Şimdi bir kedi Seven erkek sürekli gelecekten bahseder diyorlar ya yalanı artık sevmeyen de kandırmak için sürekli gelecekten bahsedebiliyor
Diyorlar ya sahiplenir filan artık herkes sahipleniyor kullanıp atacak olan insan bile
Ya da işte ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştırır filan diyorlar ya herkes yapıyor tanıştırıyor iki gün sonra yapacağını yapıyor sonra bırakıyor
Gerçekten altın yöntemi her zaman şudur arkadaşlarından onay almak istiyorsa yani onların içine götürüyorsa daha sonrasında da bu benim kulağıma geliyorsa işte arkadaşlarına soruyorsan nasıl kız iyiymiş filan diye soruyor yani onlardan onay almak istiyorsan evet belki ciddi düşünüyor olabilir ya da çalışıyorsa emek veriyorsa bir şekilde birikim yapmaya çalışıyorsa bu adam kendi kendine yapıyor değil bunu muhtemelen başka birisi daha var değil mi yani her insanın ciddi niyetini anlamak başkadır.
Her konuşma bel altına gidiyorsa, gözü vücudunun başka yerlerinde dolaniyorsa eğlenmek istiyor. Ama gözlerinin içine bakıyorsa, yüzüne güneş gibi gülümsüyorsa, kurduğu herhangi bir cümlede yanlış anlaşılma telaşına giriyorsa, işte o zaman anla. O evlenilecek adam.
Seni geleceğine koyuyorsa,Sürekli gelecekten bahsediyordu sana, Şefkatli ve düşünceliyse, Bir yerine bir şey olduğunda 50 defa falan sürüyorsa unutmadan, Tüm hayallerinde sen vardan, Olmuştur o artık yiyebilirsiniz😂 Afiyet olsun
Korur sahiplenir çekinmeden herkese bu kadın benim der gözünden sakınır yüklerini paylaşır, omuzlar dağ olur sevdiği kadının arkasında düşmesine izin vermez En çok kendi üzmekten korkar herşeyini anlatır paylaşır aralarında sır yoktur
kendi ilişkime bakınca ilk aklıma gelenler bunlar. Ama her şeyden önce adam dediğin kadını eğlenmelik evlenmelik olarak ayırmaz.
Iki lafindan biri evlilikse, ailemle tanismak icin burnumdan getiriyorsa, korkmadan sokakta geziyorsa, ailesiyle tanistirmak icin harp ediyorsa evlilik istiyordur. Eglenmek isteyen gizli sakli gorusurmus oyle duymustum aman kimse bizi gormesin kafasinda olurlarmis o yuzden kizlar dikkat etsinler sizi sakliyorsa sizinle egleniyor.
Eğer bir erkek amaç evlilik için buluşma değil ise ve sürekli evlilikten bahsediyorsa inanın amacı evlilik değildir. Sizinle ciddi düşünen erkek ilişkiniz ilerledikçe kısmi olarak üstü kapalı evlilikten bahseder. Ayrıca sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlamaz ve anlayışlı olur. Aklıma gelenler bunlar.
Verdiği değerden, konuşmasından anlaşılır aslında. İki lafından biri seks oluyorsa ya da konu dönüp dolaşıp aynı konuya geliyorsa, normal bir sohbet söz konusu değilse bellidir zaten öylesine bir ilişki olduğu. İlla ki konuşulabilir bu konular ama devamlı aynı konu üzerinde dönmesi sıkar bir süre sonunda.
Bir ilişkimiz varsa karşımızdaki insanla dertlesebilmeliyiz, geleceğe yönelik ya da işimizle ilgili filan fikir alışverişi yapabilmeliyiz.
Ben başta söylerim kadını hiç uğraştırmam, diğer türlü yakışmaz. Kadının da düşüncesine saygı duyarım. Ama şu eğlenmelik kelimesini sevmiyorum bence kadına saygısızlık, 2. sınıf görme gibi. Kimse kimseyi tek taraflı eğlenmelik olarak görmemeli karşılıklı talepler çakışır ve ortak bir eğlenme fikri oluşursa bu noktada birleşilmeli
Evlenmek isteyen kişi zaten evlenelim, seni daha çok görmek istiyorum özlüyorum falan filan işte Sonracığıma evlilik istemeyen kişi de hiç. Konuyu bile açmaz, 🧐 yanından geçmez konu açılınca da daha erken hazır hissetmiyorum falan filan geçiştirir, az çok anlarsın neyin ne olduğunu
Günümüzde öyle rol kesenler var ki bilemezsin! Ama anlamak için senin yanında başkalarına nasıl davranıyor aynı ortamda sensiz nasıl davranıyor bunları ıncelemen lazım. Daha sonra konuyu cinselliğe sürekli getiriyor mu? Ciddi düşündüğünü söylerse ailemle tanıştırsam ne dersin diye sor daha sonra saf değilsen niyetinin ne olduğunu anlarsın.
konuyu sürekli sürekli +18 konulara getiren birisi şüphesiz eğleniyordur ama eğlenmeyen öyle olmaz mesela buluştun seni sıkıştırmaya çalışmaz bişeyler için zorlamaz ciddi olur derdini tasanı dinler dertleşir kendi gelecekle alakalı hayallerine seni de katar mesela ailesinden bahseder vs vs
Analiz yapıyorum Misal saygılı ve merhametli birisi ise öyle bir amacı olması çok zor iyi bir tiyatrocu bilr olsa illa açık verir sinirlendiği an para meselesi bir zorluk ilr karşı karşıya kalındığında takındığı tavır , dedikodu eden birisiyse saygısız ve iki yüzlü olma ihtimali yüksek vb... biz insanlar gözümüzü kapamayı çok severiz ve analizi reddederiz
Yani bunu anlamanın bir hareketi yok bence. Öncelikle çok iyi tanıman lazım. çok iyi tanımak için de uzun süre zaman geçirmen lazım. Sana karşı ne yapıyorsa içten yapması gerekiyor. hani diyorsun Hangi hareketleri davranışları “benimle ciddi düşünüyor” dedirtir? diye. böyle bir şey arama ilişkide. eğer sen ona değer veriyorsa ve verdiğin o değere karşılık istediğin duyguyu alamıyorsan o iş olmaz zaten. Bazıları vardır karşısındaki kadını etkilemek için kendi karakteri dışına çıkıp aslında yapmadığı bir davranışı sergileyebilir. Uzun lafın kısası ; İlişki yaşadığın erkeği senden başka hiç kimse çözemez :) biz burada ne dersek yalan olur.
Ailesi ve Arkadaşlarıyla tanıştırmışsa. Bu tür oluşan ortamlarda sürekli seni kolunda istiyorsa, gelecek planlarından bahsederken bu planların içinde sen de varsan, evlenmektir amacı.
Eğlenmek isteyen adamın amacını da zaten 1-2 günde anlarsın.
Her konunun başı sonu ima yollu cinselliğe gelmiyorsa bedenin dışında seninle de ilgiliyse pamuklara sarmaya çalışıyorsa atlas olamasa bile omuz olmak için elinden geleni yapıyorsa seviyordur baş tacı ediyordur. Bunların dışında olan şeylerin tamamı vakit geçirme olarak değerlendirilebilir.
Buna erkekler 3. Buluşmada mı yoksa birinci buluşmada karar veriyormuş neyse erkekler işte sizi seven evlenir işte nasıl anlamıyorsunuz nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz aklım almıyor yani kızlar KB lütfen sizi arkadaşlarıyla tanıştırmıyor, sürekli evde buluşmak istiyorsa, sizinle sürekli cinsellik yaşamak istiyorsa, sizinle toplum içine çıkmıyorsa cart curt işte yoruldum behhh
Yas ile ilgili bence. Belli bir yasin altindakiler tabi tanimak amaciyla, karsi cinsle iletisim kurma becerisini gelistirmek amaciyla sevgili olabiliyor ama belli bir zamandan sonra bircok kisi evlenmek ister bence. Mesela 30 yasinda olup bizi oyalayan biriyle vakit gecirecegimize o zamani kendimize ayirmay tercih ederiz. Evlenmeden beraberligi bir sure sonra insan kendine yediremez bence, cunku yas ilerledikce insanin kendine verdigi deger artiyor. Ozellikle en gec 35 yasin ustunde insanlarin cocuk sahibi olma istegi genellikle artar. Evli olmadiginizi dusununseniz, o cocugun kimlik kartinda soyadi ne yazilacak, cocuk bir aile ortaminda buyumeyecek mi... gibi sorular belirir.
Valla efendim anlayamadıkları için boşanmalar, terkedilmeler ve aldatılmalar oluşuyor zaten.. Çünkü bu tipler kadının sevgiye muhtaç olduğunu bilirler.. Önce sevdiklerini belli edip kendilerine aşık ederler sonra çekip giderler..
Bazı mavililerin yorumları beni çok guldurdu 😁 Evlilik konusu açıldığında rahatsız oluyorsa, gelecege yonelik planlarini paylaşmıyorsa ve ya senın sağlığını falan umursamıyorsa amacı eğlenmektir.
seks konusuna katılıyorum ama evlenmek konusuna katılmıyorum. Bilerek isteyerek hayaller ve gelecekten bahsediyor olabilir seni etkilemek için. yani evlilik dediğimiz şey sanaldan akıl vererek olacak bir şey değil. bu mevzu tamamen senin becerine bağlı. mesela sınayabilirsin ne kadar sabırlı ne kadar anlayışlı gibi. Yani hayallerden ve gelecekten bahseden her erkek dürüst olmayabilir. evlenmek isteyip istemediğini bununla anlayamazsın
Anlarım ve derhâl ortamı terkederim, her türlü anlaşılır, problem değil. Lakayt veya mesafeli duruyorsa birşeyler başlamadan biter zaten.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ciddi düşünen erkek, ağırdır, önemser, esirger. Kısmen kıskanır ve kısıtlamalar ile karışır müdahale etmek ister. Eğlenecekse başlar hatuna hangi yatak markası ve modeli iyi diye çaktırmadan inceden...
anlayamazsın imzayı atana kadar oda bilmiyordur çünkü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cinsellik girmiyorsa olaya gelecek planları yapıyor ailenle tanışmak istiyor ve tanışıyor ailesiyle de tanıştırıyorsa bu iş evlilik ama hep yatak diyorsa pompa
Senden önce seni düşünüyorsa baba figürü varsa sözde degil icraatta özel hissettiriyorsa tamamdır ha birde seni üzmemek icin egosundan tavrından kıskançlığından ödün veriyorsa herşeyin başı fedakarlık ne kadar fedakarlık yaotigi çok önemli
Evlilik konusu açıldığında konuyu değiştirip rahatsız oluyorsa niyeti eğlencedir işler ciddiye bindiğinde kaçmaya çalısiyosa zaten ciddi düşünmüyordur ama adam gibi oturup doğru düzgün bi geleceği birlikte hayal edebiliyorsanız ne mutlu size
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten ilk baştan belli eder kendini ruhsuz mu duygulu mu yoksa bir amaç için mi sevgili olduğu belli eder
Seninle konuşması, hitab etmesi gibi, beklentisi mesela ya da kendine ait gelecek beklentisi bile belli eder o hikayede seninde yerin var mı anlarsın bence. Ortalama da 1 ay içinde sanaldan bile anlarsın ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tam anladım diyorum bi bakıyorum anlamamışım. Anladım sanırsın, emin olamazsınız
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Aklım karışmıyor değil. Her zaman şüpheci olun. Bence evlilikten bahsetmesi bunun bir göstergesi olamaz.