+1 yılEşine bu ihaneti yapamazsın hakkın yok. Ne demek özlemişim aşığım görüşüyoruz? Allaha şükrediyorum sizin gibileri görünce cehennemi yarattığı için. İslamda evli kadının zina etmesinin hükmü ölüm biliyor musun cahil? Müslüman değilsen Allah korkun yoksa önemi yok tabi senin için. Çocuğun yoksa ayrıl eski sevgilinde alacağını alsın gitsin sende sap gibi ortada kal. Sonra eski eşinin peşinden koş o da tabi seni affederse... ne meraklısınız hayatınızı mahvetmeye evlenmeden önce sağlam durmayan güzel bir sona varmayan ilişkin mi sonrasında düzelecek kafayı mı yedin kendine gel. Bıraksın yakanı yarın öbür gün buluştuğunuza dair eşine karşı tehdit eder seni olmayan şeyleri yaşadık diye anlatır iftiraya uğradığın yetmez gibi yuvandan da olursun. Söyle seni aramasın yazmasın buluşmayın daha fazla rahatsız ederse eşine söyleyeceğini de. Bulustugumuzu söylerim derse korkma peşimi bırak diye gittim hiçbirinde ikna olmadı der yalanlarsın. Yıkma yuvanı ya da yık eşin kurtulsun ona yazık sana üzüldüğümden değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bikere onun ne kadar karaktersiz olduğunu, senin evli oldugunu öğrendikten sonra görüşme talabinde bulunmuş olmasindan anlamış olmalıydın. 3 senenin sonunda sana geri dönmüş olmasi, zaten düştüğü boşluğu değerlendirmek adına olduğunun göstergesi. Aksini iddia ederse 3 sene boyunca nerdeydin diye sorarlar adama. Ha tabi senin bu talabe karşılık vermen ayrıca facia... Sor bakalım ona madem biz bu kadar birbirimizi seviyoruz, kocam dan ayrılıp seninle evlensem mi diye. Alacagın cevabı sende biliyosun bence. Emin ol aşığım dediğin, seninle aynı suçu işleyen adam dahi sana guvenmicek. Kocasına bunu yapan bana da yapar diye düşünmicek birini tanımıyorum ben. Kendisi karaktersiz olsa dahi...
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bu anlattığınızı eşiniz size yapmış olsa ne hissederdiniz onu düşündüm açıkcası. Apar topar evlenmiş olsanız dahi 3 yıldır süren bi evliliği canı isteyince sizi bulup, özleyen biri için mi tehlikeye atıyorsunuz?
Umarım yaptığınızın yanlış olduğunu anlarsınız.
Bu sadakatsizliği kendinize yakıştrmayın en başta.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Akıllı olun. Erkek arkadaşınız tabi evlendikten sonra daha risksiz ilişki kuracak, birlikte olmak isteyecek sizinle👍 bu durum önce kocanıza, sonra da kendinize büyük saygısızlık olacak😉 eğerki sevgiliniz adam olsaydı 3 yıl beklemeden hatasını telafi ederdi. Şimdi onun attığı atacağı usta demlenmiş yalanlar zincirine kanma, yol ver engelle, sosyal medya kullanma ve engelle gitsin ve numaranı değiştir. Zarar göreceksin, benden demesi. Şimdi evlendiğine kızar sana, ayak yapar el yapar, evlenmesen, seninle evlenirdim diye dötünü yeyim ayakları yapar😊😉💐 sorunun cevabını biliyorsun aslında
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
+1 yılKendi saçma sapan duyguların ya da vazgeçmeyişlerin yüzünden bir adamın masum duygularıyla, hayatıyla ve şahsıyla oynamanın neresinde namus şeref gezer?
Buna ne hakkın var?
Ya çıkar defolur gidersin hayatından hem de o adama hiçbir şey hissettirmeden ya da o sözde aşık olduğun sapığını defeder bir daha da sayfasını, konusunu açmazsın!
Bir de utanmadan "ben aşıkmışım o eski olana bunu anladım" diyorsun yahu ne rahatsınız ulan siz.
Adamı hasta etmeyin ulan şu geldiğimiz hale bak.
O cafe köşelerinde görüştüğünüzde hiç mi canın yanmadı hiç mi ölmedin?
Birini aldatıp ihanet ediyorsun ve erkek, senin ihanetinin yüzünden ne yapsa suçlu oluyor.
Arkadaş insanların damarlarına basmaktan vazgeçin.
Ya da tutup bir saplantılın varsa başında, başka insanla evlenip o insanın da hayatına müdahale etmeyin. Hayatına sokmayın b*ktan duygularınızı.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evet geçmişin hatrina bir çay kahve içilmişO diyor özledim sen diyorsun aşığım görüşmenin devamını tahmin etmek çok zor değil aslında. Eski de olsa sevgili yaptığının doğru olmadığını düşünüyorum. Eşin aynı şeyleri yapsa ve sana söylemese ne hissedersin hiç düşündün müKafanı daha fazla karıştırma senin duyguların ile onun düşündükleri aynı olmayabilirBu görüşmelerin sonunda en çok üzülen sen olursun kimse seni anlamazDaha fazla ileri gitmeden sonlandir lütfen10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendinden sorumlu. O dahil olabilir hayatına ama sen dahil etmemeliydin. İnan ki bu çirkin ilişkiler insanın ömrünün sonuna kadar vicdani bir ağır yük olarak taşınıyor. Olacak bir ilişki olsaydı bu duruma gelinmezdi zaten. Henüz zarar boyutu az iken bitirmeniz herkes icin uygun olacaktır. Anlık keyifler icin insan bunu kendine ve çevresine reva görmemeli.
30 Yorumla
+1 yılEşine sana güvenen insana ihanet ediyorsun. Bence şu yeryüzündeki en alçakca şey sana güvenen birine ihanet etmektir, senin ihanet ettiğin kişi hemde hayat arkadaşın. Saçma sapan iş yapma evlisin sen. Kocan duysa ya o adamı öldürür ya kendini öldürür sende bir ömür vicdan azabı ile yaşarsın birilerine sebep olduğun için. Aklını başına al
20 Yorumla
+1 yılSeninle sadece cinsellik için birliktelik ister. Sevgi vb durumlar yoktur. Ayrılıp seninle evleneyim desen kem kum eder. Hazır kocandan ayrıldın , o da seninle gidebildiği yere kadar kaçak göçek takıldı ve sonra seni bıraktı böylece nokta koyuldu. Eline ne geçecek? Yola çıktığını yolda gördüğüne değişirsen , bu işin sonu hiç iyi olmaz.
20 YorumlaYaptığının yanlış olduğunu bile bile bunu soruyorsun. Eşine de yazık.. evlilik öyle aceleyle yapılmayacak kadar önemli bir kurum, bak görüyorsun bunu yaşayarak. İçinde bitirmediğin duygular var iken başka bir adama koşmuşsun.
Eşini sevmiyorsan boşanmayı düşün, bunu yapamam diyorsan o adamla görüşme. Bir tarafı seçmek zorundasın bunu sende biliyorsun.. umarım yanlışından çabuk dönersin daha fazla üzülmeden.
İyi günler20 YorumlaSevgiliyken ayrılıp başka biriyle evlenip eski sevgilileri yazınca hemen ''ayy duygusal boşluktaydım aklımaa girdi'' dersiniz hemen. Sokmayın aklınıza, beyninizde yer kaplıyacaksa evlenmeyin. Sonra haberlerde okuyoruz cinnet geçiren koca karısını ve eskı sevgilisini vurdu diye. İnsan evlenmeye korkuyor hmng
20 Yorumla
+1 yılEn baştan unutamadığın birisi varken başkasıyla evlenmemeliydin, ama olmuş. Daha fazla bunu sürdürmeden bir şeyler yapman lazım. Eğer kararından netsen ve görüştüğün kişiyle bir gelecek kurmayı hayal ediyorsan eşini karşına alıp konuşabilirsin. İkiniz de gençsiniz onun da önüne onu sevebilecek başka kişiler çıkar. Ona da yazık etme açık açık konuş anlat boşanın, dünyanın sonu değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ama tek bi şeye değil emin ol ilişkisi olmayan insanlar bile evlenmeden önce birini sevmiş oluyor karşılık alamayınca da sevgi bitmiyor ben birini seviyorum o zaman kimseyle evlenmiyim de denmiyor önüme bakayım unutayım zaten olmayacak diyoruz sevmeyi bıraktığımızdan değil bence
- +1 yıl
Bence evleneceğin kişiye karşı olan hislerin o nasılsa olamayız dediğin kişiye olan hislerinden daha azsa evlenmeye hazır değilsin ve sağlıklı bir evlilik olmaz o. Benim bildiğim evleneceğin kişiyi herkesten çok sevmen lazım ki bir ömrü paylaşabilesin. Ben de karşılıksız sevdim, benim de 4 yıl aptal gibi hiç bir karşılık alamadan sevdiğim birisi oldu ama eğer evlendikten sonra bana bir adım atsaydı nerdeydin bu zamana kadar der yüzüne bile bakmazdım. Kendinizden böyle bir şüpheniz varsa da eşimi diğer herkesten öne koyabiliyor muyum, çocuklarımın babası olacak adamı gerçekten herkesten farklı görüyor muyum onu gerçek anlamda seviyor muyum diye bakın. Yıkılan evlilikler insanların bu ani kararlarıyla evlenmesi yüzünden oluyor zaten. Kendinize güvenmiyorsanız hiç bu yola girmeyin derim. Bence evlilik böyle bir şey
- +1 yıl
Ben soruyu soran kişinin evlenirken “eski sevgilim gelse görüşürüm” kafasında olduğunu sanmiyorum gerçek tepkimizi anca yaşayınca görürüz ama dediğin doğru evleneceğimiz kişi daha ön planda olmalı
- +1 yıl
Görüşüyorlarmış zaten. Açıklamayı okuyun kocasından gizli görüştüklerini söylüyor.
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. o kadar çok seviyorsanız neden ayrıldınız. eski sevgilinle buluşman eşine ihanet olmuyormu. şimdi masum buluşmalar sonra hafif öpücükler zaman geçer iş ilerler. ateş yükselir araya cinsellik girer. bu işin sonu hayır getirmez. ya eşinden boşan ya da bu ilişkiyi bitir. iki erkegi birden idare edemezsin. sen evlendin diya sana kızmış. bu hakkı nereden alıyor acaba. uçuruma dogru koşuyorsun haberin olsun
10 Yorumla
+1 yılAşık olmaz sizin için bu kadar kolay mı?
Uzun ilişkiden çıkınca nasıl yeni birine evlenecek kadar aşık oldun?
Neyse çocuk yoksa ayrıl ama önce kendi içinde "ona gerçekten evliliğimi bitirecek kadar aşık mıyım ve o da benimle evlenmeyi düşünüyor mu?" sorusuna cevap bul.
Yoksa kurulu düzenini bozduğunla kalırsın.10 Yorumla
+1 yılSizi anlıyorum ama bazı şeyleri yapmanın bi adabı olmali... sen evlisin başka bi erkekle iliski ye ılımlı iseniz bu gizlilik içerisinde olmali... kimseyi üzmeden sıkıntıya koymadan ( kocani da üzme ) ... ya istemediğin iliskini bitir ya da ikisininde devam ettirmek istiyorsan lütfen gizli ...
10 Yorumla
+1 yılYaptığınız çok yanlış bir şey. Çok geç olmadan hayatınıza aldığınız gibi çıkarın derim. Eşinize yazık çocuğunuza yazık. Evliliğinizde mutlu değilseniz ayrılın. Ondan sonra görüşün istediğiniz kişi ile. Seni gerçekten seven biri olsa zaten senin evliliğine saygı duyar iletişime geçmezdi eski sevgiliniz. Ben bu durumu lehine kullanmak istediğini düşünüyorum onun. Eşinize sadakat sarsıntısı yaratıyorsunuz bunun vicdan yükü omuzlarınızda bir ömür boyu gider.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim çok güzel yazmışsın, diğer insanlar a bakıyorum da, cevaplara bak kafayı yicem, ilişki olacak sa da gizli gizli olsun diyorlar, böyle bir kafa yapısı olabilir mi ya, resmen kötüye teşvik ediyor lar insanı, yemin ederim böyle insanların beyninden şüphe ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen basıl böyle bir şey yapıyorsun? O kişi bir kere seni başkasıyla evlenmene göz yummuş aen onu nasıl tekrar kabul edebiliyorsun seven insan asla bırakmaz başkasına da yar etmez o kocana acıdım yazık adam herşeyden bi haber aklını başına topla diyemicem artık aldaymışsn bence boşan kocandan nasıl yüzüne bakıcan bunlardan sonra? Ha sakın çocuk da yapma bu evlilikte o çocuğa yazık
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa eşinden boşan ya da onunla iletişimi kes. Evlendikten sonra telefon numarası değişmeli ve sosyal medya kullanılmamalı. Yok illa kullanacağım diyorsanızda tarihli profil fotoğrafı eşinle olmalı. Bence nefsine hakim olamıyorsan karşı tarafı uzaklaştıracak şeyler bunlar.
20 Yorumla
+1 yılHayatıma dahil oldu ne demek mümkün mü böyle bir şey sen izin vermeden.. eşine yazık ya o adam senin oyuncağın değil soyadini taşıdığın sürece uzak dur eski sevgilinden
51 Yorumla- +1 yıl
muhtesem bi kadinsin taktir ettim
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yazik ediyosun farzet ki ayrildin onunla evleneceksjn, olmaz, yine ayrilirsiniz. Sevmek yetmez bazen. Benzer cok hikaye gorduk. Aklkn varsa onunla irtibati kesersin ama bunu yapmayacaksin. Kendine de kocana da yazik ediyosun
21 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru ya
Ona aşıksan eşine aşık değilsin demektir. Eşinden ayrıl bari, yazık adama. Kimse aptal yerine konulmaktan hoşlanmaz. Aranızda bir şey yok diyorsun ama ona aşık olduğunu söylemekten de çekinmiyorsun. Evliliğin senin gözünde zaten bitmiş bir durumda...
20 YorumlaKocan diyemicem çünkü adama seni yakıştıramadım kaliteli bir kadını hak ediyor. şu an evli olduğun insanın ahı bir ömür bırakmayacak yakanı asla mutlu olamayacaksın. Her konuda çıkabilir ahı evlilik sağlık aile bir yerden sınanırsın. Sonra neden başıma bunlar geldi derken evli olduğun adamı hatırlar evet ben onu aldatmıştım dersin👍 Aldatıyorsun Çok kötüsün. Hayat kadınlarından bile betersin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu bildiği halde yazan adamdan ve diğer tarafta eski sevgilisine hala aşık olduğunu söyleyen eşini şu yaptığı şeyle aldatmış sayılan kadının ilişkisi yürümez. Eşini bırak yazık günahtır şu an bile bitmiş sayılır bu evlilik bence 👌
10 Yorumla
+1 yılSeninle sorunsuz bir şekilde ilişki yaşayabileceğini düşünüp sana yavşıyor demektir amaç belli bence kocana ihanet etme ya boşan ya da eski sevgilinle görüşmeye sonver
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğiniz kişiye aşık değilseniz, ortada çoluk çocuk olmadan boşansanız daha iyi olur. Eski sevgilinizle ne olur bilemem ama evliliğinizden hayır gelmeyeceği kesin.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde görüşme sonrası eşine ulaşıp biz görüşüyoruz hala derse senin bir şey yapmana gerek kalmaz yakında haberlere çıkarsın. Aynısını eşinin sana yaptığını düşün ve hayatından çıkar eskiyi.
20 Yorumla Genelde bu tarz konularda susma hakkımı kullanıyorum çünkü ne yaşadığını bilmeden oha terbiyesiz kocana yazık demek istemiyorum ….
31 Yorumla- +1 yıl
burada kocasının kadına ne yaptığını tartışmıyoruz. burada aile birliğini dirliğini tartışıyoruz. ülkemizde bu gibi sadakatsizlikler sonucu olan ölümler var. Türk erkekleri ataerkildir. sen bakma burada anasına hallenen klavye delikanlısı gecinen erkek tiplemelerini, evliliği ayakta tutan insani değerleri göz önüne getir, bugün evli olmaya bilirsiniz ama yarın evlenmek isteyeceksiniz, Türk kadınları ile evlenmeyin diye kamu oyunda ciddi yazılar varken, belki de bir gizli ruh hastası erkek ile evlenerek ya öleceksiniz veya hayatınız zindana dönecek, hele ki KizlarSoruyor web sitesinden haberdar ise bu koca adayınız. bu kadın haysiyetsizlik yapıyor. bunu tartışıyoruz. Allah akıl fikir versin sizede ve umarım başınıza ilerde birgün kötü şeyler gelmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkocanın parası iyi ise devam et ya da bu elemanın fazla ıse parası boşan buna koş.
yok dıyorsan kumda yürürüm izimi belli etmem çift tarife takıl.10 Yorumla
+1 yılEvlisin madem eşinden boşanmadan konuşman hiç hoş değil. Ya anlamıyorum aklında biri varken neden evlenir insan. Evliyse gözü neden kayar başkasına. Evlenmişsin yuvanı kurmuşsun işte insan ol artık evine eşine coluguna cocuguna bağlı ol kır dizini otur bu nedir kardeşim be
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan sizi yakalayacak ve sonra haberlerde ''yine bir kadın cinayeti'' başlığı ile seni göreceğiz, olacağı bu...
Eski manitanı seviyorsan kocandan ayrıl...10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir yoldasınız. Daha da ileriye gitmeden eski erkek arkadaşınızı hayatınızdan çıkarın. Şimdi 2 medeni insan gibi konuşuyor olsanız bile zaman geçtikçe farklı bir hâl alacaksınız.3 yıldır aklı neredeymiş de şimdi sizinle iletişime geçmiş, o da ayrı bir merak konusu. Sizin evlenirken yaptığınız gibi boşluğa düşüp özlüyor numaraları yapıyor olabilir. Çok fazla duygu beslemeyin o yüzden...
10 YorumlaGörüşme kafanı karıştırma,, evli oldugunu bile bile seni bulması hoş değil.. Sana ne hakla kizabilir pardon bi kere saygısı yok sana hayatina ne hakla dahl olabiliyor..
10 Yorumla
+1 yılSana kendini hatırlattı, doğrudur, lakin bu tarafta ki. Kocana yazık değil mi, kocan hatırlatmadıysa kocana yaşadıklarını anlat onunla yaşa, yoksa eskiden onunla yatmışsın belli canın yine çekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Beraber ol ama aşık olma, lise aşkımla aynı durumu yaşadık, olay aşka dönünce saçma sapan sonu olmayan bir yola girersiniz, beraberlikten fazlasını aramayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Yaptığını doğru bulmuyorum. Önce kendine olan saygını korumalısın. Aşığım deme aşk geçici Bi duygudur. Tutku alışkanlık demek daha doğru
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocandan ayrılırsın sonra eski erkek arkadaşın yine seni bırakır eldekinden olduğunla kalırsın. Bu yazdığımı hatırla
50 Yorumla
+1 yılMuhtemelen seni kullanacak hayatın mahfolacak. Geri dönülmez hata yapmassin umarim
32 Yorumla- +1 yıl
Öyle de insan söylemeden duramıyor işte belki yanlış yaptığını fark eder
+1 yılSürekli erkeklerin aldattığını göre göre sanırım bir kadının aldatması hoşuma gitti :)
Aşıksan boşan gitsin..10 Yorumla
+1 yılŞimdi hayatında eşin var. Onla hala devam etmenin anlamı yok. Ha çok seviyorsan boşan git exinle devam et ama sonra haberlerde görüyoruz sonuçlarını
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHala seviyorsan ve o da seni seviyor ve istiyorsa, bir çocuğun da yoksa senin için çok zor değil aslında durum. Çocuk yoksa, ayrılmak kolaydır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evli kadınları bu kadar kolay Kandıra biliyorlar. Yarın seni yatağa atmak için de uğraşacak ve ondan sonra senden vazgeçecek
10 Yorumla
+1 yılBoşan
Boşan
Boşan
Boşan
Boşan
Boşan
Boşan
Boşan
Boşan
Boşan
Boşan
Boşan10 Yorumla
+1 yılöncelikle kız kardeşim kestane balının diyarı zonguldaktan tüm dünyaya selamlar ikinci olarak 'şey' ayrı yazılır. asıl konuya gelecek olursak halka açık bir alanda oturmakla yanlış yapmışsınız. sonuç olarak hangi abimizi seviyorsan onunla ol hayat kısa sevginin aşkın tadını çıkar bacım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBak eşine acı de ki hakkını helal et bana ama ben eski sevgilimi seviyorum boşanalım
20 Yorumla
+1 yılBende senin durumundayim aynı seyler ama ben konusmuyorum gorusmuyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Evlendiğin adama saygın olsun biraz. Görüşme iletişimi kes. Ya da boşan öyle görüş.
10 YorumlaAşıksan yasaya bildiğin kadar yaşa boşan onun kölesi ol sonra yapayalnız kalacaksın her türlü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına dahil etmeseydin, dahil oldu demeyecektin. Tek suçlu sensin ne o, nede eşin...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendine eşine saygın olsun ya bitir ya da evliliğini bitir
10 Yorumla Öncelikle eşine yoksa bile evliliğine saygı duymalı ve kendine gelmelisin
10 Yorumla
+1 yılniye aldım hayatina onun amacı belli ne çabuk kaniyorusnz hemen ya 3 5 tatlı soze
10 YorumlaKafanı çok güzel karıştırmış sende meyilliymişsin ama ateşle oynuyorsun bil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnca seks ilişkiniz olur olan olmuş akilini başına al görüşme heryerden engelle
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. umarım medeniyet seviyesinde kalırsınız,
ve yine umarım hevestir de çabuk geçer.10 Yorumla
+1 yılEvli barklı kadınsın kendine gel, eski sevgiliyle konuşmak ne demek
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama ona karşı hislerim buna engel oluyor ben unutmuştum ama birden bire yazıp kendimi hatırlattı
- +1 yıl
Evli bir kadına yazması ayrı bir iğrençlik zaten, yazarsa engellersin olur biter. Hala konuşuyoruz ne demek cidden kafayı yemişsiniz siz dünyanın çivisi çıkmış
- +1 yıl
Senin yanlişin ilk başta ona cevap vermen zaten
+1 yılSizin gibiler nefes almayı hak etmiyor insanların birbirine güveni kalmadıysa evliliği dusunmuyorsa sizin gibiler yüzünden gerçekten insan olmak çok mu zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılYaşasın sadistlik ve takım elbise, kadın cinayetleri olduğunda hayır bayrağı kaldıranları vuracaksın. 1 düğün şu çağ da en kötü 800k sana yapılan masraf kadar ederin yok
12 Yorumla- +1 yıl
Valla ben düğüne karşıyım gerek yok o kadar masrafa tatile gideriz daha iyi diyen kızları harcayıp elin kızına düğün yapıyorlar kaşınıyorlar
- +1 yıl
@Kartonhelva benim sinirimi bozan konulardan biri bu, değer verip masraf yaptığım birinin bu derece saçmalık yapması
+1 yılBöylelerinin sevgilisi olsun, evlensin, el üstünde tutulsunlar; bizim gibi gözüyle dahi aldatmayanlar da tek başına americano içsin djjdjdj
20 YorumlaEski erkek arkadaşı diye bi şey yok evlisin sen şu an. Evli olduğuna odaklan.
20 Yorumla
+1 yılO yüzden de her önünüze gelenin çıkma teklifini kabul etmeyin ayy çok tatlı ayh çok yakışıklı diye. Erkek kardeşin, kuzenin varsa söyle bi gözünü korkutsunlar
20 YorumlaEşine saygısızlık ve ihanet sayılır bu o yüzden ikisinden birini bitirmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMidesiz pislik evlisin ve eski sevgilinle buluşuyorsun bide bunu normalleştirmek için halka açık yerde diyorsun. Sen ve senin gibiler ölmeyi hakediyor
51 Yorumla- +1 yıl
Duygularıma tercüman olduğun için saol
+1 yılİletişimini kopar yaptığın şey de hislerin de normal değil
51 Yorumla- +1 yıl
Nerelerdesin canım hiç yazmıyorsun
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir
.-10 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat