Önce kızın duygularını bi yoklamanı daha sonrasında açılmanı tavsiye ederim. Aksi takdirde hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bence önce kızla arkadaşlık kurmayı dene. Dersleri bahane edip iletişim kurmaya çalış. Konu konuyu açar, sohbetiniz bir şekilde ilerler. Baktın kızla iyi anlaşıyorsun sosyal medya hesaplarından ekle. Birazda oradan sohbet edin. Kızın paylaşımlarını beğen, arada fotoğraflarına yorum yap. O da aynı şekilde karşılık verirse kızı güzel bir cafeye götürür gönül rahatlığıyla duygularından bahsedersin. Hiçbir plan yapmadan kıza direkt açılırsan diğer erkeklerden farkın kalmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYağmurlu bir gün sabah kalktığında geç aynanın karşına 3 kere >açıl susam açıl< de bitince bir tur kendi etrafında dön ve çık okula git.
Yağmur kesince gökkuşağı çıkar gökkuşağı arkanda kalacak şekilde konuş kızla.
Gökkuşağı önemli. Gökkuşağı çıkmazsa olmaz.03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bunu yaparken günlerden salı olmalı ve rüzgar batıdan esmeli onu unutmuşsun.
- +1 yıl
@Clairvoyante hakkaten onu atlamışım ben iyi oldu yazdığın yanlış yapacaktı
- +1 yıl
Rica ederim, amaç yardım etmek dfghdf
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sosyla medyadan takip et
Gördüğünde konuşmaya çalış bir şey bulamazsan dersler ile ilgili birşeyler sorOnunla aynı ortamda olmaya çalış Zamanla anlayacaktır senin duygularınıZamana bırak biraz yakınlaş uygun zamanı bulduğunda duygularını söyle00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGit muhabbet kur, sonra eğer seninle konuşmaya istekli ise 2-3 kere muhabbet ettikten sonra bir şeyler içmeye çağır. Ergen gibi açılmana gerek yok, üniversiteli yaşında ters teper. Kızla muhabbet kurman ve bir yere çağırman, senin niyetini belirtir zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılBen not yazıp çantasına atardım ya da her gün takip ederdim. Evinden okula giderken izlerdim korumak için ve öyle gözükmek için. Ama şimdi 6284 ile ilgili içtihat kararlarında bunlar taciz ve 2-7 yıl hapis cezası var. Paraya çevrilmez. Sabıkanda 15 yıl kalır. İş başvurusuna gidecek yüzün olmaz.
Şimdi kız senden hoşlanıyor mu aracı ile öğren. Kız hoşlanıyorsa senden, tutup öpsen bile hoşuna gidebilir. Ama sen tipi değilsen günaydın desen taciz olur.
Aracı bir kız kullan, rica et. Seni ona sorsun, göstersin, fikrini alsın.10 Yorumla
+1 yılOnunla aynı ortamlarda bulunmaya çalış kapısını aç tam o gelirken kapıyı bırak muhtemelen sana saydirıp seni farkedecektir ikinci seferede geçmesine musade et ve de ki geçen seferden sonra size kapattığım kapının soğuk rüzgarı gece kalbime esti üşüdüm
30 Yorumla
+1 yılDers notu iste, kafede çay içmeyi teklif et, sosyal medyada takip et, onun bulunduğu ortamlarda bulun, arkadaşlarıyla arkadaş ol, muhabbeti ilerlet ve açıl.
21 Yorumla
Soran+1 yıl10/10 bu iştee
Bakışmayla olmaz direk dank diye açılma kız bilse sevdiğini çok uğraştırır seni demedi deme 😂 Knk ayağına takıl sonra seni çok kız istiyormuşsun ama gönlün 1 kişiden yanaymış gibi yap ona hissetir onun olduğuna 1 kaç ay'a sevgilide olursunuz ilişkiniz güzel gideerss
02 Yorumla
Soran+1 yılOoo saoll
+1 yılKardeşim bırak bu süslü yazılanları aynı ortamda bulun birkaç kez bakışmaya çalış baktım pas vermiyor yanına git sohbete girmeye çalış daha sonra da vakti varsa bir şeyler içmeye Çağır ya da direk çay ya da kahve olarak üniversitenin kantininde yanına git birlikte içebilir miyiz diye sor
00 Yorumla
+1 yılKonuş , yakinlaş Biraz flört olun sonra sevgili olursunuz
110 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru yorum geldi sonunda, sence nasıl yaklaşayım ders mi konuşayım yoksa okeye falan mı çağırayım?
Soran+1 yılKız kankası var o gelir benimde kız kankam var 3 kız 1 erkek oynarız
Soran+1 yılAma başbaşa seviyorum kahve içmeye davet edebilirm
Soran+1 yılOlur çayda olur
- +1 yıl
dislike nie attin sirifsiz
+1 yılBir kaç gün göz teması kur o sana bakacağı an, yani göz göze geleceğiniz zaman gözlerini kaçır. Bu taktikle dikkatini çekeceğine eminim😀 sonra gidip yüz yüze tanışmak istediğini söyle
10 YorumlaÖncelikle erkek arkadaşın var mı? Erkek arkadaşın varsa tanıdığı birisine söyler Tanısırsınız Gerçekten bu işe yarıyor Ya çok ortam olsun demiyorum 2-3 kişi ortam yeterli olur
00 Yorumla
+1 yılGideceksin ve senden hoşlanıyorum diyeceksin oda evet ya da hayır diyecek sonra yolunuza devam edeceksiniz bu kadar
13 Yorumla- +1 yıl
Evet var ama korkunun da bir faydasi olmaz sana kizlar cesur erkek sever
+1 yılÜniversiteye gelmişsin hala duygularını dile getirmekten korkuyorsun. Git açık açık söyle dünyanın sonu değil sonuçta. Karşına alıp konuş.
00 Yorumlaİlgi var mı önce onu tespit etmelisin bunun içinde ortamlarda gözlemlemelisin kendini ona fark ettirmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani duruma göre degisir, birarada oluyormusunuz veya konusuyor musunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı masada oturuyoruz ama konuşmadık derste aynı masada birsürü kişi var ama bana bakıyor meraktan sanırım kesiyor
- +1 yıl
Ozmn hemen acilmaktansa bence biraz arkadasca yakinlasmaya konusmaya calis
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Bol sans
İki üniversite gördüm bu durumu yaşamadım. Git direkt olarak söyle veya tanış bir şeyler yap bence. Kimseden medet umma en güzeli...
10 YorumlaGit konuş, “merhaba” diyerek başlayabilirsin 😂
Kahve içermisin diye sor, amaç muhabbeti başlatmak değil mi?10 Yorumla
+1 yılOkulun itiraf sayfası varsa instadan o hesaba yaz mesajda o kızı tarif et
114 Yorumla
Soran+1 yılSen ne düşünürsün biri sana yapsa
- +1 yıl
Kötü düşünmem derim gel tanışalım falan
Soran+1 yılVay be
- +1 yıl
Ahaha noldu😅
Soran+1 yılBu cevabı alacağımı sanmam
- +1 yıl
Özgüvenli ol topla cesaretini belki olumlu karşılar
- +1 yıl
Ya karşılamazsa?
- +1 yıl
Ne bilim fikrimi söylerim
- +1 yıl
Anladım da. Bende mesela bu yüzden çokça açılmadım açılamadım beni rezil ederse herkes öğrenirse falan diye veya sapık tacizci derse adımı çıkarırsa falan diye.
- +1 yıl
Bence böyle kuruntu yapmaya gerek yok en fazla reddedilir önüne bakarsın
- +1 yıl
Kuruntudan daha çok yaşanmış şeylerden örnekler verdim açıkçası.
- +1 yıl
Anladım. Bilemiyorum denemekten zarar gelmez yine de bence
- +1 yıl
Anladım sağ olun.
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel güzel muhabbet et ettikçe duygularını da ifade edersin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Bence ilk olarak arkadaşça yaklaş daha sonra ufak ufak sevdiğini belli edersin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Kadınlar cesaretli ve kendinden emin erkeklerle konuşmayı sever. Rahat bir şekilde konuş
10 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanıyorum diyebilirsin. Cesaretli ol konuş en fazla, kabul eder ya da red eder dünyanın sonu değil ya bu. 🙂
10 Yorumla
+1 yılBaba arkadaşlık kurmaya çalış
Sonra da ilgilen karşılık görürsen açıl00 Yorumla
+1 yılCevabı bulursan banada söyle.. :) çünkü ne yapsak sapik rolüne geçiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılKanka bu tarz işlerde sistematik ilerleme li , mesela onu güldürmeye çalış onun sevdiği erkek tarzında giyin, ben senden hoşlanıyorum da direkt diyebilirsin ama onu güldürmeye çalış bir hediye al bak knk bunlar ise yarar
00 YorumlaBenim bi tanıdığım çok utandı, açılamadı okulların kapanma gününe kadar platonik kaldı, son gün söyledi ama kız çok geç dedi memleketine gitti, haklı da. Naparsan yap çok geç kalma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPic erkek değilsen açılma seni rezil eder.
Pic erkeksen de açılma o gelir sana yavşar.00 YorumlaOnunla konuşmaya çalış eger aynı sınıfta iseniz sohbet açmaya çalış biri onla aynı ortamda bulunmaya çalış demiş ama bu çok göze batar ve yanlış anlaşılma olabilir 😂😂😂 bunu pek tavsiye etmem
00 YorumlaVallahi tut kolundan seviyorum lan de. Evet demessen bırakmam de. Ama sonra sana ne olur bilemeyeceğim
02 Yorumla- +1 yıl
Taciz damgası yer
Soruma cevap verir misiniz ölüm kalim meselesi mdsm
10 Yorumla
+1 yılAçık iletişim. Onu tanımak istediğini efendice söyle. Önce arkadaş…
Belki sonra fikrin değişir10 Yorumla
+1 yılaçılmak diye bişi yok, kendiliğinden olmuyorsa demekki kızın gönlü yok, açıl direk red yicen :D
00 YorumlaMerhaba de sonra o da merhaba diyecek ve gözlerine bakarak seni seviyorum de
00 Yorumla
+1 yılYanı kalabalıksa instadan yürü
12 Yorumla
Soran+1 yılKanka kalabalık ya genelde instadan yürüyünce okulda ne yapcam ama? Hiç yazmamış gibi mi davrancam
- +1 yıl
İnstadan yazıp beraber kahve içelim mi de, randevulaş buluş işte
+1 yılGidip senden hoslaniyorum diyerek
20 Yorumla
+1 yılGit söyle işte nasıl acilacan başka
02 Yorumla
Soran+1 yılSana biri açılsa ne dersin
- +1 yıl
Her insanın tepkisi bir olmaz bana göre yorumlama
Çay içme teklifi et dostum , en sağlıklısı bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla direk gir konuya içinde tutmaktan iyidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGit anlat durumu çekinmene gerek yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbodoslama giricen mevzuya reis
00 Yorumla Direkt git seni seviyorum deyip dudağından öp.
00 Yorumla
+1 yılDik dik bak anlar zaten,
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan et ya direkt dal meseleye rahat ol 🤙
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan ne ya küfürü kabul etmemiş kdösjdösjdlw
+1 yılSaçlarından tut kendine çek
00 Yorumlarahat ol kasma kendini fazla
00 Yorumla
+1 yılÖnce yakından tanı umut varsa belli eder zaten
00 Yorumla
+1 yılbence önce bi tanı tanış. sksksksk
00 YorumlaÇekinecek bir şey yok. Git konuş uzatma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılAçılma. Get kızı aç. O zaman senin olur o kız
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aççam
- +1 yıl
Kızla arkadaşlık yakınlığı kur, kıza zaman sonra sahiplenirsin rahat ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi bölüm olduğuna bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yıl@dttppp tıp/diş okuyan kızla modacılık, halkla ilişkiler vs okuyan kızları farklı şekilde tavlama imkanın yüksek çünkü bundan bahsediyorum kanka bölüm diye
Soran+1 yılKanka anlat o zaman nasıl tavlıcaz?
Cevap sahibi+1 yıl@dttppp mümkünse tıp ve diş okuyan erkekler tavlamasın kimseyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirek açıl konus söyle ne var bunda
00 YorumlaArkadaş olarak yaklaş
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Direkt git konuş
03 Yorumla
Soran+1 yılSen ne düşünürdün? Sana dese hoşlanıyorum diye
Soran+1 yılFlörtleşirmiydin yoksa muhattap olmaz mıydın?
+1 yılPara ve altın ile
10 YorumlaKanka klasik yardırıcan geç kalmadan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş işte
00 Yorumla
+1 yıltweet yanına selam de
01 Yorumla
+1 yılÇok lazımdı yaa
00 YorumlaArkadaş ol devamı gelir
00 Yorumla
+1 yılSoyle yani Al karşına
00 YorumlaDirekt git konuş.. hoşuna gidecek tir.
00 YorumlaAçılmak derken tesettürü mü birakicaksin cok ayıp
03 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonusmuslugunuz var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yok ama göz göze geliyoruz
Cevap sahibi+1 yılIlk bir konuş tanış ondan sonra söylersin.
- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat