AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Aslanın egosu ve aşırılığıyla ugrasilmaz akrep iyidir
allah allah akrep neden daha iyimiş
Libidosal bir şey dememi bekleme çünkü aslan kadınında da akrep kadar libido var. Aslan baskın karakter ve fazla taşkın ugrasmaya gerek yok. Akrep kadını hem sevmeyi bilir hem de sadıktır. Aslan ise bir sorun olduğunda ilişkiyi yıkabilir
aslında şöyle aslan zordur evet
gerçek bir erkek şart domine edilmesi için öbür türlü erkeğin içinden geçer siz de haklısınız :D
Giderayak laf sokuyor cadıya bak
Aslan oğlak karışımı bir kızla ilişki masterımı gerçekleştirmiş biri olarak sizi kınıyorum hanımefendi 😄
ben de öyleyim
burcun aslan yükselenim oğlak :)
o zaman ne diye akrep diyosun sen hayırdır :)
Farklı tarz insanlar tanımak iyidir onda sürekli mücadele ediyordum. Rahat olması güzeldi ama kıskandımı fazla abartıyordu sinirlendiğinde üste çıkmam lazımdı falan biraz sakin bir ilişki istiyorum
sinirlendiğinde nasıl üste çıkıyodun?
ben sinirlenince üste çıkan biri daha görmedim o an hulka dönüşüyorum
çünkü sanki :d
Orası da bende kalsın 🤝
akrep olsun, ikiside dominant ama akrebi daha iyi kontrol edebilirim 😏
aslan kontrol edilemez mi sence
edilebilir ancak daha zor olur, akrep sevdiğine daha fazla bağlanabiliyo ve libidosu çok daha yüksek olduğu için bu süreci kolaylaştırıyo
ben aslanım deidklerin ben de var
eğerki kendini böyle hissediyosan ne güzel, ben sadece ortalamadan söylüyorum genelde böyledir ama istisnalar olur tabiki
bence erkekler akrep kadınını seks düşkünü sandıklarından akrep diyolar
şöyleki bende akrebim ve kadınından farkı olarak dominantlık, inatçılık ve libido hissiyatımız aynı gibi akrep kadınıyla, o yüzden akrep kadınını nasıl ikna edebileceğimi biliyorum, ancak aslanlarda bunu kendimce çok göremedim yani nasıl desem o mini bi ayrıntı farkı var onu aşamıyorum, ancak senin dediğin de var akrep kadınının seks isteğini bilmemiz de çekiyo birazda olsa
olabilir tabi ben de mesela su burç erkeklerinden çok etkilenemiyırum hava toprak da öylr
kendi burcum gibi ateş olucak :)
tabi her burcun çekimi farklı 😄 ama işte genelde insanlara sorarsan akrepmi aslanmı akrebe gitmelerinin en büyük sebebi bu libido
benimki tavan mesela ama evet akreplerin öyle sanılıyor sadece :d
😄😄 e yazılanlar arasında bi denge yok biri fazla birinde hiç yok gibi davranıyolar sjsjs
Benimle iyi ğecinsinde istersen burç annesi olsun 😂🤭
burç olayına çok bakmamda aslan burcuyla oldum çok duygu değişimleriniz oluyor yarı yolda bırakırsınız siz insanı bugün seversiniz yarın sevmiyorum dersiniz daha sayarımda bu yeter benim için akrep burcunu seçerim
ne alaka aslanım dediklerinin tersi
doğrudur egolusunuz kibirlisiniz dediğim dediksiniz gereksiz tavırlarınız var bu benim görüşüm
aslanla baş edemezsen zaten bulaşma gerçek bir erkek lazım aslana anca öyle durulur o :)
akrep burcuyum sonuna kadar baş ederim mücadeleden hiç bi zaman kaçmam yapımda yok ama sizinki gereksiz tavır ve mücadele edilcek bir şey bırakmıyosunuz siz aslında kendi kendinizi bitiriyosunuz saygınlığınız kalmıyor
ahahahaha komiksin
bak aslan saygı duyarsa karşındakine onu kral yapar
ama demek ki tatmin edememişsin pskilojik olarak ki saldırgan yüzüyle karşılaşmışsın işte
o içindeki uysal kediyi çıkarmak işte marifet ister çünkü aslan fazla duygusaldır güven ister o da zor kazanılır
sevmiyorum hocam aslan zorundamıyım :D kız zorla aslan sevdiricek bana :D
hıçkıra hıçkıra ağliyorum şu an
ne olur gizli üye biz aslanları sev :(
hade iyi akşamlar
Akrep burcu olsun isterim
neden
Aslan burcu gibi Kibirli dediğim dedik kişiliği olmaz ayrıca yatakta ateşli istekli olur akrep burcu kadını
aslan kadınını zaten gerçek bir erkek domine edebilir
Aslan burcu erkek olarak iki cambaz bir ipte oynamaz diye dedim uğraşamam aslan kadının dominant davranışlarıyla😀😀🤣
zaten uğraşamazsan hiç bulaşma doğru karar :)
Ne farkeder burca bakmam
burçlar çok önemlimi sence
Burçlara inanmayan kadın
Burclara inanmam
Aslann
neden?
Canim öyle istiyor
tamam da sebebi ne
Sebebi yok canım öyle istiyor
Akrep
sebep?