Bir erkek neden yüzünü göstermek istemez? Bir süredir tanığınız ve konuştuğunuz biri olarak düşünün. Resim istiyor ama kendi yüzünü göstermek istemiyor bu nedendir sizce? :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılYani bir insan çirkin ise, göstermek istememesi normal. Bazı şeyleri kabullenmek lazım, o da bunu kabullenmiş. Kendini seviyor olabilir ama bunu yine de başkalarına göstermek durumunda değil. Her şeyde karşılık beklememek lazım. Senin böyle bir sorunun yoksa sen atarsın ona, belki zamanla o da atar. Ama böyle yaparsan atacağını da sanmam yani.
23 Yorumla- +1 yıl
Belki kız çirkin seviyordur. Bırakta o karar versin çirkin mi değil mi ;) kabullenmesin. Kendini sevseydi , böyle yapmazdı. Evet zorunlu değil tabiki. Ama kendi istiyorsa karşındakinin resmini , kendide atmalı. Benim böyle bir sorunum yok. Kendimi beğeniyorum ve çok seviyorum. Bana resim atmayan birine niye resim atayım ki? Evet herşey karşılıklı olmaz. ama bu durum aynı değil. ihtimalleri sevmem. Belki gibi mesela... karşındakide robot değildir. Ne yapıyormuşum ki atmıyor ve atmıyacak?
- +1 yıl
Atmaz belki de evet. Ama karsilik beklememek lazım. Belki evlidir?
- +1 yıl
O zaman evli biriyle konuşulmaz. Bu doğru değil. İletişimi kesmek gerekir.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖz güven eksikliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Başka ne sebebi olabilir ki? Belki sadece utanıyordur ya da onu beğenmemenden çekiniyordur. Bununla ilgili olarak fikrinin değişmeyeceğini söylemiş olsan dahi bunu yapmak istemeyebilir. Çünkü gerçekten de görünüş önemli bir etken. Yani kişilik, karakter ve düşünce kadar kişinin görünüşü de birileriyle olan iletişimindeki gerekli ve önemli niteliklerden birisi. Söylediğin gibi fikrin değişmeyecek de olabilir, değişecek de. Bunu tam olarak kimse kanıtlayamaz sanırım. Tabii bunun yanında karşındaki kişinin davranışı da doğru değil. Bu durumdan çekinmemesi, kendini olduğu gibi kabul edip, bir şeyleri buna göre göze alması gerekir.
Bu arada hesabın fake olmadığından emin misin? Gerçi genelde erkekler fake hesap tuzağına kurban giderler ancak yine de söylemek istedim.24 Yorumla- +1 yıl
Yorumun doğru bir yorum büyük ihtimal öyle. Özgüven eksikliği yani. Ne desem olmuyor. Çirkin olduğunu söylüyor. Ben kendimi beğenmiyorum , çok çirkinim diyor. Ama benden resim istiyor. Yaptıgı bencillik. Ve ben niye resim atayım? buna kızıyorum. haklıyım bence.
Ve son soruna katılmıyorum. Fake falan değil. Çünkü mesaj dışında sıklıkla telefondada konuşuyoruz. - +1 yıl
Anladım. Bencillik de denilebilir.
Sadece varsaymıştım. - +1 yıl
Rica ederim
+1 yılkendi yüzünü göstermeyip, senden fotoğraf istiyorsa bir bit yeniği var bunda..!
külahıma anlatsın yok çirkinim, utanıyorum, özgüvensizim.. hadii ordannn.. dikkatli ol derim..31 Yorumla- +1 yıl
eic için teşekkür
Bir efsaneye göre onun yüzünü görenler 3 gün içerisinde ölüyorlarmış. O nedenle insanları korumak için kendi yüzünü saklayan bir kahraman o
38 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
36Cevap
+1 yılBir ilişkisi vardır ya da kesin evlidir.
Özgüveni yoktur
O hesapta sexsual paylaşımlar yapıyordur
Fake foto kullanıyor olabilir belki tipsiz bir erkek ya da bir kız
Tanıdık biridir
Amacı cinselliktir sanal seks yapmak istediğinden dolayı ve yapacağından bu yüzden göstermek istemiyor.10 Yorumla
+1 yılbelki izole hayat ona iyi davranmamıştır. ya da daha basitinden sivilce falan çıkmıştır yüzünde. vsvs.
14 Yorumla- +1 yıl
yani etmemek gerek ama edebilir de. herkes her an doğru düşünemeyebiliyor. belki sana güzel görünmek istedi. belki sen güzel bi kızsındır kompleks yapmıştır falanda filan.
- +1 yıl
rica ederim
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öz güvensiz olduğu için. Maddeleri daha sayarımda gerek yok. :)
Ayrıca seni kimseler görmesin. Sonra bırakmazlar peşini. ☺️21 Yorumla
+1 yılSanaldan tanıştığı kişilere resim atmak istemiyordur.
117 Yorumla- +1 yıl
Sadece yüz resmi mi istiyor
- +1 yıl
Hımmm. Başka niyetli değil o zman. Burdan birbirimize fotoğraf attıklarımız oluyor da biz de yüz atmıyoruz
- +1 yıl
Evet kötü niyetle kesinlikle istemedi. Bunu anladım. O normal resimde atmıyor. Çirkinim diyor anca. hiç görünmek istemiyor. Ama benden resim istiyor. Birbirimizin resmini gördük aslında. Ama gördüğümüz çocukluk resimlerimiz 😅Şaka gibi. Şimdi sadece benden resim istiyor. Ama o atmadığı için atmayacağım tabi.
- +1 yıl
İlginç gerçekten biz burda birbirimize belli amaçla istrdiğimiz için yüz resmi istemiyoruz. Ama amaç bu değilse atmamak saçma
- +1 yıl
O da burdan biri zaten. Ve gerçekten davranışı ilginç. Amacı da öyle değil evet. Eğer öyle olsaydı , konuşmaya devam etmezdim. Ve biz onunla telefondada konuşuyoruz. Sesini biliyorum. Ama görünüşünü bilmiyorum. Merak ediyorum. Madem merak ediyor karşılıklı görmeliyiz diyorum. Herşey karşılıklı olmaz diyor. Bu çok şüphelendirici bir davranış. ve bencilce benden sadece istemesi hoş değil. Sadece nedenlerini merak ediyorum. çirkin olup , olmaması bir bahane olmamalı bence.
- +1 yıl
Evli mi acaba
- +1 yıl
Yaşı kaç
- +1 yıl
Farklı şehirlerde misiniz
- +1 yıl
Hıımmm öyle olmasaydı yüzyüze görüşmeyi teklif ederdin
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler
+1 yılKameralardan kaçıyodur, toy hallerim 🥳 sksjdjdjdjd
13 Yorumla- +1 yıl
Değil öz güveni sen vereceksin ona banada kız arkadaşım vermişti, ama biz sokakta felan görüşüyorduk, MSN dönemleri 🥳🥳
Sen cok güzelsin o zaman sana yakistirmadi kendini anlamadiğim instada whatsappta falandami resimi yok bu kadar gizli biriyse neden konusmaya devam ediyosun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHem isteyip hem göstermemesi tuhaf.
Gizleri, sakladıkları olmalı. Oysa her şey er ya da geç ortaya çıkar. Hoşlanmam bu tür dürüst olmayan davranışlardan...
.
.
# Neşeliadam10 Yorumla sanal ortamda ben de pek göstermiyorum. reele geçmesini istemiyordur ya da evliyse tanıdık çıkmandan korkuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsadece dış görünüşe göre yargılayan bir toplumda olduğumuz için beğenmeyeceğini, arkadaşlığını kesmek isteyebileceğini düşünmüş olabilir. Biraz zaman ver. Aylar geçse de göndermezse, artık açıkça isteğini belirt.
10 YorumlaBen buluşmak istediğim insana atmam mesela dhfjfhhfnd buluşunca görsün isterim sanaldansa. Brlki o da öyle istiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen işte o ben olsam ben de istemem ki diyen oldu atmadım
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen özgüvensizim utangaç çekingenim kendimi de pek beğenmiyorum yüzümü falan ayrıca o uygulamada resim atarsam silinmiyor bir daha alıp kullanabilir falan sosyal medyada resim atma taraftarı değilim hiç
Cevap sahibi+1 yılYani garip bir durum nereden konuşuyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılMesaj derken yani WhatsApp falan mı
Cevap sahibi+1 yılAnladım telefon numaranızı falan nereden buldunuz nasıl oldu yani
Cevap sahibi+1 yılNerede tanıştınız?
Cevap sahibi+1 yılPeki.
Ben çirkin değilim ama fotoğraf atmak istemiyorum çünkü yüz ifşa olmasın
10 YorumlaYa çirkindir seni kaybetmekten korkuyordur.
Senin tanıdığın ama gerçek hayatta gelip açılamayacığdan dolayı internetten yazıyorda olabilir.11 Yorumla- +1 yıl
Çirkin olduğunu söylüyor ama bu umrumda değil. Yani ben onunla güzeliği için arkadaş değilim. kendi olduğu için arkadaşım. bunu ona da söyledim. ama çirkinim çirkinim demesi beni sinirlendiriyor. Ve sadece benim resim atmami istiyor. Bu bencillik. Ve ben görmediğim birine neden resim atayım? Buna kızıyorum.
Zannetmiyorum son ihtimali. Gerçek hayatta daha önce tanıştığım biri değil. Çünkü telefondada konuşuyoruz. Tek mesaj değil yani. Ve sesini falan biliyorum.
+1 yılO kişi olmadığı için ya da gercekte yakısıklı olmadigi icin
10 Yorumla
+1 yılKendini gizli tutmak istiyordur ya da özgüvensizdir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelkide tipi olmayacağını düşündüğün için göstermez erkek olmak zordur tipi olursun olmazsın buda bir kişisel travma gibi bişey ama aşmak lazım seni beğenen seven böyle beğensin sevsin
00 YorumlaDaha önce senden red yemiş biri Belliki yine red yememe derdinde
10 Yorumla
+1 yılYani foto atıyor ama yüzü mü yok :)))
13 Yorumla- +1 yıl
Kullanıcı adın çok alamlı olur O'nun için :)))
Aile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı. Kendini beğenmiyor dur net
16 Yorumla
+1 yılVardır bir sebebi evlidir belli 😄
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızdır belki seni kandiriyorur
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman bilmiyorum belki utaniyodur
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hayırlı geceler
+1 yılKendini çirkin sanıyordur
20 Yorumla
+1 yılçirkinse seni kaybetmekten korkmuş olabilir vs
13 Yorumla- +1 yıl
belki de inanmamıştır bilinmez
Kendini beğenmiyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılYalancı düzenbaz biri
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılya erkek değildir ya da tipsizdir🤠🤠
10 Yorumla Ya yaşlıdır ya da evli.
10 Yorumla
+1 yılGüvenmediği için
Bende güvenmem10 Yorumla
+1 yılDemek ki kendine güveni yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 509 cevap paylaştı. Çok çirkin hissediyordur.
10 YorumlaÇekiniyordur. Kendine güveni yoktur.
10 Yorumla
+1 yılÇirkindir
11 Yorumla
+1 yılEvlidir kesin
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman başka bi yalan vardır sana söylediği kendiyle ilgili
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şeylerden gizleniyordur
10 YorumlaAdamlar gotuyle kız ayarlıyor helal olsun
00 YorumlaEvli olabilir mi?
14 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTanıma şansın varsa önce o görmek istiyor olabilir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çirkin olduğu için
15 Yorumlaçirkin olabilir belki de
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmıştır ablası 🙄
10 Yorumla
+1 yıltipi kötüdür
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma bence
10 Yorumla faketir çirkindir
10 Yorumla
+1 yılTipsizdir..
11 Yorumla- +1 yıl
Çirkin olduğunu söylüyor ama bu umrumda değil. Yani ben onunla güzeliği için arkadaş değilim. kendi olduğu için arkadaşım. bunu ona da söyledim. ama çirkinim çirkinim demesi beni sinirlendiriyor. Ve sadece benim resim atmamı istiyor. Bu bencillik. Ve ben görmediğim birine neden resim atayım? Buna kızıyorum. Ve haklıyım bence.
utanıyor demek :)
10 Yorumla
+1 yılMaldoru
04 Yorumla- +1 yıl
Neden isteyip alıp tekrar atmıyor ki o zaman
- +1 yıl
Ama senden isteyip onun atmaması
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüvensiz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüveni sıfır
10 Yorumla citrkindir
10 Yorumla
+1 yılCirkindir🤣
10 Yorumla
+1 yılÇekingenlik.
10 Yorumla
+1 yılsanaldan mı buldun?
02 Yorumla- +1 yıl
yani instagramdan falan mi
+1 yılFakedir?
00 Yorumla