Onun yaşı 31 , benim yaşım 23. Genelde her gün konuşuyor. Ama bazen iki gün aralıklarla kayboluyor. Bazen gün içinde çevrimiçi olup kayboluyor.(kavga ettiğimiz zamanlarda) Ve regl dönemlerimde benimle konuşmuyor 2 3 gün. Sonra konuşuyor. Sosyal medyadan tanıştık. Yüzünü daha önce hiç görmedim. O benim yüzümü gördü ve beni aşırı beğeniyor. Ama bir gariplik var. Kendi yüzünü göstermedi. Onu 8 aydır tanıyorum. Ve birbirimizin bir çok şeyini biliyoruz. Ama internetten resim atmayı sevmediğini söylüyor. Onun tipi benim için önemli değil. Çünkü onun zeki ve karakterli olmasını sevdim. Bu yüzden bende ona ısrar etmedim. Yüz yüze buluştuğumuz gün yüzümü görürsün diyor. Sizce bu mantıklı mı? Bana mantıksız geliyor. Ama hiç yüzümü görmediğim bir adamdan aşırı derecede hoşlanıyorum. Ona onu sevdiğimi söyledim. Ve buna biraz şaşırdı. Ama o da hoşlandığını söyledi. Onu yaşadığım şehre henüz davet etmedim ve şimdilik edemeyeceğimi söyledim. Çünkü gezebilmek için yeterince param yok. İşe girdiğimde onu çağıracağımı söyledim ve buna sevindi. Ona belirli bir zaman dilimi söylemedim. Ama bana garip davranıyor sinirlerim bozuluyor. Onunla konuşmadığım zaman mutsuz oluyorum. Neden böyle yapıyor olabilir?
Bir erkek neden buluşma gününe kadar yüzünü göstermek istemez?
Sesli görüşme yapmadıysan söyleyeyim lez bile olabilir. Bazı kadınlar, toplum baskısından dolayı kimliğini profilini gizleyip veya sahte erkek profilleriyle kızlara yazıyorlar. Kripto kez bildiğin. Görüntülü olmasa bile en azından bir kere sesli görüşüp teyit edebilirdin.
Diyelim ki erkek olsun. Tip deyip geçme yani. Tip karakterin de aynasıdır, ruhun da. Onun iyi veya kötü bir insan olup olmadığı ihtimali üzerine bir ön bilgi istiyorsan kişinin önce tipine bakmalısın.
İyilik insanın yüzüne vurur, kötülük yüzüne vurur, zeka yüzüne vurur, aptallık da yüzüne vurur, cesaret de yüzüne vurur, korkaklık da yüzüne vurur. Yüzündeki aurayı okumadan sırf mesajlaşma yoluyla kimin ne olup olmadığını anlayamazsın.
Ayrıca yüzünü göstermeyecek kadar kendisiyle barışık olmayan kompleksli insanlarla senin ne işin olabilir ki.
Birçok insan orjinal pp paylaşıyor sanal mecralarda. Herkes manken/model olduğu için değil. İnsanların nitelikli çoğunluğu tip olarak vasattır, ortalamadır. ama bir kısmında aşağılık kompleksi vardır. Kendini hep çirkin görür. Bir kısmı da megalomantektir. Dünyaca ünlü aktörüm havasında gezer.
Benim anladığım bu arkadaş kompleksli. 8 aydır resmini göstermeye. Profil resmini sanalda tanıştığı kıza değil kime gösterecek yani. Köylü Mehmet Ağaya mı gösterecek.
Bir ilişkisi vardır ya da kesin evlidir. Özgüveni yoktur O hesapta farklı paylaşımlar yapıyordur Fake foto kullanıyor olabilir belki tipsiz bir erkek ya da bir kız Tanıdık biridir Amacı sanal yapmak istediğinden dolayı ve yapacağından bu yüzden göstermek istemiyor olabilir. Kız bile çalabilir! Sesli görüştünüz mü? İhtimaller o kadar çoğaltılabilir kiii. Kendini çok fazla kaptırma hüsran olabilir sonu O görüştüğünüz uygulama her neyse silse bir daha ulaşamayacağın birine duygu besliyorsun farkında mısın? Kalbinle değil mantığınla hareket etmelisin
5
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazdıklarınızın hepsine sırasıyla cevap vermek istiyorum. 1) En son ilişkisi 2019 olduğunu ve bittiğini söyledi. Nedenlerinize sordum hepsini söyledi. Ama evli değil ya da daha önce evlenmedi. Bazen onunla saatlerce konuşuyoruz. Günümüzün yarısı onunla geçiyor. evli olsa bu kadar rahat ve saatlerce konuşamaz. sadece küs olduğumuzda ve regl günlerimde kayboluyor. bu sinirimi bozuyor. Benden çok hoşlandığını söylüyor. Ama henüz buluşmak istemediğim için tavırlı gibi bilmiyorum. garip şeyler. 2) Özgüveni olduğunu söylüyor ama ben olmadığını düşüyorum. Bilmiyorum garip geliyor. 3) Hayır farklı paylaşım yapmıyor. 4) Fake foto kullanmıyor. hiç bir zamanda kullanmadı. Sadece manzara resmi. 5) Tanıdık biri olması imkansız. Bundan yüzde yüz eminim. Bunun bir sürü nedenleri var çünkü. 6) Amacı sanal yapmak değil. Çünkü benimle hiç cinsellik konuşmadı ve cinsel olarak yaklaşmadı. Sanal yapmak istese neden gerçek hayatta yüz yüze buluşmak istesin? Kız olduğunu sanmıyorum. Ve kız olsaydı buluşma için gelmek istemezdi. Onu bekleten benim. Ve henüz gelmesini istemedim. Sesli hiç konuşmadık. Hep mesajdan. Bilmiyorum ve kafamda çok soru işaretleri var. Yaptıklarım mantıksız biliyorum. Mantıksız davrandım. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Ve konuşmaya ve fikir almaya ihtiyacım vardı. Çünkü yanlış yapmak istemiyorum. Ve diğer bazı yorumlar gibi dalga geçmeden , önyargılı olmadan yazdığın için teşekkür ederim. bütün olabilecek nedenleri sıraladın.
Evet silse bir daha birbirimize ulaşamayız bu doğru. Çok haklısın. Bende sonumun hüsran olmasını istemiyorum. Ve bu yüzden bu soruyu sordum. Mantıksızca bir şey yapmak istemiyorum.
Sana karşı söylediklerinde ne kadar dürüst olduğunu nereden bilebilirsin ki? İnanmak istiyorsan inanırsın! Ayrıca işteyken rahatlıkla seninle konuşabilir evli olması buna engel değill. .. isteyince bir yolunu bulurr
Haklısın bunu bilememem tabi. Dürüst olduğundan net olarak emin olamam. İnanmak istemiyorum aslında ve mantıksız olduğumu bende biliyorum. Bu yüzden bu soruyu sordum ve daha fazla mantıksız davranmak istemiyorum. Ve haklısın. Öylede olabilir. İş dışında benimle konuşuyor ama yinede bir tuhaflık var. Sanırım vazgeçmemin zamanı geldi. Yorumun için teşekkür ederim.
Bence dış görünüş olarak kendine güvenmiyordur peki merak ettiğim şey şu 8 ay boyunca insan hiç mi resim atmaz ya da istemez. Israr edip mutlaka resmini istemelisin
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni gördü o zaten resim olarak. Bir çok kez. bende dediğin gibi düşünüyorum. büyük ihtimalle dış görünüş olarak kendine güvenmiyor. ama kendini beğendiğini söylüyor. ya da başka bir sebep emin değilim. Hayır o hiç resim atmadı. şaka gibi ama öyle :/ Ondan resim sadece bir kez istedim. Ve sonuç iyi olmadı. bayağı tartıştık ve ben konuyu kapattım. İstemedim, sinirlendim. ve bir daha asla istemeyeceğimi söyledim ve sözümde durdum. sosyal medya üzerinden resim atmayı sevmiyormuş. bulunca nasıl olsa göreceksin beni falan dedi ama hiç mantıklı gelmiyor. benimde davranışım mantıksız evet kabul ediyorum. ama artık mantıksız davranmak istemiyorum. bu sebeple bu soruyu sordum. ve kafamda bir sürü soru işareti var. hiç güven verici değil. resim konusunu kapattık. resim bir daha istemem ondan. ama diğer yorumlara göre mantıklı gelen şeyler var. bir kaç kişi görüntülü konuşmak iste diyor. en mantıklısı o. ondanda kaçarsa var bir şey yani. büyük ihtimalle onuda istemeyecek. ve sanırım artık bir şeyler olsun istemiyorum. soğuyorum gibi. davranışları hoşuma gitmiyor. vazgeçmemin zamanı geldi belkide...
Resim atmayan biri görüntülü konuşmaz kesinlikle. Hayır bak şunu da düşünmedim değil adam çirkinse seninle buluşmak istemez kaçar ya da önceden resim falan atar nasıl biri oldğumu görsün diye... sonuçta yüzyüze görüştüğünüzde belki hiç istediğin gibi hâyâl ettiğin gibi değildir adam bu riski göze alıyor mu?
Evet çok haklısın resim atmayan biri görüntülüde konuşmaz tabiki. Evet buluşmakta istemezdi. Ama buluşmayı çok istiyor. Ama benim buna vaktim yok. Ve şu an param yok. İşe girmem ve birikim yapmam lazım. Çünkü yan yana geldiğimizde herkes kendi parasını harcamalı. Ve onu istediği yerlere götürmeliydim. Günlerce benimle kalmasına izin vereceğini söyledim. Çünkü onunla daha fazla vakit geçirmek istiyordum ve tanımak tabi. yani öyle söz vermiştim. Bende senin gibi düşündüm ve ona sordum. Biz yan yana geldiğimizde senin sen olduğunu nasıl anlayacağım demiştim. haha o da seni görünce gülümsemememden anlayacaksın güzelim demişti. ben de bir çok erkeğin gülümseyebileceğini ve baktığını söylemiştim. o da yanıma gelip konuşacağını ve anlayacağımı söyledi. yani yüzü süpriz olacak herhalde. haha her şey gerçekten tuhaf ve sinir bozucu bir hal aldı... evet sonuçta yüz yüze görüşeceksek kendini göstermeliydi. ve ben tipi önem veren biri değilim. bu konuda endişeli olmaması gerekti bence. ve evet yüz yüze görüştüğümüzde her şey değişebilir tabi. demekki bu riski göze alabiliyor ki söylüyor. gerçekten ilginç. her şey garip gerçekten.
O zaman yakışıklı ve kendine gayet güvenen biride olabilir seni şaşırtmak istiyorda olabilir... ah ihimaller ihtimaller😅 umarım en yakın zamanda nedenini öğrenirsin🤗
Beni şaşırttığı kesin haha ama yakışıklı olup olmaması gerçekten umrumda değil. sadece dürüst olması önemli. dürüst olmadıktan sonra yakışıklı olmasının ya da önemi yok. Umarım öğrenirim dediğin gibi... :) Ve yorumun için beni dinlediğin için teşekkür ederim. Umarım güzel bir gün geçirirsin ve gülümsemen eksik olmamasını dilerim. :)
Ya tanıdığın biri ya da beğenmeyeceğin birisi böyle bi adam seni kullanıp gider seks yaptıktan sonra
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tanıdığım biri değil. Bundan yüzde yüz eminim. Çok tesadüf tanıştık ama tanıdık değil. Amaç kullanıp atmak değil bence. Çünkü biz onunla hiç cinsel konu konuşmadık. Niyeti o yönde olmadığından eminim. Ve bana saygısı var. Ama bazı konularda garip davranıyor. Sanki benden gizlediği bir şey var öyle hissediyorum.
Evli olmadığını düşünüyorum. Çünkü işten sonra falan hep benimle konuşuyor. Bazen saatlerce konuşuyoruz. Kimi zaman 10 saat kimi zaman 12 saat. beraber sabahlara kadar konuşuyoruz. Bu yüzden evli olduğunu düşünmüyorum. evli olsa bu kadar saat aralıksız ve rahat konuşmazdı diye düşünüyorum. Kafamda başka şüpheler var bilmiyorum. Bu sinirimi bozuyor.
Nasıl guvenebiliyosun hiç görmediğin bi adamla konuşmaya
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın güvenmemek gerekiyor. Çünkü bu davranışım mantıksızca farkındayım. Ama ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Ve daha fazla mantıksız davranmak istemediğim için bu soruyu sordum.
Onu beğenmezsen buluşmaya gelmezsin gibi düşünebilir o yüzden
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buluşmaya gelince yüzünü göreceğim zaten. Ama onu sevmeseydim bunca zaman konuşmazdım. 8 aydır konuşuyoruz. Ve ben tanıştıktan 6 ay sonra ondan hoşlandığımı itiraf ettim. Çünkü onu sevdim, güvendim. Kulağa aptalca geliyor ama bunu yaptım. O da karşılık verdi. Ama sevgili değiliz. Çünkü yan yana olmadan buna karar veremeyeceğimizi ve düşünemeyeceğimizi söyledi. Bende zaten sevgili olmak istemedim uzaktan. Birbirimizi yüz yüze tanıdığımız da olsun istedim. Ve ben onun yüzünü ya da bedenini değil ruhunu, karakterini, zekasını sevdim. Bunları onada söyledim. Böyle yapması saçma değil mi?
Öncelikle şunu söylemek istiyorum sadece sanaldan konuşup bu kadar etkilendiysen yan yana gelmeden de sevgili olabilirsiniz. Şahsen ben birisiyle zaman geçirmeden onu sevemem. nasıl biri olduğunu bilmiyorum sonuçta. onu tanımam lazım onu anlamam lazım ne istediğini çok iyi bilmem lazım. Sana foto göndermemesinin sebebi bence özgüven eksiliği. öyl böyle göreceksin ama o buluşmadan kendisini göstermek istemiyorsa altında bir sebep aramak mantıklı. neden göndermediğini sordun mu?
Bende öyleyim aslında biriyle yan yana zaman geçirmeden birinden hoşlanamam. Ama onun aklını, düşünce yapısını beğendim ve hoşuma gitti. Ve erkeklerde tipinin iyi ve kötü olması dikkatimi çekmiyor. bu güne kadar sanaldan kimseden hoşlanmadım. Bir tek ondan hoşlandım. Bu yaptığım mantıksızca evet biliyorum. Evet özgüven eksikliği olabilir. Bunun nedenini sordum. sosyal medyada resim paylaşmayı ve göndermediğini söyledi. bunun sebebi ise eski kız arkadaşının onun resmini izinsizce sosyal medyada yayınlaması. Ve başına gelen saçma bir olaymış. bunu söylüyor. Bende üstüne gitmedim. ama yinede çok şüphe uyandırıcı ve saçma.
Kız arkadaşı onun fotosunu paylaşmış olmasından ne olacak? dolandırıcı mı? hırsız mı? sapık mı? yani bana pek inandırıcı gelmedi bu açıklaması ama yine de sen bilirsin söylenecek çok şey var da neyse dikkat et ama çok dikkat et. Kalabalık bir yerde buluş buluşmayı düşünüyorsan. Bir cafeye çağır yalnız kalmamaya özen göster lütfen.
Hayır tabikide eski kız arkadaşı bunlardan hiçbiri değil. Ama karmakarışık bir olay olmuş o yüzden. Ailesel bir olaymıs. Ama banada saçma bir neden olarak geliyor. Yani haklısın. Buluşmayı düşünmüyorum açıkçası. Çünkü mantıksızca geliyor. ve artık mantıksızca davranmak istemiyorum. Önyargısız ve kabaca olmadan yazdın yorumların için teşekkür ederim.
Muhtemelen ya kendisini beğenmiyor ya da 18-20 yaş bir çocuk tarafından işletiliyorsun
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır 18-20 yaşlarında bir çocuk olduğunu sanmıyorum. Kendini beğendiğini söylüyor ama bende kendini beğenmediğini düşünüyorum. Çocuk gibi konuşmuyor. Ve bir çok konuda oldukça bilgili. Ama içimde bir şüphe var. sanki yaşı daha büyükmüş gibi hissediyorum. Ve bu kötü olurdu yani. Bilmiyorum. Saçma davranıyorum. Ama artık saçma davranmak istemiyorum. Mantıklı davranmak zorundayım.
Hemen benim dediğimi yapıyorsun. Seni görmek istiyorum diyorsun gene karşı çıkarsa kusura bakma kim olduğunu bilmediğim görmediğim birisiyle konusmaya devam edemem diyorsun resti çekiyorsun, he bu arada fotoğraf atmak filan değil görüntülü konuş emin ol. Yapmazsa sal gitsin, bu kadar süre boyunca kim olduğunu bilmediğin biriyle konusmak vakit kaybı. Benim de başıma böyle bir olay gelmişti sonradan öğrendim kızın yaşı küçük beni işletiyomuş ndhdhe
Çok haklısın. Dediğini yapacağım. Gerçekten mantıklı yazdın. Ve yapılacak en doğru davranış bu olur benim için. Önyargısız , kabaca olmadan yorum yaptığın için teşekkür ederim. Ve seninde başına gelen olay kötü olmuş. Senin içinde geçmiş olsun. İnşallah bir daha başına böyle şeyler gelmez.
Görüntülü ara bir gün fotoğraf atmayı sevmiyorsa. Gül cemalini bir görelim de
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gül cemalini görelim haha güzel cevap. Ama sanırım yine diyeceği şey buluşunca göreceksin diyecek. haha Eğer öyle derse iletişimi kesmeliyim sanırım. Davranışlarını şüphe uyandırıcı. Ve artık saçma sapan davranmamalıyım.
Ama örnek vereyim bazen 12 saate yakın konuşuyoruz. Günün çoğunluğu benimle geçiyor. sadece küs olduğum zaman ya da tartıştığımız iki gün kayboluyor. ya da regl günlerimde. bu garip. ama bunu sıklıkla yapmıyor tabi. Ve evli olsa her saat böyle rahatça benimle konuşamazdı bence. Başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Acaba yaşı daha büyük olabilir mi ya da başka bir şey? Kafamda bir sürü soru işareti var.
Hiç görmediysen , çirkin olabilir , ama sakladığı bir şey var , yüzünü atmadan buluşma derim , hatta mümkünse görüntülü konuşalım de. Ama ne yaparsan yap sosyal medyadan tanıştığını unutup güvenme
Güvenemiyorum zaten. Çünkü sosyal medya evet. Ve daha önce sosyal medyadan birinden hoşlanmadım ya da sevgili olmadım. Ama ondan hoşlandım. Bilmiyorum elimde olmadı. Ama aptalca bir harekette bulunmak ya da yanlış yapmak istemiyorum. Diğer yorumlarda bazıları önyargılı ve kötü yorumlar yazmışlar. Öncellikle öyle bir yorum yapmadığın için teşekkür ederim. Bu düşüncelerimin doğru olmadığını biliyorum. Ama konuşmaya gerçekten ihtiyacım vardı. Çünkü gerçek hayatta onu kimseye anlatmadım, anlatamam. Ve dediğin gibi en azından görüntülü konuşmayı ona söylemeliyim. Onu da kabul etmiyorsa o zaman gerçekten bir sorun vardır. Ama büyük ihtimal buluşana kadar diyecek yine. Ama sinirim bozulmaya başladı. Ve mantıksız geliyor. Evet haklısın güvenmemeliyim. Ve görüntülüde konuşmak istemezse uzak durmalıyım.
Ben teşekkür ediyorum esas beni dinlediğin için.. ben burada çok kötü olaylara maruz kaldım. Anlatamam , sorma da. Ama uyarımı dikkate al derim yaşın daha çok küçük..
Pekâlâ. Soracaktım ama anlatamayacağınızı söylediniz. Bu yüzden ısrar etmeyeceğim. Uyarıyı dikkate alacağım. Ve vazgeçeceğim. Umarım sizinde bundan sonraki hayatınız güzel olur ve karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah. Tekrardan teşekkür ederim.
Çok çirkindir, herhangi bir engeli vardır, evlidir. Üç sebep.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Son iki sebep olmadığından eminim. ama birinci sebep olabilir diye düşünüyorum. Ama böyle yapması saçma geliyor bilmiyorum. Ve benim davranışımda ayrı bir saçma tabi.
Evet çok haklısınız. Burada bazı kötü yorumlar oldu. Hakaret etmeden ve düzgünce önyargısız yorumunuz için teşekkür ederim. Mantıklı davranmadığını biliyorum ama daha fazla yanlış yapmak istemediğim için bu soruyu sordum. Ve konuşmaya fikir almaya ihtiyacım vardı. Çünkü gerçek hayatta kimseye anlatmadım ve anlatamazdım. Ve haklısınız güveni olmayan biriyle zor. Sanırım artık vazgeçmeliyim. Ve daha fazla kendimi üzmemeliyim. Sonum hayal kırıklığı olmamalı ve mantıklı davranmalıyım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Banada mantıksız geliyor. Tavırları sürekli farklı. En başta aramızda yaş farkı ikimiz içindr biraz sorundu. benden oldukça yaşlı olduğunu düşünüyor. Ama ben sorun etmeyince o da biraz rahatladı açıkçası. Genelde bana yakın davranıyor. İyi hoş her şey güzel diyorum tam ama bir şeyler oluyor işte. Bazen kayboluyor. Sonra güzelim o gün meşguldüm diyor. Sorun etmiyorum onu her zaman anlıyorum. Tamam diyorum ve iyi konuşuyorum. O yazdığında saatlerce konuşuyoruz ve bir çok vakitini bana ayırıyor. Ama ben yazdığım zaman meşgul oluyor genelde anlamadım gitti. Ve yüzünü göstermemesi ayrıca garip. Ben ona güveniyorum ve onu gerçekten çıkarsız seviyorum. Neden böyle yapıyor olabilirki? Onu sevdiğimi söylemek hata mıydı sizce?
Evet bundan eminim. bazen 12 saate yakın konuşuyoruz. Günün çoğunluğu benimle geçiyor. sadece küs olduğum zaman ya da tartıştığımız iki gün kayboluyor. ya da regl günlerimde. bu garip. ama bunu sıklıkla yapmıyor tabi. Ve evli olsa her saat böyle rahatça benimle konuşamazdı bence. Başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Kafamda bir sürü soru işareti var. benden sakladığı bir şey var gibi. ama başka bir şey.
Babam 59 yaşında. O ise 31 yaşında. Babam yaşında mı oluyor? Ve büyük konuşma derim. Çünkü aynı yaştayız. Bende eskiden böyle düşünüyordum. Demek istediğim şu, senin başınada gelebilir.
Bak hâlâ dalga geçiyorsun. Ben aptal değilim benden büyük olduğunun farkındayım. Ve ilk defa kendimden yaşça büyük birini seviyorum. Sen dalga geçmeye devam et. Umarım başına gelmez :)
İnternetten tanışmıştık bana fotoğrafını atmıştı sonra buluşcaktık bende dedim ki numaranı ver öyle ayarlayalım çünkü başka şehirdeydi vermemişti bende o zaman daha 18 yaşındaydım aklım basmıyordu tam meğersem evliymiş adam
Kötü bir olay olmuş. Ve haklısın sanırım hiç güvenmemek gerekiyor. benimle paylaştığın için teşekkür ederim ve beni uyardığın için. Dikkatli olacağım ve vazgeçeceğim. Umarım bundan sonraki hayatın güzel olur ve karşına çok iyi bir insan çıkar inşallah.
Öncelikle iyi anlaşırsınız ama yükselen burç ta önemli Aslan burcu en zeki burçtur ikizler de zekidir aslan burcunu idare edebilecek burçlardan biridir