İş yerimde evli bir çift var. Adamı bana bakarken yakaladım bir kaç kere ama yakalanınca kafasını o kadar hızlı çeviriyor ki ister istemez bende noluyor lan diye bir his oluştu. Normal bir geçişle başka yere bakmaya devam etse bu kadar garipsemicem. Aniden hızlı bir şekilde çeviriyor kafasını. Amacı ne sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Fikri olan yok mu?
Bakarken yakalanınca aniden kafayı çevirmek neden olur?
Daha önce başka bir iş yerinde bir kaç kere karşılaşıp ufak bir iki sohbetimiz oldu, o zaman gayet sıcak kanlı sohbeti iyi bir adamdı, zaten tipi baya iyi, ama burada içine kapanık takılıyor , arada selamlaşıyoruz o kadar.
ya tabi benim kafa gitmiş :d 3lü esas sandığındanda yaygın. bunlar duygusal birliktelikler değil, evet haklısın belki bireysel olarak sana yazsa muhtemelen kafasını koparır ama belki her gece fikir olarak yataklarında adın geçyordur
Adam evli ve eşi de bizim iş yerinde, kafayı peynir ekmekle yemedim. Üstelik bana bakarken yakaladığım tek adam da o değil. O sadece kafayı aşırı hızlı çeviriyor , ondan dikkatimi çekmeye başladı napar bu diye
E eşi aynı çatı altında çalışıyor senin bişey demenden çekiniyor ama gözünü de alamıyor büyülemişin demekki çekiciliğin ile korkudan Bi anda kafayı çevirmiş o adam ama anlattığın gibi Bi hatun isen bakması normal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onun yerinde olsam seni bi kosede yakalyip dudaklarina yapisirdim
Gerçek hayata geri dön istersen, öğretmeniz biz okulun ortasında öğrencilerin gözü önünde mi yapacak bu dediğini
Yapmnin hayali gercegi yok. Kafasina koyan yapar. Ayrica okul demedin. .
Herkimsen artik bana mesajdan yaz
İlgisini çekiyorsun begemiyor ama utanıyor
Bir zahmet utansın adam evli ve kadın da bizim iş yerinde
Ee yani utansin ben utanmasin demiyorum karakter yoksunu
Eşine söylerim filan diye mi o kadar hızlı çeviriyor ki kafasını
Olabilir birde nasıl birisi belki içe kapanık ondan da olabilir
Daha önce başka bir iş yerinde bir kaç kere karşılaşıp ufak bir iki sohbetimiz oldu, o zaman gayet sıcak kanlı sohbeti iyi bir adamdı, zaten tipi baya iyi, ama burada içine kapanık takılıyor , arada selamlaşıyoruz o kadar.
Eşinden dolayı belli. Senin ona karşı hissettiğin birsey var mı
Evli çocuklu adam brad pitt olsa işim olmaz
Salla öyleyse
Etkileniyo demek senden
Kafasını usulca çevirse etkilenmiyor demek mi
Kacamak bakis. Ic geciriyor sana
Yakalanınca da panik oldu o zaman
Evet. Sen nasil birisin dikkat cekici mi gyiniyosun. Yalniz seninde aklina takklmis cocuk
Hayır gayet üsturuplu giyiniyorum, upuzun elbise giyerim hep, makyajımı yaparım ama hergün. Bekar olsa bilemem ama evli çocuklu asla
Anladim da sen bakimli hos biriysen gozunu alamamis senden. Genelde insanlar ilk basta en yakin cevresindeki etkilendigine bakar
Sana yuruyesim geldi. Kendini anlatinca. Bana mesaj atsana
Gelsene lutfen
Aklima takilan komik mi niye gelmedin.
Ne alaka ya, niye geliyormuşum
Istersen tabiki bu kadar sert cikmana sebep birsey yok. Aklima takildin ondan 🙂
kadın bakıyor mu
Hayır ya niye baksın kadın? Tesettürlü düzgün bir kadın
peki evlilikleri uzun süreli mi
3-4 senelik var diye biliyorum , çocukları da var
o zaman ilişkilerine heyecan katmak istiyor olabilirler :)
Ya senin kafa gitmiş, o 3lü senin sandığın kadar yaygın değil. Kadın adamın bana baktığını görse adamın kafasını koparır
ya tabi benim kafa gitmiş :d 3lü esas sandığındanda yaygın. bunlar duygusal birliktelikler değil, evet haklısın belki bireysel olarak sana yazsa muhtemelen kafasını koparır ama belki her gece fikir olarak yataklarında adın geçyordur
Yok artık ya
öyle. bunun için azıcık gündüz kuşağı izlesen yeterli ki itiraf sayfalarından bahsetmiyorum bile...
Zamanımı öyle boş şeylere harcamıyorum ben, maksimum arada buraya girerim
bende harcamıyorum ama haberlerde her gün farklı bir gündüz kuşağında yaşanan skandal :)
Sende sanki boş değilsin kankaa 😃😃😃
Adam evli ve eşi de bizim iş yerinde, kafayı peynir ekmekle yemedim. Üstelik bana bakarken yakaladığım tek adam da o değil. O sadece kafayı aşırı hızlı çeviriyor , ondan dikkatimi çekmeye başladı napar bu diye
Çekici biri olmalısın ki bakıyor bakımlı biri isen Bi erkeğin gözünü alamaması normal bence kanka
Bakımlıyım, güzel olduğumun farkındayım, bakmasını normal karşılıyorum benim garipsediğim kafayı neden o kadar hızlı çeviriyor yakalanınca dersin,
E eşi aynı çatı altında çalışıyor senin bişey demenden çekiniyor ama gözünü de alamıyor büyülemişin demekki çekiciliğin ile korkudan Bi anda kafayı çevirmiş o adam ama anlattığın gibi Bi hatun isen bakması normal
Yok değilim uyduruyorum :))
Yooo fazlası ile çekici bakımlı olduğun aşikar hanımefendi 😃😊😊 yoksa bakılmaz öyle yani
bos knk sal gitsin
bir şey yaptığım yok ki zaten :)
en iyisi