Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişebilir bu konu. Herkesin isteği, dileği, arzusu, düşüncesinde çizdiği profil farklılık gösterir. Elbette aynı şeyleri isteyenler olacaktır. Çok sevsin beni, saygı duysun, eğlenceli bir eş olsun, anlayışlı olsun, cinsellikte iyi olsun vb. Gibi ortak payeler erkeklerin istekleridir.
Benim için ise iyi bir eş suç ortağıdır, ruh ikizidir, akrebidir sokmalı, gökkuşağı gibi renklidir, akıllıdır ve çekicidir, ruhu ve kendisi güzeldir. Düşünceleri pozitiftir ve kendini tamamlamıştır. Ben zaten böyle özel birine sahibim 🥰12 Yorumla- +1 yıl
Wow , Havaya ateş edim mi 😂
- +1 yıl
Kara şimşeği ateşle bam bam bam 🤣🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi bir eş olmak temizlikten yemek yapmaktan ütüden çamaşırdan fazlasıdır önce bunu idrak etmeliler.
Ben erkeğe mutlak saygı duyulan bir ailede ve evde büyüdüm. Evin erkeğine hizmet etmek, ilgilenmek, saygı duymak sözünü dinlemek asla bir gocunma nedeni değildi. Sabah kahvaltı sofrası illa kurulurdu. Bir kere bile babamı aç karnına işe giderken görmedim.
Şimdiki bir çok kadının sorunu bu saydıklarımı kendilerine hakaret olarak görmeleri , yakıştıramamaları.
Bir kadın eşine saygı duymuyor takdir etmiyorsa, hayır duası ile evden uğurlamıyorsa o evlilikten hayır, bereket, mutluluk, huzur beklenmez.54 Yorumla- +1 yıl
Her kelimesine katılıyorum bu görüşün ✨
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 21,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kadın eşini ve evini ihmal etmemeli. Eşine saygı duymalı, sahiplenmeli. Düşüncelerini ve isteklerini önemsemeli. Asla eşini değiştirmeye çalışmamalı, onu öyle sevdi, öyle kabul etti. Onurunu ve gururunu kıracak davranışlarda ve sözlerde bulunmamalı. Karısının yanında huzur bulmalı, huzuru başka yerlerde aranmalı. Bunun için çenemizi biraz tutuyoruz ve suyuna gidiyoruz. Kişiliğimizden ödün vermeden. Sadakat ve dürüstlük kadınların eşlerine verebileceği en güzel şey. Eşinden başkasına açılıp saçılmamalı. Kavgalar olur, tartışmalar olur ama o yatağa küs girilmez, yataklar ayrılmaz. Altın kural :D
45 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel tavsiyeler ✨
- +1 yıl
O zaman çok kalp 🖤🌺 ve kahve ☕️ 😅
- +1 yıl
Bu yorgunluğun üstüne ne iyi gider 😘🤎
- +1 yıl
Afiyet olsun 🖤
- +1 yıl
Böyle kadınlarımıza can feda. <3
Soru genel ama cevap maalesef öznel.. Çünkü herkesin farklı karakterleri, farklı geçmişleri, farklı hayatları ve farklı beklentileri var. Kimisi yönetebileceği bir eş ararken kimisi herşeyini tamamen eşinin ellerine bırakmak ister. Kimi duygusal bir kadın isterken, kimi de duygusal gelgitleri az olan bir kadınla birlikte olmayı tercih eder. Kimi delidolu bir karakter ararken; kimi aklı başında, sakin ve durağan birini ister. Tam da bu noktada önemli olan şey çiftlerin birbirlerini anlayabilmeleri ve empati yapabilmeleridir.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Hemen her kadın aslında mükemmel bir eştir. Yalnız kadınların kıymetini bilmeyen erkekler vardır. Kadınlar sadece anlaşılmak ister.
#gadası00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yıl- Hala saygılıyım bu devirde saygılı kız yok neredeyse
- Severim böyle sevgi yok😂
- Sahiplendirme öyle sıkmam ama
- Kıskanmam
- Kısıtlamam
- Cinsel olarak sınırlarım yok altın madde bu👸
- Kavgacı değilim çirkef değilim
- Bir sorun olursa duyurmam arada hallederiz olay üçüncü kişilere gitmez
- Onu anlarım
- Yanında olmaya çalışırım her koşulda
- Ona sarılırım kucaaklaaaaaarrr dolusu 🤗😂
- Yemek yapmayıda biliyorum dhsfsd aç kalmaz özellikle onu enerjikli yapacak şeyler hazırlarım🤣ecelime susadım beybisi
- Kanadada oturum garantiliyim🤣
- Burada 10 yıl durursa dünyanın istediği yerine gidebilir
İyi övüştürdüm kendimi jdjfjjfjfjfj allah affetsin daha yazardımda kfkkfjf özeeell🤨🤣42 Yorumla- +1 yıl
Maşallah çiçeğime kalbin boş olsa tolgaya isterdim seni djshbs
- +1 yıl
Jsjsjjsjsjd sanıyorsam benim Londra’daki yaşayan kuzenim de bana aşık🤣
+1 yılBu soru bence günümüzde pek bir anlam ifade etmiyor. İyi bir eş, kadın için de erkek için de geçerli. Ha 18'inci yüzyıl Avrupa'sında yaşıyor olsaydık olabilirdi. Zira kadının değer görmediği o zamanlarda, Mary Wollstonecraft gibi cesur bir kadın çıkarak ''Bir kadın hem çalışabilir hem de iyi bir eş ve anne olabilir.'' sözleriyle ilk feminist düşünceyi ortaya atan kadın oldu. Dönemin erkek filozofları ''Yav ne zırvalıyorsun sen'' deseler de rahmetli Mary'nin söyledikleri günümüzde haklı çıktı ve o iyi bir eşin nasıl olabileceğini yıllaaaar evvel anlattı. Dedikleri oldu. Bir erkek, karısının iyi bir eş olmasını istiyorsa evvela kendisi de iyi bire eş olmaya gayret etsin. :)
11 Yorumla- +1 yıl
İyi bir eş olmak elbette iki taraf içinde geçerli fakat ben şu an için sadece kadının görev ve sorumlulukları üzerinden soru sormak istedim yoksa evlilik tek taraflı yürüyebilecek bir kurum değildir
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Çok basit hiçbir şey! Einstein'ın eylemsizlik kanunu vardır bilirmisin? Her erkek aşırı ilgiye gelemez! Hatta çoğu aşırı ilgide nedendir bilmem ama soğur! Okuduğum bir makalede yapılan araştırmalara göre aşırı ilginin erkekleri boğduğuna dair bulguya rastlamışlar en ideal ilişki orta yolun bulunduğu ilişkidir! Daha iyi olmak yerine elinizdeki ile yetinmeyi bilmek ilişkilerde kilit rol oynar!
11 Yorumla- +1 yıl
Bende aşırı ilgiye gelemiyorum )
İyi bir eş olmak neden kadının davranışlarına bağlanmış ki? Tamam yuvayı dişi kuş yapar buna katılıyorum çünkü kadınlar erkeklere oranla çok daha sabırlı hoşgörülü saygılı duygularını davranışlarını kontrol eder. Ama bu davranışlarını eşimden korkarak işte gitmesin dışarıya bakmasın vs diye yapmaz yapmamalı. Eşlerin birbirine davranışları saygıları aralarındaki iletişimin düzgün olması birbirlerinin en kötü huylarınla bile yaşamayı sevmesi gerekiyor ki karşılıklı iyi eş olabilsinler ve iyi evlilikleri olsun bu yatak odası içinde geçerli her 2 taraf birbirinin arzu isteklerini önemsemeli evlilik budur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Extra bırsey yapmasına gerek yok hanı çantadan tavşanda çıkarmasın artık :) saygısını yıtırmesın evıne esıne çocuklarına bağlı olsun, gereksız tartışıp ortamı germesin lüzumsuz kıskançlık yapmasın kafi..
Kılolu zayıf güzel cırkın vs bunlar bıraz gelıp gecıcı 2 çocuğu olur kılo alır mesela veremez gıbı gıbı.. hersey hallolur sporla sunla bunla telafi edılır.. onemlı olan kadın kadınlığını adam ıse adamlığını bılsın..20 YorumlaFrekanslar uyuyor ve eş olmanın yanı sıra arkadaş olmayı becerebiliyorlarsa yeterlidir.
Eşine sadık olup doğruyu söylediği ve saygılı olduğu sürece iyi bir eştir.
Makarna yumurtadan başka bir şey bilmese bile böyle biriyle ömür geçirilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için;
- Sadakat
- Temiz kalpli olması
- Para onun için sadece bir şeyleri almak için kullanılan bir araç olmalı. Para ve maddiyatta aşırı değer vermemeli.
- Güler yüzlü olmalı
- Bencil olmamalı
- Aile bağı kuvvetli olmalı Anaç bir karakteri olmalı yani.
10 Yorumla
+1 yılÜşenmedim saydım. 30 küsür Mavili ' Sadakat ' demiş... Ne menem şeydir bu Sadakat?
14 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde yok olmaya yüz tutmuş nesli tükenmek üzere olan bir bağlılık çeşidi 😐
- +1 yıl
Haklısın. Yaşanmış kadın/erkek aldatma hikayelerini okurum denk geldikçe. İki tarafında psikolojilerini anlayabilmek adına. Kadının aldatması daha tehlikeli birde. Farklı bir boyutu var ki; Çocuğu sevgilisinden yapıp kocaya kendi çocuğuymuş diye yutturmak. Çok büyük bir kötülük bu, vicdansızlığın alası.
- +1 yıl
Valla ben de erkek olsaydım Evleneceğim Kadın da bakacağım ilk özellik; Güven ve Sadakat olurdu. (Dipnot: Ne menem şeydir bu sadakat, sözü '' Ezel '' dizisinde geçer;) )
- +1 yıl
Aynen öyle , katılıyorum
+1 yılNe olursa olsun sevdiği adamın arkasında dursun. Desinler ki bu başarının arkasında karısı var. 😬
12 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğine sahip çıkmak önemli bir detay 🤜🤛
- +1 yıl
Evett 🦁
+1 yılSadık olsun, saygılı olsun, değer verdiğini hissettirsin, sevgisini hissettirsin, fikirlerimi önemsesin ve dikkate alsın, yediğine içtiğine kendine dikkat edip spor yapsın yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılAklından başka birini geçirmediği ve eşini de sevdiği müddetçe kendisi gibi olsun yeterli ki zaten evlenmeye karar verirken nasıl biri olduğunu kabullenip evleniyorsun.
20 Yorumla
+1 yılMaddiyatçı olmamalı. Maddi zorlukta hemen sırt dönmemeli. Seksi bilmeli. Anlayışlı olmalı. Yani sadece kadınların duyguları yok, erkeklerin de var. Erkekler de strese girebiliyor, bunalabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılHer iki tarafta dürüst ve saygılı olsa yeter yalan dolan olmadan yürekten sevene can feda edilir bence
20 Yorumla
+1 yıltavsiyem daima kendiniz olun.. Harika birisi diye.. biriyle birlikte olmayın.. sizi daha iyi yapacak kişiyle birlikte olun..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi bir eş olmak isteyen kadın adil olmalı. Kendisine sunulan tavır, saygı ve sevgi ne ise aynısını eşine sunmalı.
10 Yorumla
+1 yılİstersen dünyanın en iyi eş adayı olmaya hak kazan yine de aldatılırsın. Üzgünüm günümüz Türkiyesi ve erkekleri...
10 YorumlaYeri geldiğinde erkek gibi
yeri geldiğinde kadın gibi olmalı. Sözünün eri. Ve yatakta geyşa gibi olmakı10 YorumlaAnlayışlı olması, sevgi dolu olması suratsız olamaması memnuniyetsiz olmaması🤷
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılRejime başlamalıyız. Erkeğin en tatlı yeri beyni. Dır dır dır beynini yememeliyiz :) :) :)
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kimseye inanmamalı, beğendiği erkeği takip etmeli ve onu anlamalı.. Alçak gönüllü olup onu sevdiğine inandırmalı.. Bakımlı ve temiz olmalı ve en önemlisi eşi ile açık açık konuşmalı her konuda.. Eşinin her zaman arkasında durup ona destek olmalı.
00 Yorumlaİki tarafta mükemmel olmak zorunda değil mühim olan sevgi saygı ile bir orta yol bulmaktan geçer
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocasına Sadık olmalı. Aynı şekil de Kocası da Eşine.
10 Yorumla saygılı 💜🌺 olması önemli ve sınır çizmeli kendine
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya abi ben yorum yapamıyorum bu konuda bence oldukları gibi güzeller. 😁
10 Yorumla
+1 yılBize mantıklı şeyler sunan konusmalarda akılcı olan farkındalık sunan insan çok yaşar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın kendini bildikten sonra eşi kendini geliştirmeli bence
10 Yorumla Sadakatli, sevgiyi bilen, değer veren ve anlayışlı olmalı. Bu hemcinsim içinde geçerlidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi gibi olsun samimi olsu dürüst olsun saygı sevgi anlayış duysun he bide çok sevsin 😊
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle böyle soru mu olur :) Yeri geldiğinde az konuşan yeri geldiğinde sahip çıkan fazla kıskanç olmayan kocasına aşırı baskı uygulamayan biraz sempatik birazda duygusal yapısı olan hanım lazım :)
00 YorumlaNet ve saygılı olmalı. İnsanın kendi karakteri ve kendi hayatı var. Herkes kendi yaptığından mesuldür. Bu yüzden kimse için değil önce kendimiz için yaşamalıyız. Buna da ikş taraf saygı duyup anlayış göstermeli. Fedakarlık tek taraflı olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendisine yapılmasını istemediği şeyleri yapmasın , ya da beklentileri ne ise aynısını karşı tarafa vermeye çalışsın
20 YorumlaDerslere iyi çalışıyorsun güzel ev hanımı olacak senden evin bir odasını da spor salonu yaptığın zaman tamam bu iş 😎
00 Yorumla
+1 yılSoru bencilce bir soru, bu kadına yapılan bir haksızlık hatta, iki taraf da %50 verim verirse, eşit davranırsa mutlu olurlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim eşim saygısızlık yapmasın her koşulda yanımda olduğunu hissettirsin yeter başka bir şey istemem o zaman zaten benim için en iyi eştir
00 Yorumla
+1 yılSadece ömür boyu sevgi ve sadakatini göstersin yeterli. Onun dışında git para kazan getir yok güzel giyin yok bilmem zorbalık asla yapmam.
00 YorumlaYalan söylememeli ve tam sadakatli olmalı
#Hükümdar10 Yorumla
+1 yılBuradan bir kızla konuşuyordum her gece oral yapıyorum eşim çok memnun diyordu. Oral candır dili iyi hissettiren birde.
00 YorumlaÇok anlayışlı olmayacaksın Hep para isteyeceksin Kocanın anasına küfredeceksin Şimdiki erkekler böyle kadınların köpeği olmuş Biz böyle olmadık diye kıymet bilmedik
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saygı ve sevgi olsun birde olduğu gibi davransın yeter bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSadakat önemli. Güven olduktan sonra her şey mümkün.
00 Yorumla
+1 yılBirbirimizi ara sıra bağlarız bağlarımız iyidir. Çok mutluyuz böyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİtaatkar olmalı, anlayışlı olmalı. Fikir belirtebilir ama kocası ne diyorsa boyun eğmeli.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Önce kendini sevmeli. Sonra karşısındakini sevip saygı duymalı gerisi halledilir.
00 YorumlaMilyon müşteri ye oldugu gbi kocaya da muamele yapmalı. Çocuklar kocadan çıkmalı imkansız ama
00 Yorumla
+1 yılOna hem dost hem hayat arkadasi olmaliyiz daima sevgiyle kalmaliyiz tabi ki
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Saygı var ise olamıyors o erkekte bir sıkıntı vardır
00 YorumlaBunu erkeklere ya da kadınlara soramazsın sen kendin iyi bir eş olacaksın ki karşındaki kişide sana göre şekil alacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel sevsin
Yalan nedir bilmesin
Sadık, güvenilir olsun
Vicdan ve merhamet sahibi olsun
Bunlar olduktan sonra gerisi gelir. Düzgün karakter sahibi olamadıktan sonra hiçbir şeyin önemi kalmıyor10 YorumlaEvine, kocasına sahip çıksın yeter.
20 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı ögrensin yeter. Acıkınca dünya cehennem...
10 Yorumla
+1 yılSevsin sadakatli merhametli ve babayigit olsun pısırık olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisi olsun, samimi olsun yeter ki yapmacık ve özenti olmasın
00 Yorumla
+1 yılhiç bişey yapmasına gerek yok bence doğal olması yapmacık davranmaması kafi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOna künefe yapacam daha neyy 😏
30 Yorumla Valla açık olayim ben kadınsı erkegim kadınlara pasifim biriyim 21 yaşındayım erkeklihimi hiç kullanılmamış biriyim beni kabul etsin yeter
00 Yorumla
+1 yılMarifetli olmalı çoğu konuda 😉👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yalansız olsun yeter...
10 Yorumla
+1 yılAteşli ve sadık olmalı.:D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. mesela resimdekini yapmamalı
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beyler, sizce bir kadın daha iyi bir eş olmak için ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım