Sanırım kocamı çok kırdım, ne yapmalıyım?

Dün gece geçmişte beni kırdığı bir konu açıldı, ben yine sinirlenip ona kızmaya başladım, öfkem galip geldi ve
Ona ilk defa sana hiç güvenmiyorum dedim oysaki hep güvendim, tamamen kalbini kırmak amacıyla söyledim. ardindan hiçte tahmin ettiğim gibi bir adam değilmişsin ne söylersen söyle benim için bı anlamı yok diye devam ettim, devamla bir sürü bu tarz şeyler söyledim, gözlerinde ki hüzün aklımdan gitmiyor, bu sen değilsin, sanki karşımda bambaşka biri var diyip gitti.. sinirlenince gözüm hiç bir şey görmüyor beş dakika sonra pişman oldum ama yanına gitmeye utandım, öylece uzak uzak yattık, sabah kalktım kafamı bile hissetmiyordum, bu halimden hiç memnun değilim, hem onu hem kendimi üzüp ağlıyorum sadece, sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ona mesaj atıp akşam önemli bir konuşma yapacağımı söyledim, sanırım onu terk edeceğimi sanıp beni aradı hemen, saçma sapan kararlar vermiyorsun umarım dedi, (kıyamam sesinde ki korku bile tatlıydı) neyse gayet güzel konuştu telefonu kapatırken de seni seviyorum dedi.(beni hemen affetsin diye böyle bir oyun yaptım aslında, işe yaradı )😂🤍
Sanırım kocamı çok kırdım, ne yapmalıyım?