor ve seni malı gibi kullanıyor. Seven insan sevdiğine güvenir. Adamsa olması gereken yerde adamlıpını ortaya koyar. Öyle okula gitme, etek giyme. Bunlar ne biçim baskılar. Aşıksın ama düşünsene evlendin. Hayatı sana zindan ediyor. Arkadaşların geziyor o sana hayır evdesn diyor. Ayrıca böyle insanlar evlendiklerinde rahatlar ve cinsel anlamda saçma sapan isteklerde bulunur. Yapma gözünü seveyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılHemen Ayrıl Kendine bu denli Cahil Sevğiliyi nasıl yakıştırıyorsun.
Yarını düşünemeyen bir Adamın hiçbir geleceği olamaz.
Aynı şekilde herkes Dünyaya Yaşamak için geliyor ve karşılıklı Sayğı olmalı maalesef oda Sizde açık ve net bir şelilde yok.00 Yorumla
+1 yılbunları yaşayanın sen olduğuna inanmak istemiyorum, eğer bu sensen bu senin sevdiğin değil seni satın almış cariyesi yapmış biri üstelik evlide değilsiniz böyle biriyle beraber olman demek özgürlüğünü satan biri demektir sen mal değilsin buna müsade edemessin aksi halde bu işin sonu çok berbat biter benden söylemesi..
00 Yorumla
+1 yılOkul mu? senin hayatını kurtaracak. Yoksa sevgilin mi? senin hayatını kurtaracak.
Bu yaşlarda aşkı meşke biraz sınır getirin. Bir çizginiz olsun. Dostane kıvamında bırakın en azından. Birbirinizin önceliklerine saygı duyun.
Sen daha öncesinde Okul benim için çok önemli, okulumu bitirmeden ciddi bir ilişkiye giremem, evlenemem desen o kişi senin peşinden koşar mıydı? o zaman.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. boyle seyler okudukca tuylerim kalkiyo sinirden. yahu biz saygili olalim sevelim oksayalim dedikce tepemize cikarsiniz, boyle hasta adamlara asik olur ne derse yaparsiniz. delircem vallaha delircem billaha delircem...
yurur o iliski. bir omur yurur birakamazsiniz birbirinizi oyle sacma sapan yasarsiniz.
dellendim yine.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen iyi misin? Sevgilin kim? Sahibin mi? Boyle soruları gördükçe çıldırıyorum seni seven insan seni destekleyen insandır böylelerinden hayır gelmez. Sevgilin ne mezunu büyük ihtimal max lisedir diye tahmin ediyorum. Sen yoluna bak oku ki kimseye muhtaç olma
03 Yorumla
Soran+1 yılÜni mezunu
Soran+1 yılYa oku diyor çocuk askerde şu an tel yok ondan Böyle birsin askerliğim gir diyor
Soran+1 yılZaten bende üni ortamını sevmiyorum bı bir ikincisi hukuk okuyorum sınava girmem yeterli devam zorunluluğu yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani gunumuzdeki o kadar olayada kör olamassiniz artik diye dusunerekten diyorumki pisikolojin mi bozuk kardeşim ayrılsana adama diz çökmedin kalmiş bir tek adam skntili belli farkindasin aşığım diyorsun anan baban okutmus uniye yollamis bu yasa getirmis yedirmis icirmis kendi paralariyla sende git elin oglu yapma etme dedi die ailenin aldi seyleri giyme uniye gitme bla bla bundan sonraki evre fiziksel siddet zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu yaşıyoruz üniversiteye gitmeme izin vermiyor benimkide evlenirsek ben seni okuturum diyor covu kız arkadasimla görüşmemi istemiyor dışarı çıktığımda sadece onla çıkabilirmişim kiyafetime herseyime karışıyor buda beni bunalıma soktu kurtulması zor
04 Yorumla- +1 yıl
Hata sizde hiç kusura bakmayın böyle psikopatlari en başta cozemiyorsunuz ondan sonra yandı gülüm keten helva en başta böyle değildi sonradan böyle oldu diyorsunuz bu bir kendini savunma yöntemidir sadece oturt birini karşıma sadece 5 dakika ya 5 dakika sohbet edeyim ne mal olduğunu çıkartayım sana
Cevap sahibi+1 yılAma gerçekten ilişkinin başında çok ilgiliydi evlenme teklifini bile etti aileme açıkladım görüşüyorum ben bunla dedim ailem istemedi vermeyiz seni onun gibisine dedi hala daha gizli görüşüyorum çünkü alıştım bağlandım birsuru sözler verdik birbirimize sanki buyu yapilmis gibi bitiremiyorum kopamiyorum
- +1 yıl
Iste sorun o ya sayın gizli ilgili olması 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. d
+1 yılSiz kendinize bunun yapılmasına nasıl müsaade ediyorsunuz? İçinizde bir yerde kaçmak kurtulmak isteği gelmiyor mu? Hiç mi napıyorum lan ben bu kim ki bana bunları yapıyor demiyorsunuz? Hiç mi değeriniz yok sizin?
10 Yorumla
+1 yılAyrıl . Niye akılsızmış gibi davranıyorsınuz beni çok sinirlendiriyorsunuz kendine layık gördüğün bir dağ ayısı mı? Gel kedimle sevgili ol bundan daha çok sever seni cidden 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmediğini nerden çıkardın kıskançlık neyden kaynaklanır sevgiden
- +1 yıl
He aynen canım
Soran+1 yılYalnızlığın çok belli yazık sana kimse bakmaz sana zaten tipini gördüm de
- +1 yıl
Ben seçen tarafım canım senin gibi ezikleri seçenler beni seçmiyor ;)
Soran+1 yılSeçen mi kadın seçmez seçilir ama hahahha
Soran+1 yılErkek sana gelir teklif eder sen adamlara arizona kertenkelesi gibi yapışmazsın ezik gibi
Soran+1 yılHahahah tahmin etmiştim kimsenin sana gelmediğini
- +1 yıl
Sen dağ ayıları ile muhattap ol özgüvensiz iki ayı takılın :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence ayrıl gitsin uğraşma , yobaz resmen , mutlu olman çok zor , burnundan getirir senin ama aşığım ve ayrılmam diyorsan , artık sözünü geçir bence karşı çık he sana tokat attığı anda yüzüne tükür ve bir daha adını bile söyleme bence
14 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum çok ondan böyleyim diyor
Soran+1 yılBi de Doğu kültürü almış yani öyle yetişmiş baskın bi karakteri var bi de sinirli biraz
Cevap sahibi+1 yılkıskanmayı bahanesi etmiş
Cevap sahibi+1 yılistediği kültürü alsın öyle devranamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılböyle tiplerin nesine aşıksınız, evlilik yapacagın en büyük hata olur, kendinizi bile bile ateşe atıyorsunuz
20 Yorumla Yaşın 23 aklını peynir ekmekle mi yedin? Senin yaşadıklarına evliler katlanamıyor. Gerekirse deli gibi çalışıp evladına bakıyor ama şiddete boyun eğmemek için elinden geleni yapıyor. Senin zorun ne kardeşim? Herkesin eğitim görme hakkı var ona neymiş. Daha neler yazarım buraya. Umarım öylesine tepki ölçmek için yazılmış bir yazı olsun.
00 Yorumla
+1 yılSana zarar verebilecek birini sevmek bile ileride problemlere yol açabilir. Hiç kimse kimsenin şahsi insan haklarına saygısızlık yapıp da geleceğin için önemli olan tahsiline karşı gelmemelidir.
00 YorumlaO kendine köle arıyor sana bu yasakları koymasını nedeni kendisinin bir b*k olmamasından geliyor ayrıl kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Umarım trol bir sorudur bu kadarına rapemn evlilik diyorsan pess yani başka diyecek hiç bişey yok aslında çok var ama yok yani gerek yok
05 Yorumla- +1 yıl
çok var bunlardan korkudan sesleri çıkmıyor.
Soran+1 yılKorku derken ne korkusu? Boş konuşma
Soran+1 yılYa siz sevgilinize tapıyoeunuz sanki veya güzel kardeşim bu sizin sorununuz güzel kardeşim yapıp karısını tiktokra pazarlamıyor en asından
Soran+1 yılHay klavyeye ga... vat yazdım çevirdi
+1 yılSeviliyor böyleleri bayılırsınız el üstünde tutun böyle erkekleri. Kölesi olmadığın kalmış hala soruyorsun.
10 YorumlaYav ayrıl gitsin neyin o senin sanki bu kadar ciddiye alıyorsun
Böyle bir insanla evlenirsen neler olur hic düşündün mü10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBi yasaman eksik onuda taksın tam olsun. Bu ne kanka ya?
12 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak ben sana sorayım sen daha iyi anlarsın bu ne sence erkek psikolojisinde
- +1 yıl
Yani bu kıskançlık değil düpe düz saplantı takını, ne dersen de ama kıskançlık deme. İleride çok sıkıntı yaşarsınız.
+1 yılBöyle ilişki yürümez. Bu şimdiden böyle ise evlendiğin zaman da öldürür. Allah sen gibilere akıl versin.
00 Yorumla
+1 yılSen ona aşık filan değilsin. Sadece onun tavirlarini egona yediremiyorsun bu yüzden onu takıntı yapmışsın. Uzun vadede sana zarar vereceği açık.
00 Yorumla
+1 yılKızım senin aklın başında mı? Böyle bi adamı hemen şutla. Tamamen psikopat. Seni keser, o kadar deyim.
00 Yorumla
+1 yılhasta insanlar ve acaip ilişkileri diyeceğim yorum olarak
03 Yorumla- +1 yıl
kısa ve öz çok iyi bir yorum..
Soran+1 yılDoktorsunuz sanırım?
Soran+1 yılDoktor değilseniz de ufak bir bilgiye sahip olup kendini bilgili sanan bir aptalsınız sanırım umarım ilk dediğimdir yoksa ülkede bu kadar cahil insan görmek korkutucu
- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılBunun nesine aşık oldun ve evlenmek istiyorsun Allah aşkına. Hayatını karartmadan yol yakınken ayrıl bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ne alaka ya nereden sevgilin kendini bir sorgula bakayim gercekten sevgilin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok dayı kızım
+1 yılve bu kişi sevgilin ve aşıksın?
bazı kadınlar kötü muameleden hoşlanıyormuş cidden09 Yorumla
Soran+1 yılBen kılıbık erkek sevmiyorum
Soran+1 yılBenim hoşuma gidiyor böyle olması
- +1 yıl
kılıbıkllık değil bu narsist. eğer hoşuna gidiyorsa da soru diye yazmana gerek yoktu
Soran+1 yılAy ikizim ülkenin cahilliği, tek bir narsisti öğrendiniz o da diziden kitaptan olması mümkün değil hahahha
Soran+1 yılNarsist değil adam her s... ike bir şey bulmayın
- +1 yıl
sen benim nasıl biri olduğumu ve ne biçim bir hayata sahip olduğumu bilemezsin. sen seversin hakaret edilmeyi aşağılanmayı mutlu olmaya devam et.
- +1 yıl
sen bu soruyu sorarak bana söz hakkı veriyorsun zaten tamam sevgilin çok normal biri devam et
Soran+1 yılBen bir tek ona farklıyım onun dışında kimseye ne toleransım var ne de laf altında kalmam herkese hak ettiği cevabı veririm hayatımdan kolayca çıkarırım..
- +1 yıl
tabii ki sevgiline tölerans gösrermeyeceksin de kime göstereceksinşu hayatta
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHayatının hatasını kendine yapiyorsun. Farkında değilsin. Duygularını değil mantığının sesine kulak ver.
00 Yorumla
+1 yılUlan belki baban izin vermese karşı koyarsın. Şu cümleye bak. Sevgilim izin vermiyor. ? Kim o ya. Neyin oluyor senin. Üzerinde ne kadar emeği varda bu hakkı buluyor kendinde. Nasıl saçma bir durumun içerisindesin sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin tam bir Müge Anlı vakası! Böyle tiplerden uzak durun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha sevgiliyken hayatına bu kadar müdahale ediyorsa evlenince seni aileni görmene de müsaade etmez hâlâ evlilik aşk diyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil
Soran+1 yılAileye bir şey demez
Cevap sahibi+1 yılB. k demez aptal seni. Sevgiliyken sana giyimine arkadaşlarına müdahale edemez demiyorum ama bu denli değil. Bunları yapan ailene bişey deme hakkını da bulur kendinde. Sen gibi bi s. lak herşeyine tamam diyorsa hay hay söyler
+1 yılSen de buna hala sevgilim mi diyosun. Kızlar yapmayın bunu kendinize
00 YorumlaValla bir yönden haklı ama yinede hiçbir insanın hürriyetini kısıtlamasına izin vermemelisin bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin kim oluyor ki sana izin vermiyor ailen değil hiçbir şeyin değil fazla yüz verme
00 Yorumla
+1 yılYürümez yol yakınken ayrıl bence şimdi buna laf eden ileride nelere karışır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSonun Bergen gibi olsun istemiyorsan ondan ayrıl.. Bu sevgi değil, sevgi böyle olmaz.
00 Yorumla asla yürümez ya bence bırak çok geride düşünüyor :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin üniversiteye gitmene izin vermemesine değil de senin izin almana daha çok takıldım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynııııı benim yaşadıklarım. şiddette en baştan beri vardı. yani ilişkimiz başladıktan ortalama 1,5 ay sonra ortaya çıktı.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞidder yok bizde
Cevap sahibi+1 yıleğilimi var ama , onu anladım
+1 yıldaha sevgiliyken boyleyse.. sonrasi hic iyi gorunmuyor
00 YorumlaYürür mü sence kendine saygın olsun o kim oluyorda sana bu kadar karışıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEğitimine destek vermesi lazımken buna engel oluyorsa kendi yoluna bak derim
00 Yorumla
+1 yılO kim oluyor ya Saçma sapan ilişkiler içerisinde bulunmayın Yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılİleri hayatın zor geçecek belli oldu sevgilin ile devam edersen
00 Yorumla
+1 yılNiye izin veriyorsun sana böyle davranmasına? Sevgilin de olsa o kim de seni böyle kısıtlıyor? Sahibinmiş gibi davranıyor sana ve bence kesinlikle şiddete eğilimi var. Bir an önce kurtul yoksa cehenneme çevirir bu adam senin hayatını.
10 Yorumla
+1 yılNe aşkı ne evliliği iyi misin ya sen ayrıl derhal kendin için yapabileceğin en hayırlı şey olur
35 Yorumla
Soran+1 yılAşığım ama
- +1 yıl
Ya kızım sen manyak mısın kıskançlık kısıtlama baskı şiddete eğilim ne ararsan var daha ne yapması gerekiyor içindeki aşk sandığın şeyin bitmesi için kendi canının isteklerinin bir gram değeri yok mu
Soran+1 yılVurmadı bana hiç ki benim ona vurmuşluğum var
- +1 yıl
Vurmuş olsa ben de ona vurmuştum deyip mi avutucaktın bu sefer kendini bunu çok merak ettim kendine yazık ediyorsun böyle yapma bence
+1 yılİnsanları tanışırken değil tartışırken tanırsın çünkü öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır. Öfkeliyken küfür edip, bağırıp, iten biriyle ciddi düşünülmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar şaka gibi köle gibi davranıldığı hala aşığım diyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen öyle birine erkek arkadaşım sevgilim diyorsan pes yani kusura bakma ama sende akıl noksanlığı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok değişik bir karaktermis gerçekten tuhaf psikolojisi bozuk ruh hastasi kendine güveni yok
00 YorumlaBaşlığı okumak yetti sen mal mısın böyle birini neden hayatında tutuyorsun biraz kendine saygın olsun
00 Yorumla
+1 yılsen boyle esek olursan semer vuran cok olur hshshshsjsjjsjs
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah belanı verir inşallah senin
- +1 yıl
seninkini versin beyinsiz. goz gore gore olume gidiyorsun haberin yok.
- +1 yıl
2 gun sonra dayakta yersin oldururde senin gibilere acimiyorum
bırakmalısın dostum saçmalama bide bunu sordunmu cidden
10 Yorumlaİzin vermiyor izin vermiyor. Bütün paragraf bundan ibaret. Bu kadar ezikçe davranmak zor değil mi?
00 Yorumla
+1 yılBöyle birinden hayır gelmez tam bir karısını sonunda öldüren erkek tiplemesi gibi
00 Yorumla
+1 yılHem kafana hem okuduğun üniversiteye yazık
04 Yorumla
Soran+1 yılGeleceğiniz bizim elimizde hukuk okuyorum laflarına dikkat et benle konuşurken
Soran+1 yılSavcı olurum belki ilerde o zamanda karşıma gelip böyle konuşmaya cesaretin olur mu hiç sanmam (;
Soran+1 yılNeyse edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en iyi cevaptır edebi elden gidene (;
- +1 yıl
Boşsun seçimlerinle de layığını bulmuşsun. Bu kafaya böyle sevgili işte.
O senin kocan değil mk sevgilin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonu hiç iyi olmaz oyle biriyle
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne