Askerdeki sevdiğim beni aramıyor, fikirlerinize ihtiyacım var?

Arkadaşlar merhaba. Nişanlım 13 Ağustos'ta askere gitti, askere gitmeden önce tamamen benden kaynaklanan sorunlar sebebiyle ayrıldık. Her tartışmada ayrılmak istediğimi söyleye söyleye (istediğim kesinlikle bu değildi, neden öyle davranıyordum hiç ama hiç bilmiyorum) adamın kafasını allak bullak ettim. En sonunda askere gitmeden önce ayrılmak istedi ve ayrıldık. Sarılarak, ağlayarak ayrıldık. Birbirimizi çok seviyoruz, ama anlaşamadık, askerlik sürecini kaldıramadık. Giderken bana "askerdeyken seni aramayacağım, ama döndüğümde sen de istersen seninle bir kez bile olsa konuşmak isterim" dedi. Şu anda acemilik bitti ve usta birliği için Kıbrıs'a gitti. Gideli neredeyse bir ay olacak ve beni bir kez bile aramadı. Aramayacağım demişti zaten, biliyorum, ama yine de arar diye düşünmüştüm. Dayanamaz demiştim, ama aramadı. O ruh halindeyken en çok ihtiyacı olan kişi ben olurum, sesimi duymak ister dedim, ne bileyim, ama aramadı işte. Sizce ne düşünmeliyim, nasıl hareket etmeliyim? Kafam çok karışık. Hiç tanımadığım insanlardan destek almak ister hale geldim, içimi rahatlatacak bir şeyler duymaya ihtiyacım var. :(
Askerdeki sevdiğim beni aramıyor, fikirlerinize ihtiyacım var?