Soru belli işte hangisi daha uyumlu (yayım valla oğlak ve aslan derseniz ciddi ciddi depresyona falan girerim)
Aslan erkeği-oğlak kadını
Aslan erkeği-yay kadını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiçbiri birbiriyle uyumlu değil detaylı bir şekilde anlatayım. Aslan erkeği yay kadını ikisi de kibirli gururlu tiyatroda başrol oyuncuları yönetici yönetmeyi seven ipleri eline alan kişiler. Bunlar birbirlerini idare etmek isterler. Aslan erkeği de zaten evlenilecek tek bir kadını seçer takılmalık ilişki yaşayacağı kadınları da ayrı seçer. Bir aslan erkeği seni hayatına almışsa ya evleneceği için ya takılıp ayrılacağı için bunu asla fark edemezsin bir anda biter her şey. Aslan erkeği oğlak kadınına gelecek olursak oğlak kadını buz gibidir gelecek kaygıları sıkıntı stres karamsarlıklarla aslan erkeği uğraşmaz bırakır gider. Oğlak kadını güven ister aslan erkeğinin o özgüvenli davranışları ve kendine has özgürlük alanı arkadaşları çevresi oğlak kadınına güven vermez. Aslanın ciddi duruşu olmaz oğlakta cıvık olarak görür. Bu yüzden de oğlak kadını aslanı istemez aslanda gurur yapıp çekip gider.
Aslan erkegi kanser olmak istitorsa oglak kadınını seçer xjsjhshs
Cevap
3Cevap
Yay kadininin özgürlüğü en büyük tabusu. O yüzden ikizler erkeği bu özgürlüğü kısıtlayacak bir erkek tipi. İkizler diye düşünüyorum.
Aslan/Yay öf öf öf çok olumlu, uyumlu.
Ben aslan erkeğim sonuclara göre
Eşim aslan ben oğlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?