Uzun bir konu, imkansız ama çok seviyorum?

Merhaba arkadaslar, Malatyada yaşıyorum ve yaklaşık 9 aydır 32 yaşında bir beraberliğim var. Bu süre zarfında hiç bir zaman birlikte olmadık. O evli ve çocuğu var.
Ona öyle aşığım ki sizlere anlatamam. Bu sevgi ikimizede ağır geliyor ama bir türlü birbirimizden kopamıyoruz. Çok seviyorum onu. Defalarca bitirip barıştık. Çocuğundan dolayı bitirip bana gelemiyor. Vicdanende asla rahat olamadık.
Dün sabah saatlerinde bununla telefonda görüşüyorduk. Bana telefonda beni sevdigini falan söyledi ve aynı ısyerinde çalışan bir kişi bu konuşmalarımıza şahit oldup dinlemiş. Kadın suanda perişan bir halde. Bende onun zarar görmesinden, dedikodulara maruz kalmasından çok korkuyorum. Cok üzülüyorum 2 gündür. Kendimi affedemiyorum ve kafamda hayatımı sonlandırmam gerektiğini düşünmeye başladım.
Bu yazımda sizlerden görüş almak istedim. Bana tavsiyeniz var mı. Bu durumda ayrılmak falan kesinlikle olamaz. Bu durumda onu bırakırsam asla yakışmaz. Hayatını mahfetmis ve kendi hayatıma bakıyor gibi olmak istemiyorum. Sizce bu şahit olan kadın sevdiğim kişinin arkasından dedikodu yapar mı. Onu içinden çıkılmaz bir duruma sokar mı.
Uzun bir konu, imkansız ama çok seviyorum?