Şimdi normalde benim hoşlandığım sabit tipler var öyle 190 manken falan değil normal insancıl tipler
ama ya platonik kaliyorum ya da egolari fazla oluyor sonra bir tik daha indiriyorum bu sefer baska karakterlerle karsilasiyorum diyorum tamam bir tik daha vs. vs.
Yani şu an öyle tiplerle yazisiyorum ki normalde sokakta görse bir kiz göz ucuyla bile bakmaz gerek tip gerek karakter veya statü yüzünden ama o kişilere ben bakmak zorunda kaliyorum halbu ki aramizda o insanlarla dağlar var ama beni buna zorladi erkekler. Sizce saçmaliyormuyum?
ama ya platonik kaliyorum ya da egolari fazla oluyor sonra bir tik daha indiriyorum bu sefer baska karakterlerle karsilasiyorum diyorum tamam bir tik daha vs. vs.
Yani şu an öyle tiplerle yazisiyorum ki normalde sokakta görse bir kiz göz ucuyla bile bakmaz gerek tip gerek karakter veya statü yüzünden ama o kişilere ben bakmak zorunda kaliyorum halbu ki aramizda o insanlarla dağlar var ama beni buna zorladi erkekler. Sizce saçmaliyormuyum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İyide bu tiple değil karakterle ilgili bir şey, sen en yakışıklısınıda bulsan en çirkinine de yazsan karakteri fos çıkabilir
iste zaten birakdim kriterler Şu an cok dusuk
Ne demek sokak kiz göz ucuyla bakmaz bu nasil bir ego?
ben degil oyle ama dedigim tipleri görsen sende aynisini dersin
Insanlari dış görünümüyle yargilamamak gerek diye düşünüyorum
kızım hepppimiz aynı durumdayız. erkekler bile baya düşürdü. sadece sevgiye muhtaç şu an herkes
ama veren yok yine ayni iste
Her şey zamanında güzel Tabii ki yaş geçtikçe beklentiler azalır
haha kriterleri olan tipik türk kezbanı sen kimsin millet de seni bekliyodu :D :D
herkesin az cok kriteri var ne yani sen önüne gelen her kiza nefes alan her canliya mi yavsiyorsun tipik türk abazasi?
Öyle olduğumu nerden çıkardın kezo? senin gibi g*tü tavan şımarık bir insan değilim kendini ne sanıyonusun dağlar mağlar falan demişsin :D
tamam işte bende sizin gibi seviyesizlere kaldim demek istedim baksana kac erkek yazmis ama sen ve senin kabilenden biri daha alınmış ki tepki vermişsiniz
ya bi git 250 gr a. mcık var diye sayfalarca kriter mi hazırlıyosun kendine :D
🖕
30 yaşına gelince ihtiyarlayınca ne kriteri koyacan acaba :D
defol canımsın
Hahaha kasar seni git bi tane sevgili yap da mutlu ol bari :D :D
Hele hele suna bak mq. Daglar kadar fark varmis sen kimsin mq
niye bu kadar alindin ki
Emin ol s*mi degdirmeyecegik kiz tipisin o yuzden alinmadim djjdjf
alinmasaydin yazma geregi bile duymazdin
ayrica senin bamyani kim napsin sen aglayarak 31ine devam et
Hshsjduxid valla kokledigimde gozler aciliyor bamya diyip gecme
tamam iste sende zaten göz ucuyla bile bakilmayacak tiptesin kendini biliyorsun gereksiz ego
bende sizin gibilere kaldim nasilsa
Evet o yuzden benim sk*me muhtaçsin yalama ile baslayabilirsin :Dd
öff git bi anaokulundan basla sen önce coluk çocuğa telefonu veriyorlar hal böyle oluyor
Bebegim sen bu şekilde muamele edersen saga sola sen de bu şekilde muamele gorursun :D
🖕
Hshsjsud iyi geceler
Evet saçmalıyorsun. Hem de fazlasıyla
neden sence
bana bakilmiyorsa deger görmüyorsam ne yapabilirim ki baska
Akışına bırakmalısın. Ben öyle yapıyorum. Beni olduğum halimle kabul etmeyen bir insan ile muhatap olamam. Sen de olmamalısın ve hayatına bakmalısın. İnsanların çoğu aptaldır. Her zaman en iyisini hakettiğini düşünüp saçma özellikleri ile kendinden aşağıda gördüklerini ezmek isterler. Ama öyle insanların bir eksikliği vardır ki o da zekalarının düşük ve işlevsiz olması. Emin ol güzellik halledilir ama zekayı toparlamak zordur. Onlarla aynı seviyeye düşme
Neyse ki kendini biliyosun
Arttiriyorum sattim
ben düşürmem
Saçmalıyor gibisin.
Arz talep dengesi
yapacak bir sey yok
Ama o kadar da düşürme