Seneler süren ilişkin de aldatılmak?

Herkese merhaba benim 7 sene süren bir ilişkim oldu ailelerimiz biliyor hatta onu sülalesine kadar biliniyorum geniş ailesine kadar dıdısının dıdısına kadar tanılıyorum ben ne isterse onu yapıyordum a ise a b ise b yapıyordum asla bi istediği a ise onu z yapmamaya çalışıyordum biz çok çocukken tanıştık birbirimizin ilk aşkıyız yıpratıcı ama bir o kadar da dolu dolu aşk yaşadık herneyse benim annem akciğer ameliyatı oldu ve beni her zaman ona emanet etmişti bana bişey olursa yanında onun olduğunu ve olacağını bildiğim için gözüm açık değil demişti çok zor zamanlar geçirdim annemin yaşayıp yaşamayacağı dahi belli değildi psikolojim darma duman olmuştu çok yakın KARDEŞ dediğim insanlar beni yapayalnız bırakmıştı ve ben ona sığınmıştım geçenler de birlikteydik telefonuna baktığım da beni aldattığını öğrendim hemde bu zor zamanımda acımasızca aldattığını öğrendim asla beklemiyordum şok oldum yıkıldım o krizle de yanlışlıkla elimi kestim bunları onunla da konuştuğum da bir çukurun içine girdim ama çıkamadım dedi gitmemem için yalvardı ağladı ama sonrasında elime pansuman yaptırıp evime çektim gittim 2 gün çok aradı heryerden her elden aradı ama sonrasında inat olsun diye açık giyindim beni aldatmış olmasına rağmen bana dünyanın lafını söyleyip çekti gitti sonra akşamında tekrar aradı ama beni o günden sonra daha bir kere dahi aramadı soruyorum size çünkü çok merak ediyorum sevseydi böyle mi olurdu hem benim en zor zamanımda beni haince aldatıp hemde beni aramamak? Bu nedir sizce gerçekten hiç iyi hissetmiyorum
Seneler süren ilişkin de aldatılmak?