Karım bana ihanet mi ediyor?

Merhaba arkadaşlar size içime dert olan bir konumu paylaşmak istiyorum. Tabi kısa geçerek uzunca yazarsam en başından sayfalar yetmeyecek.

Ben 4 yıllık evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik.2 yaşında bir kızım var. Bizim binada bir komşumuz var onlarda yeni evli sayılırlar. Neyse gel zaman git zaman karımla komşumuzun karısı arkadaş oldular bu zaman arttıkça evlere akşamları oturmaya gelindi. Baya samimi olduk onlarla binaya taşınalı 1 yıl oluyor yaklaşık 6 aydır sıkı sıkıya dost olduk. Yalnız benim canımı sıkan benim karımla karşı tarafın kocası baya baya samimi oldular. Nasıl desem misafirlikte karşılıklı birbirlerine espri falan yapıyorlar, birbirlerine bol bol bakıyorlar dikkatle izliyorum onları. Ben karşı tarafın hanımıyla merhaba merhaba iken benim karım onun kocasıyla baya içli dışlı oldu. Hafta sonları gelince ben evde kahvaltı yapmak istiyorum huzurlu bir şekilde. Karım hadi xx lerle dışarı çıkıp kahvaltı edelim diyor. Evde 10 muhabbetimizden 2si xxler. Çok garibime gidiyor bu konu yoksa ben mi anormalim altında bir bit eniği aramam gerekir mi? Gece yakınlaşmalarımız bile soğuk olmaya başladı hissediyorum bunu. Ama bir yandan da karımın bu şekilde xxle yakınlaşması hoşuma gidiyor ne oluyor bana bilmiyorum? Kıskanç birisi değildim hiçbir zaman ama bir yandan kıskanıyor kızıyor bir yandan da bu durumdan hoşnut oluyorum fikirlerinize ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim bana ne oluyor?
Karım bana ihanet mi ediyor?