Eski sevgilim askerde istediği şey için yazıyor resmen?

Aylar önce beni terk etmişti. Kendime geldim tekrar geldi ayrıldıktan sonra fckboddy olmak istediğini hayatımıza biri girerse karışmamamız kıskanmamamız gerektiğini söyledi. Kabul etmedim bunun üzerine kendime gelemedim aradığım zaman telefonlarımı açmadığı çok oldu kavgalıyken. Annemin gırtlak kanseri riski vardı beni yalnız bıraktı ağlayarak aradım meşgule attı. 2 ay önce insanlık yaptım askere gideceği için ruh halini sordum anne baba ayrı babannesi kardeşleriyle birlikte yaşıyor. Annesi ve babası onları istemiyor başkalarıyla evlendiler falan. Hiçbir şey yapmadım bana hakaret küfür edip 2 hafta sonra engelledi. Askere gitmeden önce hikâyelerime bakıyordu takmadım arkadaşım fake hesaptan konuştu o kızı sevdin mi demiş fake olduğu belli değil üniversite hesabı. O da hayır sevseydim annemi beklediğim gibi beklerdim demiş mahsus sordum beni sevdin mi diye evet çok sevdim dedi. Hala yalan söylüyor daha az önce ben fckboddyi kabul edersem olmaz olan bana olur dedim kafam almaz bu konuları diye kapatmaya çalıştı sevgili olmayalım diye. Uzaklaşmak istiyorum ama ne şekilde yapabilirim?
Eski sevgilim askerde istediği şey için yazıyor resmen?