Aşk İlişkileri Sizce kızda 1.70 boy güzel mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ne çok uzun ne çok kısa ideal bir boy dkdjksjdj1.70 lik kızları sevin o kız benim gibi sporcuysa daha çok sevin 😂 Sizce kızda 1.70 boy güzel mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hijoteufeL Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güzel bi boy oranı. Uzun boylu erkeklere uzun kızlar yakışıyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bencede ama 1.70 uzunun kısası çok uzun değil skhdjd Yorumla hijoteufeL +1 yıl Evet çok uzun değil 1.70 iyi oran:)Uzun kız demek için en az 1.73 ve üstü olması lazım Yorumla Soran +1 yıl Aynen dkdjdjdjj Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Öyle bir arkadaşım var bacakları biraz uzun ama hoş bir fiziği var bence mükemmel 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Yani Türkiye ortalamasına göre orta değil uzun boy oluyor aslında ama fena da değil. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok uzun değil ama uzunun kısası fena değil derken beğenemedin galiba dkdnjdnd Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Benim beğenmem mi önemli hanımefendi şimdi sizin için 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmezsen umursamam ama beğenilmek herkes gibi benim de hoşuma gider Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Şımaracaksanız egolanacaksanız beğenmedim sayın hanımefendi ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Bu nasıl bir zihniyettir yaa 😂 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Mutlu olacaksanız güzel boyunuz hanımefendi ama o dışarıda gördüğüm burnu beş karış havada gezen insanlara ukala ukala bakan havalı züppelerden olacaksanız boyunuz itici hanımefendi 🤷🏻♂️☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmem benim boy 176 . Yani yanıma gider mi bilemedim 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sence 176 yanina 170 kiz gider mi veya 176 kısa mi Yorumla
AkınÖztürk98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Cidden 1.70 boy kızlara baya yakışıyor hele bir de sporcuysa. Ama ben erkek olmama rağmen 1.60'ım 🙇 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 170 lik bir kız 185 üstü erkeklerle ilgilenir. Uzun 170 165 en iyisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1.80 ve üstü ideal benim için Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Nerede o bebek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl burada djbdjdj Yorumla miroveteene_ +1 yıl O zaman youtube.com/shorts/FbK0IzDibbU?feature=share Yorumla
Thelove_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ben de 1.72 iyiyiz kızz ejjdkdh 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Harikasın 🔥 Yorumla Thelove_ +1 yıl Sen de 😍 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Kuru değilsen yerim 1 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gayet iyi... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir erkek için en ideal boy 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Erkek için baya kısa bir boy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır en ideal boy Yorumla Soran +1 yıl 1.50 lik kızlar bile o erkeğe bakmıyor dayı ne diyon ksdjkdjddj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada kadının boyunu konuşuyoruz erkeğinde 180 olmalı Yorumla Soran +1 yıl Erkek için ideal yazınca ben erkek boyundan bahsediyorsunuz sandım pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır 1.70 kadın boyundan en ideal boy bir kadın için Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne sporu yapıyosun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fitnes ve Kick boks Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tip yoksa napayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Güzel bi boy oranı. Uzun boylu erkeklere uzun kızlar yakışıyor.
Bencede ama 1.70 uzunun kısası çok uzun değil skhdjd
Evet çok uzun değil 1.70 iyi oran:)
Uzun kız demek için en az 1.73 ve üstü olması lazım
Aynen dkdjdjdjj
Öyle bir arkadaşım var bacakları biraz uzun ama hoş bir fiziği var bence mükemmel
Yani Türkiye ortalamasına göre orta değil uzun boy oluyor aslında ama fena da değil.
Çok uzun değil ama uzunun kısası fena değil derken beğenemedin galiba dkdnjdnd
Benim beğenmem mi önemli hanımefendi şimdi sizin için 🙂
Beğenmezsen umursamam ama beğenilmek herkes gibi benim de hoşuma gider
Şımaracaksanız egolanacaksanız beğenmedim sayın hanımefendi ☺️
Bu nasıl bir zihniyettir yaa 😂
Mutlu olacaksanız güzel boyunuz hanımefendi ama o dışarıda gördüğüm burnu beş karış havada gezen insanlara ukala ukala bakan havalı züppelerden olacaksanız boyunuz itici hanımefendi 🤷🏻♂️☺️
Bilmem benim boy 176 . Yani yanıma gider mi bilemedim
Peki sence 176 yanina 170 kiz gider mi veya 176 kısa mi
Cidden 1.70 boy kızlara baya yakışıyor hele bir de sporcuysa. Ama ben erkek olmama rağmen 1.60'ım 🙇
170 lik bir kız 185 üstü erkeklerle ilgilenir. Uzun 170 165 en iyisi
1.80 ve üstü ideal benim için
170im bende dnndnd iyi tani
Nerede o bebek
burada djbdjdj
O zaman youtube.com/shorts/FbK0IzDibbU?feature=share
Ben de 1.72 iyiyiz kızz ejjdkdh
Harikasın 🔥
Sen de 😍
Güzel bacaklar da iyi oluyor gösterişli 😃
tam ideal boy benim 1.84 çok fazla
Kuru değilsen yerim