Uzun iliskide aldatılmak?

benim 7yıldır tanıdıgım bi kız vardı çıktık ayrıldk falan ama 2.5senedir beraberiz kafamızdaki soru isareti çıkmıyorduk lafta ama harici yapmadıgımız sey yoktu aşırı güvenirdi bana ben gecen hafta doğum gününü kutladım hersey güzeldi gecen gün beraberken telefonuna bi arama geldi bi erkek ismiydi sordum falan yalan söyledi emindim sonraki gün arkasını bırakmadım calıstıgı yerden biriymis ve 1aydır konusuyolarmıs kanıtladım ve buldum ama bana o kadar iyi davranıyodu ki aynı zamanda sükrediyordum şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm cocugu buldum aradım o da bilmiyormuş böyle birsey olduğunu ama hâla imkan vermiyorum ya o kadar bi güvencim vardı kendimce düsüncem biri yazdıgında bana söylerdi instagramdan falan filan söyleyince ona kızardım niye engellemedin hic yazmadan falan diye kavgayı büyütürdüm istesem sana söylemezdim derdi o kini tutup böyle bir sey yapmıs olabilir mi ben ciddi düşünüyordum bir anda herseyim yıkıldı aileler dağıldı keske diyorum olmasaydı ama oldu her olayda gönül alan bendim ama şu an ne yapmam gerekiyor hatam benimde var çok sinirli biriyim kısıtlardım daima ne yapmam gerekiyor piskolojim bile bozulmaya basladı attıgı adımı bile takip etmeye çalışıyorum.
Uzun iliskide aldatılmak?