Askerdeki eski sevgili?

Eski sevgili değil aslında. Ben onu seviyordum o da bunun farkındaydı. Bir şeyler yaşamıştık fakat onu için önemli değilmiş. Bir kaç ay sonra sevgili yaptı. Çok sürmeden ayrıldı. Yani öyle duydum. Ben de o sıralar onu fake hesaptan takip ediyordum. Sürekli canlı yayınına giriyordum. Bir gün sen kimsin yazdı. Öyle konuşmaua başladık. Kim olduğumu söylemedim ama onu nasıl ne kadar çok sevdiğimi anlatıyordum. Seni anneme anlattım resimlerini gösterdim ona demiştim. O da kim olduğunu söyle annene resimlerimi göstermek yerine bizzat tanıştırırsın beni felan demişti. Bi gün beni kendim olarak buluşmaya çağırdı. Neden dedim özledim seni felan dedi. Tamam dedim ve buluştuk. O akşam bana çok ağır konuştu. Fake hesabın ben olduğumu tahmin etmiş. Onunla dalga geçtiğimi sanmış. "Aklınca beni işlettiğini mi sandın ben zaten sözlüyüm askere gidip geldikten sonra evlenicem ben bu gün buraya sana bunu söyletmek için geldim" dedi. Çok kalbim kırılmıştı sinir krizi felan geçirdim. Ağustosun 1'inde oldu bu olay. Beddua bile etmiştim ona. Bu ayın 1'inde de askere gitti. Askerdeyken helallik istemek için aradı. Helallik bahane tabi. Normal muhabbet felan etmeye çalıştı hakkımı helal edip etmediğimi duymadan kapattı. 5 gün sonra tekrar aradı. Oysaki ben kuzenine söylemiştim "ona söyle hakkımı helal ediyorum ama beni bir daha aramasın" demiştim. Kuzeni de sanırım sadece hakkımı helal ettiğimi söylemiş. İkinci arayışında ilkten "hakkını helal edip etmediğini söyleyememiştin" dedi daha sonrasında pot kırıp "kuzenim söyledi hakkını helal ettiğini sağol" dedi yine bi yerlerden konu açıp konuşmaya çalıştı. Bi hayalim var dedi. Neymiş dedim. Boş ver üzülürsün dedi. Ha şu evlilik meselesi mi dedim hayır dedi. "Askerde ikinci altı aya da kalıcam ve 9 gün sonra şırnağa gidiyorum belki ikinci altı ayın içinde birşey olur" dedi hayali şehit olmakmış. Bende "babam erkek adam askerde olgunlaşır demişti sen daha da çocuklaştın senden ne kadar nefret etsemde kmtülüğünü istemem neden saçma salak konuşuyosun" dedim ne alaka asıl sen saçma salak konuşuyosun şu an dedi. Bende "öyle mi kapat o zaman konuşmayalım" dedim. "Tamam zaten kuzenime de demişsin ya beni bi daha aramasın diye aramam sıkıntı yok Allaha emanet ol kendine çok iyi bak" dedi bende sende aynı şekilde diyip kapattım. Bu konuşma 4 gün önce oldu. Ve bugün beni biri aradı. Kim olduğunu bilmiyorum. İsmimi ve nereli olduğumu biliyordu. Pubg oynamıştık senle numaranı vermiştin bana felan dedi. Pubg oynamıyorum daha sağlam yalan bulamadın mı kimsin sen dedim. Söylemedi. Çok ses geliyordu arkadan nerdesin sen dedim askerdeyim dedi. Nerde yapıyosun dedim manisa 45 dedi. Arkadan biri de "sivasta askerlik yapiyürüüm" diye bağırdı. Bu bahsettiğim kişi de sivasta askerlik yapıyor şu an. Sizce o mu arattı? O arattıysa neden böyle bi şey yapmış olabilir? Sonuçta sevmiyordu beni? Allah aşkına açıklayın bana. Ben onu hala çok seviyorum. Ama direk affetmiş olmak kendime saygısızlık olurdu. Sizce neden yaptı böyle bir şeyi?
Askerdeki eski sevgili?