Görücü aracılığıyla bir kaç kişiyle görüştüm ama karşımdakinin ciddimi yoksa ailesi istediği içinmi evlenmek istediğini anlamıyorum soruyorum neden evlenmek istediğini karşımdaki kişi elle tutulur bir cevap bile veremiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kişi bi 10-20 kapı gezdikten sonra cevap vermeyi öğrenebilir. Şimdi çekingen de olabilir.
Soruyu şöyle sor bence.
Evlenmeyi gerçekten istiyor musun? yoksa ailen istediği için mi kabul ettin?
Kendini evliliğe hazır hissediyor musun?
kırmızı çizgiler sorulur.
Sonrasında insan kendisinden bahseder. Soru sormayla kişiyi tanıyamazsın. Bolca muhabbet insanın kimliğini belli eder.
Kızlar sözüm size. Birine aşık olmanız gerekmiyor evlenmek için. Aşk diye bir şey yok. Karşınızdakini gözünüz tutarsa kabul edin. Aşkı arayacam bulacam diyenlerin çoğu boşanıyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Galiba sen doğuda yaşıyorsun çünkü görücü usulü bir şey diye batıda kalmadı yani sonuçta kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz görücü usulü mü kaldı bu zamana... Kısacası sen bir erkeğin evlenmesini ev veya evlenmek istemesine zaten anlayamazsın Ama yüzde yetmiş yüzde seksen ailesi münasip görürse bir kızı istemeye gider erkek istediği için değil ailesi artık onun evlenme yaşının geldiğini bildiği için hemen yaşı geçmeden baş göz edelim diyor erkek de onlarla gidiyor olumlu olursa Yuva sahibi oluyor yoksa erkeğin oraya evlenmek istediği için geldiğini falan düşünme öyle seninle uygun gördüyse o da ona uyuyo... Ancak şu şekilde farklı oluyor bu konu gelen erkek istemeye geldiği kızı seviyorsa daha önceden tanıyorsa konuşuyorsa zaten kız da bunu biliyorsa o zaman bile bilirsin ancak o erkeğin o kızı sevdiğini Ama onun dışındaki konuların birçoğu çıkmaza gidiyor. Yalnız sadece iki tarafta birbirini tanıyorsa ve görücü usulü istemeye gelindeyse ve kızla erkeği tanıyıp seviyorsan o zaman ancak sevildiğini bilir bir kız veya evlenmek istediğini bilir o erkeğin genelde birçok yerde görücü usulü gelen erkeklerin birçok şeye aileleri karar veriyor O yüzden sen boş ver böylece usulü falan evlenmeyi biraz daha böyle iç Anadolu'ya doğru ufkunu genişlet
25 Yorumla
1 yılÖncelikle evlilik kaza gibidir herkesin başına gelebilir,, gönül isterki her evlilik mutlu mesut huzur içinde iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta iki kişinin 1 kişi olduğu hep yanında ona enn önemlisi manevi güç olacağı birini bulmuş olsun.
sorunun cevaboysa en klasik yol şuki iyi kötü bu gelen kişi hakkında ön bilgi öğrenmişsindir ne yer ne içer kimdir nedir bu bilgi kulağına gelir. aklına yatarsa eğer,, tabi karşındakininde öyle
akabine bir sözlülük yapılır biraz daha yakından tanıma tanışma süreci yaşarsınız, bu süreç ya oğlanı daha çok sana bağlar ısındırır,, ya da daha çok eyvah eyvah der uzaklaştırır.
bunun dışında sakın ola başkasının ne dediğinden ziyade bizzat kendin bu kararı vermelisin çünkü başkasına boş gelen sana hoş gelebilir ya da başkasına hoş gelen sana boş gelebilir.. 🙏00 Yorumla
Senin isteklerine saygi duymasi seninle ilgilenmesi gerekiyor.
Eğer ailesi icin istiyosa hersey ailesinin dediği gibi olur.
Seçtiğin gelinlikten ta alacağın ayakkabiya giyecegin elbiseye kadar karışırlar. O yuzden kararini verirken gözün de acik olsun hal ve hareketlerinden tavirlarindan anlarsin neyi ne icin istediğini. Umarim yardimci olabilmisimdir hersey gönlünce olsun iyi şanslar :-)01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılSeninle evlenmek istediğini söylerse
20 Yorumla
1 yıl
Görücü usulü evlilik piyangosuna hoş geldiniz. Sanki hayatın büyük kumar masasında, elinizde belirsiz kartlarla "Evlilik Rulet"i oynuyorsunuz.
Potansiyel adaylarınızın evlilik konusundaki suskunluğu, Shakespeare'in "Olmak ya da olmamak" sorusuna verdikleri sessiz bir yanıt gibi. Belki de onlar, evliliği varoluşsal bir çıkmaz sokak olarak görüyorlar - ne ileri gidebiliyorlar, ne de geri dönebiliyorlar.
Bir dahaki sefere, adaylarınıza şöyle bir soru yöneltmeyi düşünün: "Evlilik sizce bir maraton mu, yoksa bir sürat koşusu mu? Ya da belki de bir saklambaç oyunu?" Bu, hem onların evlilik anlayışını hem de mizah seviyelerini test etmenizi sağlayabilir.
Unutmayın, bazen insanlar kendi kalplerinin derinliklerinde kayboluverirler. Belki de karşınızdakiler, kendi iç seslerini duymak için o kadar çok bağırıyorlar ki, sizin sorularınızı duyamıyorlar.
Bu süreç, aslında büyük bir sosyolojik deney gibi. Siz de farkında olmadan, modern Türkiye'nin evlilik antropolojisi üzerine bir tez yazıyor olabilirsiniz. Kim bilir, belki de bu deneyimleriniz gelecekte bestseller bir kitaba dönüşür: "Görücü Usulünden Gönül Usulüne: Bir Evlilik Arayışının Anatomisi".
Son olarak, sevgili arkadaşım, unutmayın ki hayat, cevaplardan çok sorularla doludur. Belki de asıl soru şu olmalı: "Neden evlenmek istediğimi bilmediğimi neden bilmiyorum?" Bu sorunun cevabını bulduğunuzda, evrenin sırrını da çözmüş olabilirsiniz.
Sizin bu yolculuğunuz, Don Kişot'un yel değirmenleriyle savaşması gibi asil, Kafka'nın "Dönüşüm"ü kadar absürt, ve bir o kadar da değerli. Umarım bu labirentte, sadece bir eş değil, kendinizi de bulursunuz.21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Elle tutulur bir şey yoksa boş insandır uzak durmak gerekir!
Ameller niyetlere göredir, hadisi şerif. Başlangıç önemlidir!
Ben evlenmek istiyorum. Çünkü evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı. Bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Her şeyim var işim gücüm düzenim. Yuvam yok sadece, sevgili değil, helal bir aşk istiyorum! 😅
Hani nasıl desem, aşk benim için sonsuz bir güç kaynağı, bitmek tükenmek bilmeyen!37 Yorumla- 1 yıl
Hepsinin canı cehenneme 😅
- 1 yıl
İyilere sözüm yok kötülerin canı cehenneme 😅
- 1 yıl
EyvAllah 😅
En az sizinkiler kadar samimi nedenlerle evlenmek isteseler de bunları iyi ifade etmeyi beceremiyor olabilirler.
Karşınızdakine sormadan önce siz kendi sebeplerinizi sıralarsanız belki onlar da ipuçlarınızı takip ederek kendilerini açıklayabilirler.
Açıkçası çoğu erkek yalnız yaşlanmamak, düzenli seks yapabilmek, toplumdan dışlanmamak, ev işlerini yaptırmak ve buna benzer pek de romantik olmayan sebeplerden dolayı evlenmek istiyor. Kadınlar için de durum çok farklı değil.
Görücü yerine kendiniz tanışıp doğal bir yakınlık geliştirebileceğiniz birilerini bulmayı denediniz mi?
12 Yorumla
Soran1 yılDenedim evet
1 yılTatlım her lafında ailesi için birşeyler yaptığından bahsediyorsa çok net aile baskısından evleniyordur. Tek kestirme yol bu. Aslında çok kolay. Sana az konuşan erkekler denk gelmiş muhtemelen. O yüzden bu konular gizemli kalmış sana karşı. Ağzını ararsın karşındakinin. Biraz laf oyunlarında iyiyse ultra kolay.
10 Yorumla
1 yılBurclarini sor. Karsindaki senle mantık evliliği yapacak sa bunlar genellikle oğlak boğa Başak burclarindan çıkar. Onlar evliliği bi iş kurmak gibi bi şirket kurmak gibi gördükleri için. Bide tabi gelenekselci kafa. Sen burada bir iş ortağı konumunda oluyorsun. İkizler terazi kova bu topa girmez. Koç Aslan yay in derdi sevişmek tir. Sağda solda sevişir sevişir. En sonunda sana gelir. Yengeç akrep balık ta anneci babacidir. Tabi aşık olabilecek birini arıyorsan bu yengeç akrep baliklardan çıkar. Astrolojik karakter analizi komusunda kendini gelistirmeni öneririm. En azindan sorguluyorsun. Bak buda birseydir. Astroloji hayatini kurtarir
20 YorumlaUsenmedim tum yorumlari okudum.
Oncelikle soruyu soran daha fazla detay vermesi lazim.
Ne araciligiyla tanistini, kac kere bulustunuz.
Eger istekliyse, bulusmadan sonra zaten bi mesaj atar.
Asil soru, ailesine ne kadar bagli ve ailesini ne kadar dinliyor. Bir erkek olarak, esini sectikten sonra artik ailen o olur diye dusunuyorum.
yani kizcagiz anneni sevmek zorunda değil . Saygida kusur etmesin tabi ama ille de icli disli olmasina gerek yok.
Buna dikkat et ilk olarak, ana kuzusu ise kac kurtul ;)20 Yorumla
1 yılKarşı tarafa evlilikten beklentiniz nedir diye soru yönelttiğinizde tökezliyorsa ya da eveleyip geveliyorsa büyük ihtimal aile zoruyla gelmiş malum bazı kesitlerin evlenmeden yapabileceği şeyler kısıtlı evlendikten sonra özgürlüğünü kazanıp istediği gibi hareket edebilmek için çareyi evlilikte buluyorlar o yüzden sen hangi soruya yöneltirsen yönelt sonuç olarak karşılıklı oturduğunuz evrede her iki tarafın da sorulara net cevap verebilmesi gerekir veremiyorsa dediğim gibidir
13 Yorumla- 1 yıl
Ve şunu söylemek istiyorum sen bir soru yönelttiğinde karşındaki cevap veremiyorsa ya da ezbere kalıplaşmış cümleleri sana karşı kullanıyorsa inan bana o kişiden hayır gelmez çünkü evlilik kutsal ve sorumluluk gerektiren bir şey bir insanın bunu bilinçli yapması gerekiyor bilinçli adım atması gerekiyor bilinçsiz bir insan da sorumluluk nedir bilmeyen bir insanla da maalesef ömür geçmez sadece kendini yıpratırsın bu nedenle doğru insanı bekle Çünkü böyle bir şey için kendinden çok çok emin olman lazım kendini tüketmenin bir anlamı yok ya da söz takarsın tanımaya çalışırsın eğer böyle bir imkan varsa tabi söz takılır tanımaya çalışırsın tanıdıktan sonra
- 1 yıl
Tanıdıktan sonra evet veya hayır dersin ne bilim anlaşamadıysan yuzugu atarsın
- 1 yıl
Ama karşındakine bunun sadece bir tanıma evresinden ibaret olduğunu hissettirmemen lazım çünkü biliyorsun erkeklerde biraz köprüyü geçene kadar yani demem o ki oynayabilir bunu sözlük evresi için söylüyorum
1 yılErkekler ailelerinin onay verdikleri kişilerle evlenmek isterler görücü araciligi ise ailenin sizi istedigi cok net ve aile istiyorsa özellikle erkegin annesi muhtemelen sizi istiyor görünüp rol yapacaktir nasil olsa zamnla severim mantigi isliyor olabilir veya gorur gormez ask olabilir... Diyelim ki aşk denilen kavram oluştu bilirsiniz erkekler aşık olduklarinda sizin icin bir şair bir seyyah bir komedyen bir andaval olabilirler😉
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Bir erkeğin gerçekten evlenmek isteyip istemediğini anlamak için, onun sizinle ilgili düşüncelerini, gelecek hayallerini ve ilişkinizi nasıl gördüğünü sorgulamak önemlidir. Eğer samimi bir şekilde duygularını ifade edemiyor veya geleceğe dair net planlar paylaşamıyorsa, ciddiyetini sorgulamakta haklısınız.
00 Yorumla
1 yılEğer biri size evlilikle ilgili net bir açıklama yapamıyorsa veya bu konuda kararsız görünüyorlarsa, bu kişinin evlenme isteğinin ne kadar gerçek olduğunu anlamak zor olabilir. Ciddi bir ilişki ve evlilik, karşılıklı anlayış ve netlik gerektirir. Bu yüzden, karşınızdaki kişinin size açık ve samimi olması, ilişkinizin geleceği açısından önemli bir göstergedir.
00 YorumlaGörücü usulü rulet gibidir biriyle evlenirsin dersin ki ben bu insanı haketmiyorum o kadar iyi biri olur illallah edersin he bana soracak olursan ben zaten ailemde çok da gorucu usulu evlenen ben gorucu evlenmem kendim aşık olup beraber gezmek gibi şeyleri yapıp kafamin uyustugu kisiyleevlenmeyi düşünüyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılİki tarafında bir arada olduğu bir akşam yemeği.
Başlangıcı oluşturur.
Ama her şeyin sonu değildir evlilik faaliyetini gerçekleştirmek.
Bunu olmasını gerektiği gibi sürdürebilmesi gerekir.
Her iki tarafında aynı derecede sevgi , anlayış, merhamet, saygıyı taşıyorsa.00 Yorumla
1 yılbelki seni gerçekten çok seviyordur ilgileniyordur merak ediyordur ama o düşünce yoktur ilişkiniz ciddiyse Aileleriniz tanıştıysa bir şekilde Evlilik konuşulur ama baştan belli olmaz
Bazıları ciddi ilişki insanı değil sevmekle alakası yok cidden böyle insanlarda var
Hiç evlenmemek00 Yorumla
1 yılAşk denen şey bir anda olmaz sevgide öyle bence zamanla alisacaksiniz birbirinize ne bekliyorsun sihirli bir değnekle aşk yasamayu mi görücü usulü bu şekilde olur zaten evlilikte ya da nişanlı döneminde aşık oldun oldun olmadın şans nasip artık ayrıca çocuk yalan söylememiş tebrik ederim aşığım ya da seviyorum deseydi basbaya yalan olurdu.
00 Yorumla
1 yılMerhaba dostum eğer ki seni görüp tanıyıp kalbini sevmiyorsa ve seninle iglilenip üstüne düşünüyorsa zaten evlilik amacı belli hı haaaaa evet evlenecem ya evlenek mi şeklin de olanlar zaten torun vermek için evleniyor aileye ne kadar iyi ilişki yürüdü seversin oda malum imkansız gibi bir şey çocuk vermek harici aileye kuluçka makinesi olarak görürler çocuğu sever seni gereksiz görürler vs vs özellikle dikkat edin 👏🏻
00 Yorumla
1 yılÇok iyi tanıman lazım kısa sürede ve aynı zamanda her hareketine dikkat etmelisin. Öncelikle sana davranışı , ailesinin davranışı, tavrı, başka insanlara davranışı , hal ve hareketlerine çok dikkatli bak çok soruştur ki pişman olma. Bide seni sevsin sana aşık olsun , değer versin öyle birini bul.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl"abazayım sokakta bulamayacak kadar eziğim o yüzden anam beni size getirdi" mi demesini bekliyordun :D
https://www.youtube.com/watch?v=zDnZfs3wzpg01 Yorumla- 1 yıl
Sanırım onu diyeni..
Gizli Üye(25-29)1 yılGörücü usulü evlenen biri zaten ailesi bu konuda bi zorlama yaptığı için görücü olarak geliyordur, ya da karşı cinsle iletişim kuramayan bi eziktir, ancak bu şekilde evlenebilir, görücü usulü evlilikler zaten mantık evliliğinin ta kendisi, asgari düzeyde beğenip düzgün biri olduğuna inanıyorsan evlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCanım zamanında bende yaşadım bu durumu başta görücü usulü gibi oldu sanki seviyor gibi sonra ailesi zoruyla gelmiş evlenmiş evlendikten sonra her şey berbat oldu ayrıldık görücü usulü tavsiye etmem aşk evliliği yap genellikle evlenmeyen görücü usulü yapıyor erkekler tecrübe konuşuyor
00 YorumlaGörücü usulü nedir kızım ya? Senin kendine de mi saygın yok? Hangi devirdeyiz haberin var mı? Mutsuz bir evlilik yaşarsan da gelip burada konuşma, belli ki adam seni istemiyor ailesi baskı yapıyor.
20 YorumlaYa canım bu devirde görücü usulü ile evlilikmi kaldı bu nasıl bir cesaret hiç tanımadığın biriyle evlilik yapmakda nedir ya hayatınla kumar oynamak gibi bir şey bence vazgeç önce tanı bir sene kadar ona göre karar ver acele etme
00 Yorumlaİstediği şeyi ifade edemiyorsa ki istediğini sanmiyorm çünkü sana elle tutulur bir cevap vermediğini söylemişsin. Elle tutulurdan kastin ne bilmiyorm ama evlilik büyük bisey böyle birseyi düşündürüyorsa evlenme kesinlikle
00 YorumlaKalp ve akıl birlikte olmadığı sürece, görücü geleneğiyle görüştüğünüz kişinin ne istediğini anlamanız çok zor. Normalde, kişinin çevresindekil varsa tanıdıklar vb size yardımcı olur, güvenilir biri varsa yardımcı olur bu konuda...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılÖncellikle doğru davranışlarda bulunur evlenmek ister ailesiyle tanıştırmak ister hayallerine sizi de ekler birden der ki bir evim var boş evlenince orada yaşarız der ailenle tanışmak ister seni isteyelim der
00 Yorumla
1 yılaçık açık konuşarak şey gibi mesela (sen evlenmek istiyorsan hazırsan bu durma sor ama)
ben seni fazla darlamak istemiyorum ama bizim ilişkimiz (atıyorum) 2 yılı geçti biz bu ilişkiye sağlam bir ad mı koysak sen ne düşünüyorsun bu durum hakkında?
gibi sorabilirsin10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBana sorar misin. Boyle bir gorusmede soracaklarini. Karsindaki adamin uzun boylu, trasli orta yasli, takim elbiseli ve guler yuzlu oldugunu dusun ayni sekilde bende sorayim.
00 Yorumla Bu tarz durumlarda aslında kimyanın tutması ilk sırada önemlidir. Belki ailesinin baskısıyla iletişim kurmayı kabul eden bir insanla tanışmışsındır fakat gördüğü anda etkilenir ve tüm fikri değişebilir. Erkekler kararlı görünen ancak kararlarının değiştirilmesinden haz eden gücü hissettirene bağlanan varlıklardır.
00 YorumlaKarşına alıp konuştuğun zaman onu zaten anlarsın evlilik yürütebilecek kapasitede bir insan mı geleceğiniz var mı yoksa amacı sadece yaşım geçti evlenip barklanayom kafasında insan mı sana belli eder umarım değer veren seven insandır ve hep mutlu olursun
00 Yorumla
1 yılİster görücü usulü tanıştığın biri olsun ister arkadaş cevrenden ya da tesadüfen tanıştığın biri olsun evlenmek isteyen adam belli ediyor davranışları çabası evlilikle ilgili attığı adımlar
00 YorumlaYaşacağınız evden, izin günlerinde yapacaklarından, ileride olacak çocuklarınızdan, sevdiği yemeklerden, sevmediği davranışlardan vs bahsediyorsa muhtemelen ciddidir
00 Yorumla
1 yılSakın kimsenin sözüyle hareket etme bu 1. si.. kendi içine ısınanı bul ve karakterini kişiliğini mutlaka incele👍 tabiri caiz ise, un gibi ele.. sadece senin gönlünün olması yetmez, karşında ki kişinin de sende %100 gönlü oldığuna emin ol tabii, bunu anlamakta kolay. örn; seni çok beğendiğini söyler gözlerinin içi parıldar ve sana samimi sözler verir, niyetini hemen anlarsın...
Hakkında en hayırlısı olsun tatlım..🤲❤00 Yorumla
1 yılEvlenmeyi kendisi istiyorsa arayarak sorarak mesaj atarak jestler yaparak kısacası ilgilenerek seni alttan alarak ciddiyetini belli eder ama bunlar yoksa geçmiş olsun öylesine takılıyor demektir
00 Yorumla
1 yıl24 yasindasin neden evlenmeye calisiyorsun? Sorunun cevabina gelirsek ailesinden anlayabilirsin karsindaki mi evlenmek istiyor yoksa ailesi mi evlendirmek istiyor diye. Eger kendileri sana yaklasmissa ve ogullarini övüp yamamaya calisir sekilde iyilestire iyilestire anlatiyorlarsa o zaman anla ki cocugun ailesi evlenmesini istiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yıl2’li diyalog başladığı zaman insan kendini belli ediyor bence, yani sana olan ilgisini konuşarak anlayabilir bu sırada gelecek ile alakalı planlarını sorabilirsin mesela
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 638 cevap paylaştı.
1 yılAğlamak istiyorum sayın seyirciler. Kaçıncı yüzyıldayız biri ne olur haber versin. Böyle işlerden hala medet uman var mı ya
13 Yorumla- 1 yıl
Ama. en kaliteli evlilik görücü usulü evlilik
- 1 yıl
Parasını yemek için doğru tabii sen de haklısın. Çünkü başta hemen para pul mal mülk iş durumu statüsü öne çıkıyor. Nikah basılır yüksek limitli Bir de kredi kartı koyduk mu bu iş tamam.
- 1 yıl
Ha tabi pardon bu öyle söylenmiyordu. Hayır, keramet, namus replikleri kullanılıyor. Yersen geçmiş olsun.
Davranışlarından sözlerinden anlarsın bence ilgili olur bir kere sana karşı diye düşünüyorum
12 Yorumla
Soran1 yılGörüştüğüm biri çok ilgiliydi hatta ailesini alıp geldi tanışmak için tanıştıktan sonra hali hareketi değişti adamın ailesine karşı soğuk olduğumu düşünmesi gerektiğini falan söyledi bana o yüzden artık kim doğru kim yanlış çözemez oldum güvenim kırıldı
Valla görücü usulu iyidir ama çok iyi tanımak gerekir karşı tarafı ya.
20 YorumlaEvlenmek için gerçekten sağlam duygular şart saygınlıkta çok önemli para var ev var evlenmeye hazırız demek ile olmuyor maalesef
00 Yorumla
1 yılÜzerindeki baskıyla seninle görüşüyor olabilir ama belkide karakteri ve kendisi öyledir. Kendisini çok net gösteremiyor olabilir..
00 YorumlaSenden etkilendiyse belli eder. Sen çok üzerine gitme bir iki şans var zaten ilk basta cok ilgi göstermesi samimi olmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı. Bu yaşıma geldim bu güne kadar hiç elle tutulan gözle görülen bir cevap görmedim 😂😂😂😂 cevap dediğin sözdür söylenir duyulur işitilir 😃
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBildiğim tek şey genelde aceleci olurlar. Tanışma faslını kısa tutup olabildiğince sevgi bombardımanına tutup hemen çocuk isterler.
00 Yorumla
1 yılİşinin gücünün olmasından, gelecekle ilgili plan yapıp bunu sadece sözde değil faaliyette de göstermesinden ve çapkın olmamasından
00 YorumlaEvet her kızın başına gelen sorunlardan biri.. bence utanır sevdiği varsa ki zaten bu zamanda herkes sevdiyle olur.. sorular sor ayrıntılı bilgi için
00 Yorumlaİstemezse zaten ya bunu beden diliyle belli eder ya da uzaklaşır eğer açık sozluyse de düşünmediğini söyler burada beden dili çok önemli iyi analız et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
1 yılBence evlilikten önce adamın sanakarsi ilgisi var mı o önemli yanı bu çekim sana karşı arzulumu vs vs
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılBu gidişle evlenecek adam bulamayacaksınız. Bıktık artık kadınlardan.
01 Yorumla
Soran1 yılTamam
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılElle tutulur cevap nasıl verilir nasıl bir şey söylese tatmin olursunuz bu adamla olur dersiniz
10 Yorumla
1 yılHalve hareketlerinden anlarsın. Neden evlenmek istiyorsun dediğinde ne cevap veriyor
10 Yorumlafikrimce eğer zaten evlenmek gerçekten isteseydi bunu her şekilde belli ederdi ve seni bu şekilde tereddütte bırakmazdı eğer zaten tereddütte kalıyorsan o doğru insan değildir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı.
1 yılSize karşı tabur ve konuşmalarından anlaşılır
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. nikah masasına oturup imzayı atana kadar inanmam jsjsjjs
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Kendisi söyler evlenelimmi diye sormuyorsa gönül evlendirme pesinde
00 Yorumla
1 yılPantolona bak kabarmiyosa evlenmek istiyordur ama tam tersiyse 5 dk muhabbet bile fazladir o kisiyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Elle tutulur cevaplar evlenince veriliyor :P
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Mesela ne derse ikna olursun diye sormak istiyorum. Bu da benim merak ettiğim bir şey.
00 Yorumla
1 yılYaptığı davranışlar ilk buluşmadan itibaren kendini belli eder. Değer verdiğini hissetmek önemli
00 Yorumla
1 yılKendini kolay ve açık ifade edemiyorsa bırak evlenmek için evleniyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılKarşınıza alıp açıkca konuşun niyeti belli olmalı !
00 Yorumla - Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem