Onu çokça severken bir o kadar da mesafe koydun mu hiç? Eğer böyle yaptıysan, sebebi neydi?Neden yaparız bunu?İçerisi kor alevken, biz neden dumanını bile farkettirmeden yaşarız?
Birine çok yakın hissederken, çok uzak davrandığın oldu mu?
nasıl hissediyorsan öyle davransaydın eğer insanlara sanırım kimse yanında kalmazdı herkes seni kullanırdı insan insanı kullanmakta mahir hele ona karşı bir zaaf gösteriyorsan hele seve seve bunu yapıyor..
o yüzden çok yakın hissetsen de bir aralık bırakman gerekiyor bir ihtimal bir seçenek bırakmalısın insan değişiyor sen çok yakın hissederken o tam tersi duygular içerisinde oluyor ve bunu fark edemiyorsun aynı zaman da üzücü ama gerçek olan bu durumdan kurtulmak için biraz uzak durmak en iyisi tamamen kaptırmamak lazım
Selamlar.. Bazen susmak gerekiyor sanırım.. Aslında konuşulacak çok şey vardır ama onları söylemek ve susmak arasında cebelleşen yanın sus der.. Bazen bazı insanları kendimizden bile korumak isteriz.. Ne kadar çok seversek sevelim, durmak zorunda hissederiz.. Çünkü biliriz ki bir adım sonrası uçurumdur.. Biliriz ki bir adım sonrası yangındır.. Keyifli geceler..
Her zaman net oldum, hislerimi duygularımı gizlemedim. Fakat karşı taraftan hislerime duygularıma karşılık yokken aptal gibi yanıp ona bunu hissettirenini manası yok. Hep Türk filmlerinde olur ya kızarım söyle gitsin oda seni seviyor diye... Hayat Türk filmleri gibi değil, Müge anlı programları gibi olmuş...
Bazen bazı kişilerden uzak durmak zorunda kalıyoruz. Çok sevip değer versek bile. Çünkü öyle olması gerekiyor. Yolun sonu yoktur, başka bir yolada çıkış yoktur. Ne başı vardır, ne de sonu. Yakın olup daha çok üzüp, kırmaktansa uzak olup onun yolunu açmış olursun. Çünkü sen onun hayatında olduğun sürece ona bütün yolları kapamış oluyorsun.
Hayır olmadı. Bu konuda duygularımı yansıtan birisiyim. Öyle kıvırmaya veya başka birisi gibi davranma çabam olmadı. Bir halt yediyse de bunu açıkça konuşurum. Ötesine gerek yok. Benim için aciz bir davranış durumu.
Evet, oldu. Bunda bir çok neden olabilir; - Belki O seni, senin O'nu önemsediğin kadar önemsemiyordur. - Belki, O'nun gözünde değerin yoktur. - Belki, ortamlar müsait değildir. - Belki, büyük kıskançlık vardır.. Buna benzer bir çok örnek verebilir. Bazen ne kadar istesen de, ne kadar sevsen de uzak durmak her 2 taraf için daha hayırlı olabiliyor
10 yıllık eşim son 8 yıldır yapıyorum. Bir kere haksız yere beni polise ihbar etti. Şiddet uyguladığımı söyledi. Sonra şikayetini yani iftirasını geri aldı. Ancak almasaydı o zamanlar elektronik kelepçe yoktu 8 ay hapis yatacaktım ve iş hayatım bitecekti ve sabıkamda 15 yıl kalacaktı. Seviyorum ama affetmeyeceğim.
Evet ilk zamanlarda öyle bir hata yapmıştım kendimi çok yakın hissediyorum konuşmak istiyorum ama yinede kendimi geri çekiyorum korkuyordum galiba gider diye korktumda başıma geldi açıkçası bekliyordum da şimdi yalan Söylemeyeceğim çünkü o kadar iyi biliyorum hayatta o kadar çok denk geldim ki kimi gerçekten seversen önemsersen bırakıp gidiyor
Hiç öyle şeyler yapamam 😅 ben bir şey hissedersem direkt söyleme taraftarıyım.
Sevdiğimiz insana mesafe koymak o sevgiyi zamanla azaltır bence. Bir sorun varsa konuşarak halledilmeli. Ama hiç birlikte olmayacağınız biriyse de mesafe koymak, soğuk davranmak daha mantıklı.
Kıvanç Tatlıtuğ bir filmi vardı ordan örnek vereyim kız yoldan geçer Şirinlik yapıyor heralde tam hatırlamıyorum kıza kötü davranış sergileyen kıvanç beye sorar adam neden kötü davrandın iyi davranınca anlamıyorlar hocam diyor kötü davranınca senden iyisi yok bazen kötüleri oynamak gerek.