Bir erkek öpüştükten sonra neden yazmaz?

Merhaba arkadaslar benim bi erkek arkadasım vardı ama normal arkadastık bir kaç aydır da bu sekilde devam ediyordu biz evdeyken kendisi beni öptü vs olaylar gelişti fakat öpüşmekten ileri bi durum yaşanmadı. Fakat ben gerçekten arkadas olmak istiyordum bu sekil bir şey düşünmüyordum. Bunun üstüne ona acık acık dedim ki artık bizden arkadas olmaz başka bir şey de olmaz. O ben böyle düşünmüyordum falan dedi istersen bir daha yaşanmaz böyle bir şey dedi. Ben de bu olayların üstüne arkadaslık ilişkisi kuramayız böyle bisey yok dedim. İlerleyen saatlerde bana seni seviyorum vs dedi. Açıkcası ben pek inanmadım. Sonra benden özür diledi bu yaşananlar için. Beni bi daha gormek istememenden korkuyorum dedi. Bu şekilde bitti. Ben o gece ona yazdım teşekkür ettim ve kendine dikkat etmesini söyledim. Numarasını da sildim. Profil fotoğrafım vs görünmüyordur. Ama arkadaslar bu mesajıma cevap vermedi. Ben anlayamadım. En azından sen de dikkat et demez mi bi insan. Hem bana değer verdiğini düsünüyorum hem de bir mesajıma dahi cevap vermiyor. Yani o kadar gece geçirdik öpüştük insan hiç mi bir şey söyleme gereksinimi duymaz? Gerçekten kafamı karıştırdı ve kafayı taktım gibi oldu. Ben kibarlık edeyim diye yazdım ama goruldu atması cok saçma. Neden böyle yapmıs olabilir asla anlayamıyorum. Bir erkek neden bunu yapar yardımcı olur musunuz cidden kafayı takmayayım diye uğraşıyorum ama olmuyor dengemi şaşırttı bana.. Bilen arkadaslar yardım bekliyorumm
Bir erkek öpüştükten sonra neden yazmaz?