Neden kimse görücü usulü evlenmek istemiyor?

Temiz kız yok piyasada, evlenebilecek ev hanımı olabilecek kapasite kizlar yok ve yetişmiyor artık hep laylom şimdiki kızlar cicim ayı bitince boşanıyorlar mutsuzluklar başlıyor tabi herkes degil, insan iyi gündede kötü gündede birlikte olmak için evleniyorlar parasız zamanlar olur refah zamanlar olur hasta bile olsan vefalı olup ölene kadar birlikte yaşlanmalı boyle birini bırak kendini feda etmeyi malı mümkünü sevgini herşeyini veririsin, ya bu nedir internet sosyal medya filan neden insanlar görücü usulü ile evlenmiyor anlamıyorumki en temizi degilmiki zaten beğenmessen ya da uyuşmassanız evlenmiyeceksinki zorla kimse kimseyi evlendirmiyor bu sosyal medyanın Allah belasıni versin , bir kıza yazan 50 erkek yazıyor ve bir ķızda 50 kişi ile mesajlaşıyor bu kızlarla nasıl bir evlilik kurulabilirki... eski den insanlar görücü usulü ile evleniyordu en guzeli buydu tertemiz birini bulsam böyle düşünen hemen evlenicem!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çoğunuz çoluk çömbeleksiniz yanlış anlamayın ben severek evlendimde ne oldu yine boşandim tespitlerim gerçek siz farkinda degilsiniz keşke görücü usulü evlenseydim beni seven bakımsız kız olsaydi mutlu hayatım olurdu aza kanaat eden yeni nesil rahat bir nesil en küçük zorlukta error veriyorlar
Neden kimse görücü usulü evlenmek istemiyor?